Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Така беше, кога потпиша за нас никој не го знаеше, мислевме дека е Босанец повеќетоНекој да ми кажеше пред 3 години дека Карачич ќе стане ваков играч, ќе се згазев од смеење.
Паметам дека дојде повреден од Босна, и може месец време седеше така во Вардар пред да заигра.
Со еден другар нон стоп блиску до него седевме, зад клупата на таа трибина а овој во едни сиви тренерчиња најчесто и со сончогледот во рака.
Се чудевме зошто го донесоа овој???
И кога почна да игра ептен за никаде беше, може грешка сум ама 6 месеци беше повреден, за на крај на сезона да ја дигне ептен формата во тие натпревари со Металург.
ima na webmax tv , samo linkot docni edno 2-3 minuti...Знае ли некој кај може да се следи Алфа на нет? На МКПредавател веќе подолго време не се остварува сигналот од Алфа, не знам дали и кај вас е истиот проблем. А еве денес и зулу нејќе...
http://www.laola1.tv/en-int/video/full-match-rhein-neckar-lowen-hc-vardar/298779.html[DOUBLEPOST=1424601286][/DOUBLEPOST]Еј и дајте снимката, пошо не можев да ја гледам, па само резултат пратев на интермец.
Фала брат ми, господ здравје да ти дава.