Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
На средбата меѓу Вардар и Кјлеце, закажан за во сабота во Скопје се делегирани: Богдан Николае Старк и Ромео Михаил Стефан, двајцата од Романија. Делегат на средбата е Клаус Дитер Конветс од Белгија, а делегат за судиите е Петер Хансон од Шведска.
Им пишав јас порака на Мк Тикетс уште пред да почне продажбава баш за тоа. Ми одговорија дека може да се сменат до пред почетокот на мечот.Кога може да се земат картите, ние што купивме онлине ?
okИнтернет експлорер користат.
Добро овие што чекале пред Јане, колку успеале да купат? На нет како алва одат, против Фленсбург лани за 2 минути снема.
Нема да ме чуди искрено и да ги поскапат.Идната сезона поради новиот систем во ЛШ ќе имаме седум утакмици на домашен терен. 7х300= 2100. Солено ќе биде за сезонските посебно некои фамилијарно ако купуваат по две или повеќе.[DOUBLEPOST=1428321215][/DOUBLEPOST]
Често знаат да испринтаат одреден број на карти пред да почне продажбата и само тие да ги продаваат.
Нема да ме чуди искрено и да ги поскапат.