Фан клуб - РК Вардар

NLZjimN.png

Добро игра Терза во последно време џабе хејтате. Во споредба со тоа претходно што го играше сега е подобрен. Вчера добра партија пружа кога го исклучија Карачиќ па он беше десен бек а на среден дојде Душебаев.

Добро игра Терза во последно време џабе хејтате. Во споредба со тоа претходно што го играше сега е подобрен. Вчера добра партија пружа кога го исклучија Карачиќ па он беше десен бек а на среден дојде Душебаев.
Од следна сезона уште подобар ќе биде во Зомимак.

Освен што изиграва кловн друго ништо не игра. За разлика од претходно сега доби некоја минута. Даде гол повеќе на среќа и направи 1-2 грешки и тоа беше.

Во денешното печатено издание на Мак. Спорт го најавуваат Хенрик Тофт Хансен од следна сезона кај нас, у пакет со девојка му во ЖРК.

Од Кил Тофт Хансен или другиот е овој?

Другиот од Хамбург.[DOUBLEPOST=1424687032][/DOUBLEPOST]Тој пикерот од Хамбург највеќе што вредеше, поради години и потенцијал (Нилсен) го собра Веспрем.

Овој нешто сличен играч е ко брат му, касап во одбрана. Пикер е по позиција али претпоставувам би го носеле за игра во одбрана.

Овие Тофт Хансеновци исти ми се.
Кој е овој сеа? Крилото или пикерот? Или има уште еден? :cautious:

Па и исти се. И двата се пикери, едниот во Кил, другиот во Хамбург.

Ова е за тој од Хамбург.

10423708_859716494050627_5937889245445021447_n.jpg

Исти се баш и ја тешко ги разликувам.

Али ти брат си отишол full beyond и си ги помешал, со Лезе Сван Хансен крилото на Фленсбург. :D Овие се Тофт Хансен брадрс. Мислам дека за овој имаше шпекулации уште лани.

Иначе која му е девојка, пак ќе тераат на тој принцип носење на обојцата вљубени?

Али ти брат си отишол full beyond и си ги помешал, со Лезе Сван Хансен крилото на Фленсбург. :D Овие се Тофт Хансен брадрс. Мислам дека за овој имаше шпекулации уште лани.

Иначе која му е девојка, пак ќе тераат на тој принцип носење на обојцата вљубени?

ќе да е за Хенрик работата, не верувам дека Рене би заминал од Кил, макар шо се е можно :) девојка му била Улрика Агрен, швеѓанка 27 години, позиција пикер, моментално игра некаде низ Германија во некој си клуб :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom