- Член од
- 14 април 2010
- Мислења
- 4.709
- Поени од реакции
- 6.137
Не бе далеку дека сум безгрешен, само не лижам кај што сум плукал.Брат, не ме сфаќаш. Јас разбирам зошто не го сакате, не разбирам зошто не му давате шанса да се извади. Тој (сега фиктивен) гол за ЛШ ќе биде вадење за се’ што направил. Излага дека ти си безгрешен човек бе брат и дека никогаш на никој со ништо не си му згрешил. Никој на никој не си му побарал прошка?
100% имаш правилни одлуки во живот? Со исти другари си од раѓање и никогаш никој не си навредил/не си се степал/не си му опцул мајка у нервоза?
Разбирам дека изел гомна, не го разбирам тоа „никогаш нема да му простам“. Никаде не реков дека треба со раширени раце да го пречекате. Треба да го измачите за да ја добие вашата поддршка, макар била минимална ама тоа „никогаш“, не можам да го сфатам.
Јас коа ќе кажам никогаш за мене буквално значи никогаш, пример сум кажал дека никогаш нема да навивам за тие Металург ни како подршка за подобро на мак ракоемтот, и никогаш сварно не навивав и нема ни да навивам.
И најглупо ми е да се мешаат други играчи во ова, со тоа ризикуваат и они да изгубатт кредибилтет. ќе го посочам Столе, се меша кај што не му е работа, едноставно треба да си остане во ова настрана како и сите останти, пошо ова е помеѓу навивачите на Вардар, не само Комитите туку сите вистински навиавчи на Вардар и тоа копилето. Како ќе се реши ситацијата никој не знае, јас навивам за најбезболното решение да си отиде уште утре. Така и ние задоволни и он мирна глава.