Фан клуб - РК Вардар

На средбата меѓу Вардар и Кјлеце, закажан за во сабота во Скопје се делегирани: Богдан Николае Старк и Ромео Михаил Стефан, двајцата од Романија. Делегат на средбата е Клаус Дитер Конветс од Белгија, а делегат за судиите е Петер Хансон од Шведска.

Шокур, овие по три имиња имаат, освен Старк. :D

Овие ненаситниве којзнае колку карти имаат пуштено...
Јас купував карти за стоење (една по една) од 12 дури не се затвори продажбата и првата карта успеав да ја земам во 12 и 20...
Од тогаш до крај ваљда пуштиле нови карти и успеав да земам вкупно 9...
Калакурница :tapp:

Кога може да се земат картите, ние што купивме онлине ?
Им пишав јас порака на Мк Тикетс уште пред да почне продажбава баш за тоа. Ми одговорија дека може да се сменат до пред почетокот на мечот.

Добро овие што чекале пред Јане, колку успеале да купат? На нет како алва одат, против Фленсбург лани за 2 минути снема.

Идната сезона поради новиот систем во ЛШ ќе имаме седум утакмици на домашен терен. 7х300= 2100. Солено ќе биде за сезонските посебно некои фамилијарно ако купуваат по две или повеќе.[DOUBLEPOST=1428321215][/DOUBLEPOST]
Добро овие што чекале пред Јане, колку успеале да купат? На нет како алва одат, против Фленсбург лани за 2 минути снема.

Често знаат да испринтаат одреден број на карти пред да почне продажбата и само тие да ги продаваат.

Идната сезона поради новиот систем во ЛШ ќе имаме седум утакмици на домашен терен. 7х300= 2100. Солено ќе биде за сезонските посебно некои фамилијарно ако купуваат по две или повеќе.[DOUBLEPOST=1428321215][/DOUBLEPOST]

Често знаат да испринтаат одреден број на карти пред да почне продажбата и само тие да ги продаваат.
Нема да ме чуди искрено и да ги поскапат.

Нема да ме чуди искрено и да ги поскапат.

Нема да им се исплати да ги поскапат. Повеќе утакмици и подобро да им снижи цена со што ќе продаде повеќе карти и пополна сала на секоја утакмица. Барем логиката го вели тоа, али да во право си, знаејќи ги од управа не би ме изненадило сезонската да биде две и пол па и три илјади. Со тоа ќе им се случи на три утакмици да биде полна сала а на останатите четири-пет да биде полу празна.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom