Фан клуб - РК Вардар

Не е екстра квалитетно, квалитетно да речеш ок е ама екстра го ставаш во магионичарите горе што ги кажав.

Сплет на околности играче ЛШ со Металург иначе негов калибар на 20 години кога почна во Металург да игра стандардно во другиве балкански земји каде што се игра ракомет со лопата ги ринеш.

Нема да дава 10 гола на утакмица не се секирај... ќе дава против боси екипи а против топ екипи ќе биде како Дибиров. Уствари полош ќе биде да се разбереме само што ќе го правдате дека не е прв избор и дека Вардар му ја уништил кариерата.
Или или илиииии вие ќе го серете како и да игра? :D

Не е екстра квалитетно, квалитетно да речеш ок е ама екстра го ставаш во магионичарите горе што ги кажав.

Сплет на околности играче ЛШ со Металург иначе негов калибар на 20 години кога почна во Металург да игра стандардно во другиве балкански земји каде што се игра ракомет со лопата ги ринеш.

Нема да дава 10 гола на утакмица не се секирај... ќе дава против боси екипи а против топ екипи ќе биде како Дибиров. Уствари полош ќе биде да се разбереме само што ќе го правдате дека не е прв избор и дека Вардар му ја уништил кариерата.
Епа според тебе не е квалитетен, според мене е квалитетен и те како. Ќе видиме во сезоната што претстои кој ќе биде во право. Дибиров лани рикна затоа што играше по 60 минути секоја утакмица, а има 32 години патем. Оваа сезона имаме две квалитетни леви крила што ќе ја делат минутажата и сигурен сум дека ќе прикажуваат одлични партии. Друго е кога некој игра 60 минути, тогаш не е продуктивен отколку кога би играл 30 или 40 минути, а во останатите минути има кој да го замени.

А да, и кои се тие крила што на 20 години играат стандардно во екипа која игра ЛШ? Брат, поклопување коцки може да се случи на 1-2 утакмици, ама да играш стандардно во тим кој игра ЛШ и да пуниш екипи ко Барса, Кил и компанија, сепак дечкото си има квалитети. Јас разбирам зошто не го сакаш/те, ама малце објективност.

А и Џену, многу знае.
Она да беше паметна, ќе останеше да плива и да си собира медаљи. Ама не, она поубоо и било да биде модератор на Кајгана овде, па она нашла да збори за други. Абе ај.

А шо, нели има Вардар квалитетен стручен штаб, ќе го натренираат у одбрана и ќе си кине дечкото. Шо сеа им ги доведуваш у прашање способностите и на тренерите.
Значи кој спомна за тренерите? Тренерите си се квалитетни и можат да напреднат играч. Али само ако играчот сака да напредува и да биде професионален. Нема таков менталитет кај наши ракометари тоа. Едини е Кире кој е огромен професионалец и затоа стана најдобар десен бек на свет. Не иде по кафани скоро секоја недела дур има натпревари. Башка у друштво со Столе и Милич тешко дека ќе напредне толку колку што очекувате. Од истата причина непрофесионалност Столе нема некој голем напредок, Од истата причина Милич е прекомандуван во последен избор и на негово место го зема друг играч. Германија му беше идеален избор. Тука нема ни приближно минутажата да ја добива. Нема да има толку квалитетни наптревари во сезоната и нема да може толку да напредне. Али знае таму ќе треба ептен да го испоти гзот за да обезбеди место и поубаво му е тука кај што има огромна слобода.

Епа одлично бе, ако биде како Дибиров тогаш имаме светска класа крило во екипа. Така?[DOUBLEPOST=1440598312][/DOUBLEPOST]
Значи кој спомна за тренерите? Тренерите си се квалитетни и можат да напреднат играч. Али само ако играчот сака да напредува и да биде професионален. Нема таков менталитет кај наши ракометари тоа. Едини е Кире кој е огромен професионалец и затоа стана најдобар десен бек на свет. Не иде по кафани скоро секоја недела дур има натпревари. Башка у друштво со Столе и Милич тешко дека ќе напредне толку колку што очекувате. Од истата причина непрофесионалност Столе нема некој голем напредок, Од истата причина Милич е прекомандуван во последен избор и на негово место го зема друг играч. Германија му беше идеален избор. Тука нема ни приближно минутажата да ја добива. Нема да има толку квалитетни наптревари во сезоната и нема да може толку да напредне. Али знае таму ќе треба ептен да го испоти гзот за да обезбеди место и поубаво му е тука кај што има огромна слобода.
А ти Зигмунд Фројд си па да знаеш кој каков менталитет има?

Епа ако тренерите имаат авторитет, ќе знаат шо да напраат за да направат да напредне играчот. Шо, сакаме Европски Вардар а ги бркаме најдобрите?
Не иде тоа така.

Или или илиииии вие ќе го серете како и да игра? :D
А зашто да не го пцујам некоја курва према тебе да се понаша како од гомно подоле да те гледа, во меѓу време ти стануваш финансиски јак и она ти глуми како ништо да не било, ти ќе поминеш преку тоа? Единствена добра работа е ти да ја изиграш неа ама ова раководство нема толку мозок.

Можеби сака да се бори за место со најдобриот на таа позиција па затоа се вратил а не лагано да си добие место у најтешката лига во Европа (Свет) :toe:[DOUBLEPOST=1440598391][/DOUBLEPOST]
А зашто да не го пцујам некоја курва према тебе да се понаша како од гомно подоле да те гледа, во меѓу време ти стануваш финансиски јак и она ти глуми како ништо да не било, ти ќе поминеш преку тоа? Единствена добра работа е ти да ја изиграш неа ама ова раководство нема толку мозок.
Го пцуеш Диви?

Епа одлично бе, ако биде како Дибиров тогаш имаме светска класа крило во екипа. Така?
Не можеме да имаме исто крило. Дибиров во секој поглед пред пешкото. И стаж и знаење и било што додај тука :) .

Па нормално дека и твоите ќе бидат избришани, взаемен компромис, тргни ги неговите пошто печат а и моите успат, отрстрани ги доказите дека сум се глупирал.
Знам дека и сам си бришеш мислења, не е ново тоа.

Кажи ми за што конкретно не сум добил бан? Пошто ја ако не сум доволно баниран не знам кој е. Т.е Ставро е.
Како те бива за Sci-fi филмови тоа е нешто страшно. За банот на Ставро на кој алудираш е после постот на Кинг-Б дека секоја наредна навреда ќе резултира со бан при што он си продолжи со нареди и доби бан за тоа. А за што не си добил си знаеш и сам нема веќе да ја труеме темава со глупости. Ти реков по сто пати прашај ќе ти кажат како било еве чим мислиш ја лажам.

Го пцуеш Диви?
Зашто Диви? Не ми е по мерак да али битолчани треба да го пцујат него комити не толку... Башка и во годините на шетање Диви си ја научи лекцијата да не плука во туѓ двор.

Епа ако тренерите имаат авторитет, ќе знаат шо да напраат за да направат да напредне играчот. Шо, сакаме Европски Вардар а ги бркаме најдобрите?
Не иде тоа така.
Кои најдобри сме ги избркале? И Ете имаат авторитет го прекомандуваа Милич во 2 тим.

Зашто Диви? Не ми е по мерак да али битолчани треба да го пцујат него комити не толку... Башка и во годините на шетање Диви си ја научи лекцијата да не плука во туѓ двор.
Чекај чекај, овој не го пцуеш зошто ја научил лекцијата на 28 и сега до 38 е океј а Манасков на 22 е веќе избришан и нема никогаш да добие шанса да се извади за срањата што ги напраил?

И ова „зошто Диви“ не знам дали да го сфатам сериозно? Не знам дали ме подјебаваш, најискрено.

Како те бива за Sci-fi филмови тоа е нешто страшно. За банот на Ставро на кој алудираш е после постот на Кинг-Б дека секоја наредна навреда ќе резултира со бан при што он си продолжи со нареди и доби бан за тоа. А за што не си добил си знаеш и сам нема веќе да ја труеме темава со глупости. Ти реков по сто пати прашај ќе ти кажат како било еве чим мислиш ја лажам.
Koe црно алудирање на бан на Ставро, Кинг Б, Шабан Шаулиќ што ми збориш глупости не си ми јасен.
Ставро го спомнав како најбаниран човек на форумов а ваља после него сум (бев) јас. Небитно.

Пак ќе те прашам, кажи ми за што конкретно не сум бил баниран а сум бил многу пати.

Чекај чекај, овој не го пцуеш зошто ја научил лекцијата на 28 и сега до 38 е океј а Манасков на 22 е веќе избришан и нема никогаш да добие шанса да се извади за срањата што ги напраил?

И ова „зошто Диви“ не знам дали да го сфатам сериозно? Не знам дали ме подјебаваш, најискрено.
Е ајде де кажи што беше со диви проблемот? Експерт си посекако. Ако мислиш за преминувањето од Вардар во Металург добро да разберам ма да и неговото преминување не значеше голема опасност. И така Вардар талкаше тие сезони.
Ако мислиш на делот од кариерата во Пелистер кога лаеше како пес тоа ептен па му го опраштам Пелистер и Битола се институција за Металург башка што на копилево Металург и не му е матичен клуб туку апла се обидуваше да го натрти газот мислејќи дека маалско тимче вечно ќе му го задоволува аналниот отвор.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom