Фан клуб - РК Вардар

Да ама во Европа е така :D Во Македонија Раул сакаше едно, доби друго :)
Слободно кажи за кој се работело, и онака веќе е пропаданта секоја шанса за реализација на тој трансфер, па нема да има никаков ефект доколку откриеш со кого преговарале.

Слободно кажи за кој се работело, и онака веќе е пропаданта секоја шанса за реализација на тој трансфер, па нема да има никаков ефект доколку откриеш со кого преговарале.
Раул го сакаше Боча да остане, на тоа мислев али последната бламажа ја знаете сите, Тофт и Улрика во пакет. Тоа дека остана бремена Улрика од него и се решиле да останат на север беше муабет од после, и те како имаше шанси да знаеа како се пристапува професионално. Не можеш џековски да им пристапуваш на Скандинавци, како светот да е твој. :tapp:

Ќе акнат сега 100 евра сезонска за ЛШ, вие расправјте се за МанаскоФ :D

Шала на страна, јас многу ги разбирам Комити. Никој не ги спори квалитетите и јас мислам дека Манасков може и одбрана да научи да игра, но кога Варар може да бира можеле да изберат друго крило, тоа и Комити го бараат. Едноставно е. :)

Колку што имам разбрано Раул си беше задоволен од Марковиќ и нејќеше промени таму, ама поради други причини (најверојатно зашто е Мак. играч и со врски и лобирања) му го увалија Манасков.

Заради овие работи Талант не се нафати да го води Вардар. Нека ви текне на неговата компарација во едно интервју со ламборџинито.

Многу сме јаки :icon_mrgr:

Одлична екипа скоцка Самс,треба оваа сезона да е ваша,сите позиции се пополнети;)...
Туку за друго ми беше муабетот,не ми е јасна една работа...
За кој :kuracc:,Вилипче дреми во екипата?
Го гледам вака составот,сите си имаат некоја задача,кој за напад,кој за одбрана-тие подобрите во двата правци,не знам шо прај дечкото?освен шо ја носи капитенската лента:giggle:..:D
Ама никако не можам да најдам НЗС,како шо не можев да најдам заеднички јазик со математиката во средно:нинџ:,шо бара овај индијанец во една ваква моќна екипа?:pos:
Не ми е јасно,ете толку сезони поминаа и сеуште е тука младичот...:pipi:

Кога имаш среќа имаш....:)

Одлична екипа скоцка Самс,треба оваа сезона да е ваша,сите позиции се пополнети;)...
Туку за друго ми беше муабетот,не ми е јасна една работа...
За кој :kuracc:,Вилипче дреми во екипата?
Го гледам вака составот,сите си имаат некоја задача,кој за напад,кој за одбрана-тие подобрите во двата правци,не знам шо прај дечкото?освен шо ја носи капитенската лента:giggle:..:D
Ама никако не можам да најдам НЗС,како шо не можев да најдам заеднички јазик со математиката во средно:нинџ:,шо бара овај индијанец во една ваква моќна екипа?:pos:
Не ми е јасно,ете толку сезони поминаа и сеуште е тука младичот...:pipi:

Кога имаш среќа имаш....:)
Најдоброто од него допрва доаѓа :D

Овој Вардар изгледа каде каде,појак,Македа-Душебаев:vozbud:,од оваа страна има да биде тешка паљба.Инаку Манасков ако веќе сака да биде прифатен од Комити,ќе мора да се извини.Ете најмалку што може да направи,на првиот меч дома,да го земе микрофонот од спикерот,и пред цела сала да се извини,ама пошто он нема муда за таков потег,тоа нема да се деси.

11902290_10207261011424822_4093610960406741248_n.jpg

Деки сега 30 денари ќе остави бакшиш :drk:
27ми сме Фросе а платица им немаат пуштено шо значи дека ко ќе се плаќа сметка ќе иде он до вц/до паркинг да вии дали изгасил светла на колата :Д

Деки сега 30 денари ќе остави бакшиш :drk:
На татко му е истеран....(и тој таков беше):icon_mrgr:
Значи не е само во ушите на татка:vozbud:,има и во табиетот нешто наследено од стариот...:pipi:

@Комита Ултрас еее бе дебели, те барам јас за у кафана, цел ден си недостапен. Да се договоревме, ќе те смиреф со Манаскоф :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom