Задграничен Округ
Комита
- Член од
- 22 февруари 2009
- Мислења
- 1.066
- Поени од реакции
- 3.008
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Земај на нет,вака ќе ти ги купат одма и џабе ќе го изгубиш патот.Иначе од утре изглеа.
Не праевме гужва, имавме ние наша глупост да ја наречам. Купение беа 4 чарти за мене Фрос, Кимо и Комита. Комита не дојде и го серевме зошто не дошол, одиме на врата, Фрос вади 2 карти и афтомацки за мене или Кимо нема карта. Па бевме да си купиме уште една, уствари Кимо да купи пошто кој го ебе, дека е од Ченто![]()
Од вакви како тебе јадевме напад пола Кајгана
Место: Скопје Север
Цел: Каменување на воз
Извршители: Шверцери
Нарачатели: Рандом Кајганџија што остава информации како постов над мене. Се мислам дека @RedBlack беше
![]()
Ne sum ja be dosta me krivis u javnost. Ke te tuzam za kleveta![]()
Приметив дека ви фали Комита, има среќа што не дошол, и со карта немаше да влезеНе праевме гужва, имавме ние наша глупост да ја наречам. Купение беа 4 чарти за мене Фрос, Кимо и Комита. Комита не дојде и го серевме зошто не дошол, одиме на врата, Фрос вади 2 карти и афтомацки за мене или Кимо нема карта. Па бевме да си купиме уште една, уствари Кимо да купи пошто кој го ебе, дека е од Ченто![]()
Приметив дека ви фали Комита, има среќа што не дошол, и со карта немаше да влезе![]()
![]()
За у викендица секад има времеАбе, три пати го барав во саботата и не ми крева и на крај, накај 5 и нешто ете го и он ми вика „еј, абе кај си“ хахахаха
На крај испадна дека бил на викендица и буљашот „не знаел“ дека утакмицата е од 7, па не знаел дали ќе стигне. Му ебам тоа...
![]()
За у викендица секад има времеа некои работи коа треба да заврши за групата нигде го нема, се некои обврски му искачаат на работа, на родеден е...
И после сакаме групата да иде напред, па нема да иде, он ја кочи цела работа у Комити![]()