Фан клуб - РК Вардар

Некој да ми кажеше пред 3 години дека Карачич ќе стане ваков играч, ќе се згазев од смеење.
Паметам дека дојде повреден од Босна, и може месец време седеше така во Вардар пред да заигра.
Со еден другар нон стоп блиску до него седевме, зад клупата на таа трибина а овој во едни сиви тренерчиња најчесто и со сончогледот во рака.
Се чудевме зошто го донесоа овој???
И кога почна да игра ептен за никаде беше, може грешка сум ама 6 месеци беше повреден, за на крај на сезона да ја дигне ептен формата во тие натпревари со Металург.
Така беше, кога потпиша за нас никој не го знаеше, мислевме дека е Босанец повеќето :D
Дебитираше после неколку месеци, а прв пат својот потенцијал го покажа во СЕХА завршницата во Загреб...

Не успеав да го гледам првото полувреме. Пратев резултат само и не можев да верувам дека им имаме дадено 20 гола на Рајн Некар за 30 минути, на нивен терен,
Се искрадов некако до кладилница да го изгледам второто. На некој начин се изненадив. Од една страна знам дека сме сериозна екипа и дека играме сосема солиден ракомет, ама од друга страна па, вицешампионот на Германија да го дробиш на гостински терен рутинирано како да играш со Зомимак...

Раул е пеницилин за германскиве екипи. Хамбург, Фленсбург и сега Рајн Некар. Одлични изданија на гостински терен со екипи кои доаѓаат од најдобрата светска ракометна лига. Екипи со многу трофеи и победи и високо реноме во европскиот ракомет.
Вардар дефинитивно полека, но сигурно се вивнува кон европската ракометна елита. За тоа ми е повеќе мило отколку за тоа дека ќе имаме полесен противник во 1/8 финале.

Капа долу за момците и стручниот штаб. Уште еднаш не оставија без зборови.

Знае ли некој кај може да се следи Алфа на нет? На МКПредавател веќе подолго време не се остварува сигналот од Алфа, не знам дали и кај вас е истиот проблем. А еве денес и зулу нејќе...
ima na webmax tv , samo linkot docni edno 2-3 minuti...

Точно беше повреден Карачиќ, али и кога почна да игра не беше слаб, се гледаше дека има нешто во него, иако најверојатно поради повредата не доаѓаше до израз. Сепак, под Вујо и сега Раул, таков талент не може а да не прерасне во играчиште...

Ау газење, неверојатно...

Паузата очигледно најдобро му легнала на Абутовиќ, повторно препознатлив и способен да ги јаде противниците, уште Брумен да се среди...

Какво мочање од керамиди на гнидите швабски им приредивме!!! Уште не можам да се совземам. Верував во победа на Вардар, како и секогаш, ама ваков секс не очекував. Поголем отпор ни пружале Нексе и Борац во СЕХА. Уште померак ми е кога ќе ми текне на изјавата на нивниот тренер дека иако сме победиле во Скопје, не чека гостување во Германија и тогаш ќе сме виделе кој е Рајн Некар. Епа пуши го пичко една педерска, ете видовме кои сте!!! Ајде сега нека падне кој сака (моја желба е педерите германски Фленсбург), па после со Господ напред и во фајнл фор да играме.

сеа ќе биде јак сеир овие неколку дена, ќе плачат по медиуми, те топката лизгава, те подот нерамен, салата ладна :D

Ах бе срамота е ова бе, па кај најдоа синојка да победат, на што личи тоа па уште и ги демоирале.
Ебате копуците заради нив сега нема да можам да се опраам една недела. Срамота значи, место да се угледаат на Грнчаров и остала екипа како треба, они види ги што прават циркузи. :sneaky:[DOUBLEPOST=1424601286][/DOUBLEPOST]Еј и дајте снимката, пошо не можев да ја гледам, па само резултат пратев на интермец.

Сеа ја глеам на раат, како ги владее Карачиќ удариве од зглоб :cuc:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom