Фан клуб - РК Вардар

Значи тимот сега за се мислам дека е овој:

Голман: Чаневски, Даскаловски, Милиќ, (Мијатовиќ?)

Леви крила: Недановски, Ојлевски, Марковиќ, Дибиров

Десни крила: Јовчевски, Раковиќ, Брумен

Леви бекови: Абутовиќ, Кукоски, Драгаш, Лазаров, Растворцев

Централни бекови: Карачиќ, Прибак

Десни бекови: Петриќ, Рајковиќ, Терсиќ, (Шишкарев??)

Пикери: Стоилов, Тоскиќ, Чипурин

Имаш мала грешка, Шишкарев е десно крило, но секако не доаѓа во Вардар, од Чеховски Медведи му го продолжиле договорот.
Истотака Рајковиќ повеќе не е дел од Вардар, така да имаме само два десни бека, Петриќ и Терзиќ.
Тоа е позицијата на која се очекува последното засилување.

Поправи си таму и Рајковиќ си отиде така да на дессен бек сме само на Терзиќ и Петриќ.

Грешка моја, еве ги корегирани.

Леви крила: Недановски, Ојлески, Марковиќ, Дибиров

Десни бекови: Петриќ, Терсиќ

Грешка моја, еве ги корегирани.

Леви крила: Недановски, Ојлески, Марковиќ, Дибиров

Десни бекови: Петриќ, Терсиќ

Мислам дека едно лево крило и еден голман секако ќе лета. Нема никаква смисла да бидеш 4то лево крило или уште полошо четврти голман. Никогаш нема да добиеш минутажа.

Сега кога не потпишува Балиќ за Фуксе се отвара можност ние да го лапнеме :vozbud:но мора да се земе уште еден десен бек.Голман земавме овој Мијатовиќ може доста да помогне но ништо чудно да земеме уште еден па да лета некој од нашиве.Горе доле на другиве позиции сме солидно покриени.

Нова бомба во СРЦ „Кале“: Балиќ неделава ќе потпише двегодишен договор со Вардар про?
Еден од најдобрите европски и светски ракометари во последните десетина години, Хрватот Ивано Балиќ, во текот на следната недела се очекува да потпише двегодишен договор со новиот македонски шампион Вардар про, велат извори блиски до ракометниот ас.
mkd-63327.jpg
Според нив, хрватскиот генијалец со ракометната топка нема да потпише договор со германскиот тим Фуксе Берлин како што се шпекулираше деновиве што го отвори патот за негов трансфер во црвено-црниот тим. Самиот Балиќ, кој минатата сезона настапуваше во Атлетико Мадрид заедно со нашиот Кирил Лазаров, ги демантира преговорите со Берлин, а потенцира дека нема намера да се врати во хрватскиот гигант Загреб.
„Никој од Берлин ми се нема јавено. Не знам со кој Балиќ правеле муабет, со мене сигурно не. Засега сум на годишен одмор, имам понуди од повеќе екипи, но тоа е сè. Сè уште не сум ја донел конечната одлука, немам некоја посебна желба, туку сакам само да играм за екипа што ќе се бори за трофеи“, изјави ветеранот за хрватски „Вечерњи лист“.
Вардар про со влегувањето на новиот спонзор, Русинот Сергеј Самсоненко, почна да прави исклучително силен тим, кој ќе се обиде да доминира на домашна сцена и во регионалната СЕХА-лига, но и да има забележителен настап во Лигата на шампионите во која ќе ги одмери силите со една Барселона и со француски ПСЖ.

Вишок играч :D

Нека бараат таму десен бек, ни затребал Балиќ :P

Прибак може да се префрли на бек ако веќе доаѓа Балиќ :D

Ипак се работи за Ивано Балиќ, има што да им пренесе на генерацииве тој и со 5-6 мин игра може да смени многу. Би бил големо засилување. Едино глеам со ова да се праи некоја ротација на бековските позиции. Убаво би ни дошол добар шутер али тоа е тоа. Неможе играч што до вчера играл за Атлетико да не ни е од корист :)

Се заебавам бе, со самото негово искуство ќе добиеме премногу. Плус Карачиќ ќе добие ментор од кој што ќе може многу да научи...
Сепак и да дојде Балиќ, мора да се покрие десната бековска позиција.

Eh kako ne ja imase Kire vise osvoeno evropskava titula, pa sea vise da bese potpisan za nas. Meraci:) Vaka sea ke se krstime u Igropulo:D
--- надополнето: 15 јули 2013 во 15:34 ---
Ima nekoj najavi deka cetvorica nasi igraci ( Kukovski, Ojlevski, Dragas i Canevski) se pred pozajmica ili potpis za Zomimak. Niso ushe nema potpisano ali mnogu vozmozno da se sluci.
--- надополнето: 15 јули 2013 во 15:43 ---
https://www.facebook.com/photo.php?v=604807039542923&set=o.525016200897442&type=2&theater Interesno.... Dibirov go resava Stanic so suv list

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom