Фан клуб - РК Вардар

Ама без заебанција. Ми текна веднаш на тој натпревар. Бев во сала тогаш и тврдам дека на полувреме нешто се случи. А инаку не сум човек што верува во такви кладилничарски теории на заговор. За овој денешниов, не знам. Барем топката не им лизгаше од раце како на тој меч пред две години.
Не се случи на полувреме тука една недела порано;). Не е за на форум

Јас кажав како што е за да не се водат уште многу дискусии за тој натпревар. Твое е дали ќе веруваш на тоа или не. И да се поправам не беше една недела туку повеќе.

Вистина ли е дека Тоскич како што кажа коментаторот вчера до година ке игра за Цеље? Ако е така остана Вардар без најдобриот пикер а воедно и еден од најдобрите дефанзивци.

Според мене(нормално при претпоставка да е наместена утакмицата), не се лажни болестите, туку им светнало на управата дека е ова погоден момент за билдање капитал в кладилница, бидејќи друга шанса за 6 коефициент на гости ќе нема, а дома сигурно нема да се резилат да губат намерно, плус неиграњето им е изговор. Ми чкрипи само како Раул би прифатил такво нешто.

Нелогичности има и во едното и во другото тврдење...нема да е првпат да се мести, јас досега немам ми се чини видено или слушнато за 0 одбрани на голманите во цело полувреме, ама пак Раул, Тимур и остали да прифатат вакви долни работи...?
најголеми коефициенти се за нерешено, ама ема нерешено без и судиите да сакаат... јас мислам има друга работа. некое тактизирање околу понатамошните утакмици... ако си цисоко во групата пагаш на ниско рангиран ама кој може да те елиминира ( н.пр. ППД) и да биде брука, а ако испаднеш од јак со звучно име не е срамота..

најголеми коефициенти се за нерешено, ама ема нерешено без и судиите да сакаат... јас мислам има друга работа. некое тактизирање околу понатамошните утакмици... ако си цисоко во групата пагаш на ниско рангиран ама кој може да те елиминира ( н.пр. ППД) и да биде брука, а ако испаднеш од јак со звучно име не е срамота..
Ова е дефинитивно најретардираната логика која сум ја видел у животов мој.
Што прочитав господе боже, пресвета Маријо и Исусе Христе.
:pos:
Тактизирање околу понатамошни утакмици, пази, намерно праиш да не бидеш прв за да не ти се падне последно пласиран од следната група за ако те елиминира ќе било резил. ТУУУУУУУУУУУ :vozbud:

Abe pravime da bide interesno 100%[emoji2]
Jas vikam bolje sega da pravime vakvi kiksovi, odkolku vo nokaut fazata, e tamu ke treba da bideme perfektni.
Od koga pratam sport,mnogu retko osvojuvale tituli na kraj onie so bile perfektni na startot na natprevaruvanjata. Lani dzabe Vesprem nemase poraz do finaleto, koga vo najbitnata utakmica ne pobedija, Srbija esenva na Evrobasketot gazese se do toa 1/2 finale i ete bas togas im se desi taa utakmica. Taka da porazov i ne e tolku strasen, imame use 9 utakmici vo grupata pa i use nekoj poraz nema da e strasno.

А уставари, дали ќе завршиме први или трети во група не ни прави некоја голема разлика, ако сакаме фајнл-фор секако ќе треба во четвртфинале да елиминираме некој од Кил/Псж/Фленсбург кои се горе-доле слични по квалитет.

А уставари, дали ќе завршиме први или трети во група не ни прави некоја голема разлика, ако сакаме фајнл-фор секако ќе треба во четвртфинале да елиминираме некој од Кил/Псж/Фленсбург кои се горе-доле слични по квалитет.

Па и не би рекол, можда Кил и Фленсубрг се тука некаде, ама не би сакал да се сретнеме со Веспрем или ПСЖ во 1/4 финале.. Со Германците според мене би имале поголеми шанси

Па и не би рекол, можда Кил и Фленсубрг се тука некаде, ама не би сакал да се сретнеме со Веспрем или ПСЖ во 1/4 финале.. Со Германците според мене би имале поголеми шанси
Веспрем веќе би биле проблем да, али Псж со ништо сезонава не покажаа дека се подобрени од изминатите две сезони, истите напади, резултати и игра на индивидуалци, затоа мислам дека не се поопасни од Германците, впрочем Фленсбург најдобро го демонстрира тоа на терен против нив.

Utakmicava se poznavashe deka e krajno mestena, nezavisno so koja cel (dali da lapnat nekoja parica ili da padnat na tabela pa da si igraat 1/8 finale so Baja Mare) . Mestena beshe i kraj na muabetot.

Според мене(нормално при претпоставка да е наместена утакмицата), не се лажни болестите, туку им светнало на управата дека е ова погоден момент за билдање капитал в кладилница, бидејќи друга шанса за 6 коефициент на гости ќе нема, а дома сигурно нема да се резилат да губат намерно, плус неиграњето им е изговор. Ми чкрипи само како Раул би прифатил такво нешто.

Нелогичности има и во едното и во другото тврдење...нема да е првпат да се мести, јас досега немам ми се чини видено или слушнато за 0 одбрани на голманите во цело полувреме, ама пак Раул, Тимур и остали да прифатат вакви долни работи...?
Нема што Раул да прифаќа, Самсоненко ако каже да се мести ќе се намести. :D

Екипи од рангот на Челзи, Реал, Милан, Јуве се убиваат од местење натпревари со ѕвезди каде каде поголеми од столе и раул, не па за вардар, им кажале да изгубат и крај на муабетот, понатаму сигурно никој не смее ништо да праша или да коментира.

Многу мрзам вакви муабети за местење, али многу сумљива утакмица. Како и да е, не си правете филмови, намерно изгубена утакмица за да играме и 1/8 финале да темпираме форма, да не идеме директ у 1/4 финале :pos: Демек едно од први две места ни се загарантирани, прилично лесен распоред имавме до сега и поразов доаѓа у многу лош момент, таман ќе се одлепевме малце пред тешките утакмици кои следат, тек следат тешките гостувања, реално најлесните гостувања пројдоа, а треба и дома со Киелце и Барса да играме.. Јас типувам на 3-то место на крај, се повеќе од тоа би било премија за нас и чекор поблиску до фајнл-фор

Sve pod 3to mesto e los plasman mada i ne posakuvam 3to mesto, zadovolen ke bidam so 2ro ili 1vo mesto vo grupata.
Isto taka siguren sum deka barem na edno od gostuvanjata vo Barselona ili Kielce ke ostaneme neporazeni.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom