Фан клуб - РК Вардар

Наводно Агинагалде е играч на Вардар :D

Не би ме изненадило. Раул, Давид, Штербик, Душебаев, Македа... цела шпанска колонија веќе има тука.
Значи Чупич,Агиналде ,а во потрага биле и на некој лев бек од типот на Жалуз,кој ке го го донесат ке видиме после ЕП во Полска.

Значи Чупич,Агиналде ,а во потрага биле и на некој лев бек од типот на Жалуз,кој ке го го донесат ке видиме после ЕП во Полска.
Rafael Capote :D

Ако не Агинагалде, јас би Баења од Рајн Некар. Освен ако во меѓувреме не го продолжил договорот со Германците, бидејќи се зборуваше за такво нешто.

Последно уредено:
Наместо да ги брка Вардар Шпанците(играчи one way )правец нека го спреми ќесето Самс и нека оди до Веспрем...
Ниту Баена ниту Агинагалде не играат одбрана,шо е нивни најголем минус..
А искрено не знам дали Киелце додека е Талант таму туку така би се ослободиле од Агинагалде,иако како почнаа со ремонтот на тимот(Чупиќ,Бунтиќ)изгледа нема недопирливи и таму...
Не знам до кога има договор Сулиќ,ама ако има некоја опција за да го лапнат треба да му дадат еден празен лист и Ренато самиот да си ја одбере платата..
Исто интересен играч е Марино Мариќ,дечкото растура во Мелсунген,играч во два правци,висок,подвижен,знае да прифати топка,да се заврти,некоја малку помодерна и повисока верзија на Сулиќ,и доста се слични и физички и по стилот на игра...
Не само за напад шо се корисни,туку добиваш екстра играч на 2или 5ка,најслабите позиции во одбрана,пред се на 5ка,ако веќе на 2ка е Македа...
Со играч ала Столе само ќе добиете два исти играчи...

Ќе го дадат и Агинагалде. Иста песна како со Македа, почнаа и во ракометов да се лигават.

Ќе го дадат и Агинагалде. Иста песна како со Македа, почнаа и во ракометов да се лигават.
Истото и јас го мислам. Штом почнаа јавно да коментираат од Киелце има нешто досега колку што знам во ракометов не се случувало да има вакви коментари и шпекулации за трансфери. Инаку кога сме кај Агинагалде од секогаш ми бил омилен пикер. Па уште сега да заигра и за мојот омилен клуб.

Играч од врвен калибар не прави вакви киксови, а ако веќе се јача со вакви изјави тогаш сигурно нема да направи трансфер во таа екипа

Затоа врвниве спортисти си користат агенции за социјални медиуми за да им ги контролираат страниците и акаунтите кога веќе знаат дека се без школо. Еден куп колеги негови ги користат.

Ништо не го пере Манасков, џабе го правдате.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom