Фан клуб - РК Вардар

@Colt Willcox дали го имаш гледано Мартин Карапалевски од младинците незнам точно која генерација е ама денеска го гледав против металург ми изгледаше многу добар особено на влез цела екипа сам ја држи дали си го гледал почесто? се гледа дека има голем потенцијал детето

@Colt Willcox дали го имаш гледано Мартин Карапалевски од младинците незнам точно која генерација е ама денеска го гледав против металург ми изгледаше многу добар особено на влез цела екипа сам ја држи дали си го гледал почесто? се гледа дека има голем потенцијал детето
Прв пат слушам :icon_mrgr:

запримети го некогаш ако ги гледаш младинците до 16 год. треба да се мислам:D
Ќе да се кадети тие, а не младинци :D Иднината ќе покаже дали е добар или не, ќе видиме :icon_mrgr:

Од кадетите е, убаво пишал Сабја. Баш пред некое време и мене ми го спомнаа, а и на некоја од фејсбук фан страниве го имаше. Знам дека на многу од натпреварите има постигнато повеќе од пола голови на екипата, наводно убедливо најголем талент во негова генерација во државава.
П.С. Што направија денес со Металург? Уште Автокомандоси се курчат и ни играат со една генерација помали деца или се смениле работите? :icon_mrgr:

Од кадетите е, убаво пишал Сабја. Баш пред некое време и мене ми го спомнаа, а и на некоја од фејсбук фан страниве го имаше. Знам дека на многу од натпреварите има постигнато повеќе од пола голови на екипата, наводно убедливо најголем талент во негова генерација во државава.
П.С. Што направија денес со Металург? Уште Автокомандоси се курчат и ни играат со една генерација помали деца или се смениле работите? :icon_mrgr:
Мислам дека тие сега играа со поголеми деца генерациски една или две години,ама доста се подобри од вардар каде што освен мартин кој игра сам другите се мизерија ама тешка мизерија незнам што гледале кога ги бирале :toe: тешки антиталенти,иначе победија металург ама незнам колку точно сигруно беше 5-6 разлика

Капитенот 10 гола денеска, со само 1 промашување. Нека му ја мислат противниците у Полска :icon_mrgr:

Тимур Дибиров 52

Сергеј Горбок 36

Алем Тоскиќ 32

Алекс Душебаев 26

Хорхе Македа 25

Игор Карачиќ 22

Данил Шишкарев 21

Лука Циндриќ 20

Мијајло Марсениќ 17

Матјаж Брумен 13

Блаженко Лацковиќ 5

Филип Лазаров 5

Дејан Манасков 5

Александар Деревен 4

Стојанче Стоилов 2

Илија Абутовиќ 1

Преземено од сајтот на Вардар, ова се стрелците за клубот оваа сезона, ги губиме болдираните или пак, вториот и третиот. Другиве играчи кој се повреди, кој е во лоша форма, на пример Стојанче со 2 гола :tapp:. Не знам за вас мене страв ме фаќа уште од сега за наредната година. Ќе мора да се заменат добро Тоскиќ и Горбок, не дека нема алтернативи на пазарот, туку кај нашата управа бојлерот послабо грее.

Или се прави простор за да се донесат поквалитетни играчи или едноставно КУР од шампионски Вардар. :D
Нека го донесат Агинагалде место Тоскиќ и нека земат некој јак лев бек, таман и Деревен ќе биде фит за следната сезона и се ќе биде во ред.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom