DracevoTheCity
Чиста Македонија !
Катастрофа човече, вакво криминално бранење у живот не сум видел. Милич подитно да се врати на кафанскиот режим,не го бива овака.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
абе лесно е од кревет да збориме не ги оправдувам голманите но најголем кривец е одбраната и лошата тактика не памтам колдиг да изиграл ваков напат у лига на шампиони со толку удари од 9 и таква реализација реално многу на 6 играа одбрана вардар и стално каснење на блок и успорување на нивниот напад со добра подвижност и чести фаули а тоа го немаше и тоа е резултатот каков е премногу слободно се шетаа во 9 и се утепаа од шутирањеДај не заебавај друже. И да нема блок ни одбрана мора да има повеке одбрани. Ниту еден зицер одбранет. Е за тоа можам и јас да сум голман во Вардар. Дај нека ме земат и мене во тимов па можда на некоја утакмица и јас ке имам 3 одбрани.
По живот ти се кладам дека за 60 минути на терен јас ке имав повеке од 3 одбрани.абе лесно е од кревет да збориме не ги оправдувам голманите но најголем кривец е одбраната и лошата тактика не памтам колдиг да изиграл ваков напат у лига на шампиони со толку удари од 9 и таква реализација реално многу на 6 играа одбрана вардар и стално каснење на блок и успорување на нивниот напад со добра подвижност и чести фаули а тоа го немаше и тоа е резултатот каков е премногу слободно се шетаа во 9 и се утепаа од шутирање
Полошо голманско издание немам видено никогаш.
Нема везе, не е проблем и да загубиме, проблем е што губиме од еден играч. Колдинг ги немам гледано сезонава, ама од она што го видов до сега може да кажам дека ќе ги тепаме 20 разлика у Јане и дека не се ништо посебно. Само тој бекот Андерсен им е добар и ништо друго, да им ебам тоа хобитската екипа. Дозволивме еден играч да не тепа, и тоа 15 и више минути играат без својот најдобар играч во одбрана.
ти си знаешПо живот ти се кладам дека за 60 минути на терен јас ке имав повеке од 3 одбрани.
се израшутираа ко нездрави, од секоја позиција... всушност и немаа што да изгубат..[DOUBLEPOST=1445186956][/DOUBLEPOST]Бо Спелеберг имаше 13 асистенции и 6 гола, а и тоа левото крило не им беше лошо.
има и утре утакмица, на таа може јуниорите..Сега со киелце може и Вардар Јуниор цела постава да ја стават пошто сите со вируси и повреди, чекај да видиме уште колку ги има после утакмицава.