DracevoTheCity
Чиста Македонија !
Катастрофа човече, вакво криминално бранење у живот не сум видел. Милич подитно да се врати на кафанскиот режим,не го бива овака.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
абе лесно е од кревет да збориме не ги оправдувам голманите но најголем кривец е одбраната и лошата тактика не памтам колдиг да изиграл ваков напат у лига на шампиони со толку удари од 9 и таква реализација реално многу на 6 играа одбрана вардар и стално каснење на блок и успорување на нивниот напад со добра подвижност и чести фаули а тоа го немаше и тоа е резултатот каков е премногу слободно се шетаа во 9 и се утепаа од шутирањеДај не заебавај друже. И да нема блок ни одбрана мора да има повеке одбрани. Ниту еден зицер одбранет. Е за тоа можам и јас да сум голман во Вардар. Дај нека ме земат и мене во тимов па можда на некоја утакмица и јас ке имам 3 одбрани.
По живот ти се кладам дека за 60 минути на терен јас ке имав повеке од 3 одбрани.абе лесно е од кревет да збориме не ги оправдувам голманите но најголем кривец е одбраната и лошата тактика не памтам колдиг да изиграл ваков напат у лига на шампиони со толку удари од 9 и таква реализација реално многу на 6 играа одбрана вардар и стално каснење на блок и успорување на нивниот напад со добра подвижност и чести фаули а тоа го немаше и тоа е резултатот каков е премногу слободно се шетаа во 9 и се утепаа од шутирање
Полошо голманско издание немам видено никогаш.
Нема везе, не е проблем и да загубиме, проблем е што губиме од еден играч. Колдинг ги немам гледано сезонава, ама од она што го видов до сега може да кажам дека ќе ги тепаме 20 разлика у Јане и дека не се ништо посебно. Само тој бекот Андерсен им е добар и ништо друго, да им ебам тоа хобитската екипа. Дозволивме еден играч да не тепа, и тоа 15 и више минути играат без својот најдобар играч во одбрана.
ти си знаешПо живот ти се кладам дека за 60 минути на терен јас ке имав повеке од 3 одбрани.
сепак моето мислење е во лошата тактика премногу лесно играа колдинг со нашата одбрана
се израшутираа ко нездрави, од секоја позиција... всушност и немаа што да изгубат..[DOUBLEPOST=1445186956][/DOUBLEPOST]Бо Спелеберг имаше 13 асистенции и 6 гола, а и тоа левото крило не им беше лошо.
има и утре утакмица, на таа може јуниорите..Сега со киелце може и Вардар Јуниор цела постава да ја стават пошто сите со вируси и повреди, чекај да видиме уште колку ги има после утакмицава.

Па Пепи Манасков да беше тренер, три фластера ќе му ставеше на детето
Колку што беа криви катастрофално лошите голмани, толку беше виновна и криминално лошата одбрана.