Фан клуб - РК Вардар

Ова денес ајде небитно знаев дека уште со терминот дека ке ја наместат т.е Вардар ке си изгуби со Загреб дека онака му лежат по случајност како на Фк Вардар со Ренова ама она вчера во данска беше неочекувано се знаеше дека идеме без голман чисто да се потврди дека си имаме еден за сегде да се си знаеме за догодина дека мора уште еден асален на ниво ама требаше победа па макар и со еден гол разлика а не онаква анемија во игра дали поради кладилница или незнам ке се покаже викендов што иде со киелце мада мислам дека тука имаме сигурна победа мора да има малце динамика во игра да не се навикнеме на многу победи одеднашка :D

Vo sport na naslovna pisuva deka Stole ne ide za Umag so reprezentacijata, so znaci deka i so Kilece nema da igra.

@ohrid66

Официјално инфо уште нема, али бидејќи се работи за некој вирус, по мое мислење скоро сигурно ќе играат.

http://zase.mk/koj-go-ke-si-odi-od-...si-odi-od-vardar-komiti-manaskov-ili-upravata

Пацифистот ала Жаре повторно со неговите мудрости
3. „Исписница“ за Комити

Ова не мора да го направите официјално, туку постепено со неколку мерки. На пример, ставете столчиња и на трибината каде сега седат Комити, поскапете ги картите и за стоење, не продавајте повеќе од 5 карти на една личност и не дозволувајте внесување на транспаренти. Во салата секако ќе има Комити, но ќе се стопат во толпата.
Ваква одлука ќе значи и збогум за познатата атмосфера од која сите играчи на Вардар се зависни, барем во прв момент, но и на тоа може да се работи. Популаризација на химна на Вардар (платете некој да напише), пуштање на делови од химната во текот на натпреварот, анимирање на публиката… Атмосферата повторно ќе се подигне. Нема да биде никогаш иста, како што е сега кога Комити пеат, но ќе биде солидна.

:masa: :zver: е типов како мал не го гушкале и пати од внимание, втор текст по ред си ги лечи комплексите уште па има што го поддржуваат:facepalm:.

Вчера кога го видов Бетмен како збори за Вардар и како навивал за истите ради црвено-црната боја почнаа солзи да ми течат. Најискрено.

Бетмен коњу сите знаеме дека Столе ви ги плаќа екскурзиите у Рустикана али не мораше и по ТВ да се лижеш и да се лингуриш.

http://zase.mk/koj-go-ke-si-odi-od-vardar-komiti-manaskov-ili-upravata/?r1=http://www.novini.mk/read/1750841/koj-go-kje-si-odi-od-vardar-komiti-manaskov-ili-upravata

Пацифистот ала Жаре повторно со неговите мудрости
3. „Исписница“ за Комити

Ова не мора да го направите официјално, туку постепено со неколку мерки. На пример, ставете столчиња и на трибината каде сега седат Комити, поскапете ги картите и за стоење, не продавајте повеќе од 5 карти на една личност и не дозволувајте внесување на транспаренти. Во салата секако ќе има Комити, но ќе се стопат во толпата.
Ваква одлука ќе значи и збогум за познатата атмосфера од која сите играчи на Вардар се зависни, барем во прв момент, но и на тоа може да се работи. Популаризација на химна на Вардар (платете некој да напише), пуштање на делови од химната во текот на натпреварот, анимирање на публиката… Атмосферата повторно ќе се подигне. Нема да биде никогаш иста, како што е сега кога Комити пеат, но ќе биде солидна.

:masa: :zver: е типов како мал не го гушкале и пати од внимание, втор текст по ред си ги лечи комплексите уште па има што го поддржуваат:facepalm:.

Оваа статија и човеков не ни вреди да се коментира.

Значи овие кокошките од Бекстејџ се неуништливи..:pipi:
До лани го:pusigo:кај Левче,сега кај вас се префрлија..
Утре ако најди Писето некој спонзор и кај нас ќе дојдат...:цицки:
Па кога го видов Бетмен на полувреме:pos:
И после се чудиме зошто секакви индијанци виреат низ салите во Македонија....
То ти е,комерцијализација и капитализам..
Некои богаташи со пари ќе си купат сезонска и ќе држат карти,а тие шо оделе кога Вардар играл на Кале ќе си гледаат СЕХА,јебига во Европа сме...
Како рече Бетменот НЕ ОДЕЛ СЕКОГАШ НА УТАКМИЦИ..:pos:
Е па за кој :kuracc: ти е сезонската тогаш?
Од 90та бил за Вардар...:zver:
Колку година има онај рибарот бе?58?:vozbud:
Па шо сурат ти бил бе.хаха...:pos:Па уште и Скопјанец глуми...:vozbud:
И после немало спорт во Македонија,и секакви оделе на утакмици,е па ќе одат..:bance:

Па кога ќе видам какви фаци ви седат во тие ВИП-трибини,леле,леле,абе ни да мрднат ни ништо,како на театар да се...:masa:
Уште нешто за мезе да имаше да служат ќе беше кец на десетка,да не дремат онака на фотељите,ќе заспијат од досада,толкави фотељи немаат ни директорите...:pos:
Да ги прашаш зошто се таму и кој го гледаат ќе немаат никаков одговор,ама важно имаат кеш и ќе дремат во прв ред да го гледаат Деки како ја грее клупата..:pos:
Абе ќе го барате вие Михајло,ама ај...:D

http://zase.mk/koj-go-ke-si-odi-od-...si-odi-od-vardar-komiti-manaskov-ili-upravata

Расипана вага.
Како испаѓа работава ние треба да му ја мислиме на МанаскоФ да не пропаднел...што кур бараше да дојде па ние да му ја мислиме:свиркам:?
Поентата дали МанаскоФ или КОМИТИ му требат на Вардар е за рубрика верувале или не...ало бре до каде дојдовме да некој дебили мерат дали и што е поважно.
Кога беше античката публика на почеток на сезона се мереше дали повеќе се свирело или се аплаудирало на МанаскоФ, на некој медиуми дури и задоволно констатираа да повеќе се аплаудира:tapp:.
Е кога дојдоа навивачите кој ја преживеле марачната доба и хегемонија на Педербург на трибини веќе никој не мери дали имало аплаузи.

Ако некој мисли да може да ги смири овие две страни за 30 мин. малку се прерачунал, кој и да се договори мене МанаскоФ да ми "легне на срце" не може.

Михајло му аплаудираше на головите на Манасков во СЕХА лига, и него го преобратија јеботе :icon_mrgr:
Иначе имаат келнерки стегнати ко стјуардеси што ги служат во ВИП местата :D

Михајло му аплаудираше на головите на Манасков во СЕХА лига, и него го преобратија јеботе :icon_mrgr:
Иначе имаат келнерки стегнати ко стјуардеси што ги служат во ВИП местата :D
Ne se kelnerki ne gi vregjaj, hostesi se, tie samo alkite gi mestat za toa koj so kakva vip faca e.[emoji2]
Kelenri si ima od Hotel Rusija koj sluzat ama samo vo liga na sampioni rabotat tie sobite i da gi gledas ko da ne videle gostite ordeveri.[emoji2]

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom