Фан клуб - РК Вардар

Abe da vi ebam Skopjanishtata, preku 700-800 iljadi narod ste da nemozhite edna sala od 6000 dushi kapacitet da napolnite, pa ova vo Resen da se igrashe samo okolnite sela cela sala ke ja napolnea.. zhalno, zhalno..

Abe da vi ebam Skopjanishtata, preku 700-800 iljadi narod ste da nemozhite edna sala od 6000 dushi kapacitet da napolnite, pa ova vo Resen da se igrashe samo okolnite sela cela sala ke ja napolnea.. zhalno, zhalno..
За ова е дискутирано 100 пати на темава. Скопјаните попрво би дале 100 ден. за кафе во центар отколку да отидат на утакмица. Плус лошиот маркетинг на клубовите го прави своето.

Некако послабо се слушаат свирежите кон прасето марсениќ за разлика од оние кон Манасков,или така ми се чини?

Некако послабо се слушаат свирежите кон прасето марсениќ за разлика од оние кон Манасков,или така ми се чини?
Добро и?
Двајцата заслужија да бидат свирени. И треба да продолжи тоа.

Добро и?
Двајцата заслужија да бидат свирени. И треба да продолжи тоа.
Нема И!
Двајцата заслужуваат подеднаков третман ми беше поентата на коментарот.

Нема И!
Двајцата заслужуваат подеднаков третман ми беше поентата на коментарот.

Vrz baza na sto? Manaskov konstantno jadese gomna za Vardar, ova e natprevar na Vardar. Cetnikot sto kazal nema vrska so Vardar plus mu e i prv i edinstven prestap

Vrz baza na sto? Manaskov konstantno jadese gomna za Vardar, ova e natprevar na Vardar. Cetnikot sto kazal nema vrska so Vardar plus mu e i prv i edinstven prestap
Македонија е повеќе од Вардар.
Над 95% од навивачите на Вардар навиваат и за репрезентација.
марсениќ не ги пцуеше само играчите туку и сите навивачи

Ми рекоа да Раул збеснал на тај маут. Ја прегледав снимката и само може да се констатира да и Раул почна да го фаќа лудило :lut:...само чекам кога ќе почне како Вујо да лупа на маса кај делегатот и да се тепа со Начевци:duel:само така Ел команданте:aplauz:!
1486667_1397785186913648_8895448317642050057_n.jpg

Изгледа дека денеска не чека скоро полна сала,уште 1500 карти од прилика.

денешната утакмица е интересна и за обложување ... на никој не му треба резултат ама публика ќе дојди... ќе фрчат цепелини :P а убао да испадне Х ... коефициентче 8.00

денешната утакмица е интересна и за обложување ... на никој не му треба резултат ама публика ќе дојди... ќе фрчат цепелини :P а убао да испадне Х ... коефициентче 8.00
8,50 беше коефициентот, ама уплатив само ситна пара, брзав... имав друга работа... битно ми се напраи кеифот кога гледаш утакмица да имаш играно...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom