Фан клуб - РК Вардар

Ги изгазивме Аууу!!!

:pusigo:

Маестрално момци секоја чест. Понижување дома на лидерот во Бундеслигата :lolzz::lolzz:

Не се чепкај до Радовиш!! [emoji14]istoldz:

??? :D

Инаку за мене играч на натпреварот - Данил Шишкарев. Секоја утакмица е се подобар и подобар, особено во одбрана! Денеска одличен и на неговата позиција го умртви Уве педерчето, можеби уште подобар и во 5-1 формација како најистурен напред. :cuc:

Браво :cuc:

Ги искинаа од старт таму кај што највеќе требаше. Прво на Ландин му ја изебаа самодовербата, а со тоа автоматски се скина нивното најмоќно оружје ( контрите и головите од брза транзиција ) после со одбраната 5-1 ја неутрализираа и играта на Шмит кој не се појави у второ полувреме.

Капа доле за партијава, посебно за Раул.

So prajte be vie?:pos:
Gi otepavte,bravo.
Zasluzeno.
Svabite isto kako i so Celje si vlegoa vo duelot,nakurceni,prepotentni i pak go primija.:icon_mrgr:
Gi otepa so 5-1 odbranata Raul,ovaj pat deluvase odlicno,plus Sterbik skina dosta topki i gi ubi vo psiha.
Raul pokaza deka gi vladee Svabite i ima protivigra za niv.
Vaka ne bile otepani odamna,samo Kil vaka gi ima rasparceno na domasen teren.
Landin otsecen,redovna pojava e kaj nego,ako ne otvori kako treba ne go baraj,topkite na kraj so gi skina ne se relevantni,si go ladea vasite na kraj,ako sakaa slobodno 40ka ke rasitnea.
Golema pobeda i najverojatno si kupuvate 1/4 finale.
Edinstveno losa zdrepka ke vi e Flensburg/Visla.(utre odlucuvaat za treto mesto).
So Zagreb i Dankerk bi trebalo lesno da se spravite.

Давис го има спремано Дибиров за 5-1 одбрана он играше доста добра 5-1 одбрана :D
екстра изигра одбраната знаејќи дека немаат некој шутери Ловен и дека играат само брзо и доста додавања на крила и пикер..тактички го сјебаа Гвардиола :D уште на старт.
Што е работава со Брумен беше на клупа? не го видов па мислам и дека не ни влезе во игра. Тоскич игра екстра одбрана и напад, Столе и Чипурин катастрофа овој вториов на контриве десно сам играч он само на Дибиров глеа да му ја даде :D

Абе каков Фленсбург, дајте ги Загреб прво да им се одмаздиме за сите елиминации што ни ги имаат дадено во Европа, матер им ебам :D
Плус ќе му пееме и на Вујо уште еднаш :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom