Фан клуб - РК Вардар

Земај на нет,вака ќе ти ги купат одма и џабе ќе го изгубиш патот.Иначе од утре изглеа.

Дали картите за стоење се достапни онлајн? И која е постапката за купување онлајн ако ја знаеш. Фала многу :-)

а вие па што праевте гужва на влез ? :D @Peja989 @Ilumious

Не праевме гужва, имавме ние наша глупост да ја наречам. Купение беа 4 чарти за мене Фрос, Кимо и Комита. Комита не дојде и го серевме зошто не дошол, одиме на врата, Фрос вади 2 карти и афтомацки за мене или Кимо нема карта. Па бевме да си купиме уште една, уствари Кимо да купи пошто кој го ебе, дека е од Ченто :D

Не праевме гужва, имавме ние наша глупост да ја наречам. Купение беа 4 чарти за мене Фрос, Кимо и Комита. Комита не дојде и го серевме зошто не дошол, одиме на врата, Фрос вади 2 карти и афтомацки за мене или Кимо нема карта. Па бевме да си купиме уште една, уствари Кимо да купи пошто кој го ебе, дека е од Ченто :D

Од вакви како тебе јадевме напад пола Кајгана :kuracc:
Место: Скопје Север
Цел: Каменување на воз
Извршители: Шверцери
Нарачатели: Рандом Кајганџија што остава информации како постов над мене. Се мислам дека @RedBlack беше :вонзем:

:icon_lol::icon_lol::icon_lol:

Вилипче е идното засилување за ЖРК бе.Ако седел у сала до Нацева и Медвед тогаш нема дилеми :P

Од вакви како тебе јадевме напад пола Кајгана :kuracc:
Место: Скопје Север
Цел: Каменување на воз
Извршители: Шверцери
Нарачатели: Рандом Кајганџија што остава информации како постов над мене. Се мислам дека @RedBlack беше :вонзем:

:icon_lol::icon_lol::icon_lol:

Ne sum ja be dosta me krivis u javnost. Ke te tuzam za kleveta :D

Ne sum ja be dosta me krivis u javnost. Ke te tuzam za kleveta :D

Сега ќе излезе Заев со нова бомба, како се јавуваш кај О.Б. со список кој ќе иде со возот за Кичево :ROFLMAO:
Среќа на кичевското Кале не не намести кај ќе бегавме таму :нинџ: :Кезец:

Приметив дека ви фали Комита, има среќа што не дошол, и со карта немаше да влезе :D :D

Приметив дека ви фали Комита, има среќа што не дошол, и со карта немаше да влезе :D :D

Абе, три пати го барав во саботата и не ми крева и на крај, накај 5 и нешто ете го и он ми вика „еј, абе кај си“ хахахаха
На крај испадна дека бил на викендица и буљашот „не знаел“ дека утакмицата е од 7, па не знаел дали ќе стигне. Му ебам тоа...
:D

Абе, три пати го барав во саботата и не ми крева и на крај, накај 5 и нешто ете го и он ми вика „еј, абе кај си“ хахахаха
На крај испадна дека бил на викендица и буљашот „не знаел“ дека утакмицата е од 7, па не знаел дали ќе стигне. Му ебам тоа...
:D
За у викендица секад има време :) а некои работи коа треба да заврши за групата нигде го нема, се некои обврски му искачаат на работа, на родеден е...
И после сакаме групата да иде напред, па нема да иде, он ја кочи цела работа у Комити :D

За у викендица секад има време :) а некои работи коа треба да заврши за групата нигде го нема, се некои обврски му искачаат на работа, на родеден е...
И после сакаме групата да иде напред, па нема да иде, он ја кочи цела работа у Комити :D

И јас тоа имам приметено. За дерби утакмици исто така прв е, се лепи на шипка а кога има гостувања, викендици ми спомнува, родендени. По телефон еднаш ми вика „ејјј абее....“ и ми спушти. Сфе некои лоши изговори. Ви го црни името :D

Ај да не рече некој дека само ја труеме темава со небитни работи.
11106510_10200419626969616_1621665852_n.jpg

Позади уште дупло повеќе, пијаниците од ФК Вардар само нека сонуваат за вакво нешто.

Tickets booked!

Колку мизерни блокови пуштија во продажба, али ајде шта је - ту је.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom