Фан клуб - РК Вардар

Не ми е јасно како поише го сакате Сегед??:confused:
Ако играат 2 македонски тима у ЛШ,тоа е голем плус за мак. ракомет:)

• Ми се допаѓа
Reactions: mhm
Мене ми е што се безобразен тим, ќе пробуваат со фори и провокации што на терен што во публика да исценираат нешто. Прилично иронично за тим кој го дуваат како „најмакедонски“ ќе пробува да подли начини да заебе друг мак. клуб. Па ќе кукаат сме ги вреѓале сме вака-онака, да ни лепнат некоја казна. Тешки пицајзли се тие, барем ги знаеме во последниве години како се однесуваат.

Вака со Сегед нема да ја има таа тензија ќе си глеаме ракомет, ќе си ги пегламе :cool:. А и на крај краева не ми се гледаат ушко, наркич и компанија и дебили во плави дресови на трибини.

Што е до мене со две раце потпишувам за Сегед. Не дека вештачкиве се појаки, тука само поради тие икс фактори кои практикуваат да ги користат.

За вакви просерувања треба да има "не ми се допаѓа"

За вакви просерувања треба да има "не ми се допаѓа"

Секој со свое мислење :) Ако не ти се свиѓа имаш поубави мислења во Фан клуб металург таму кликај си ми се допаѓа.

Секој со свое мислење :) Ако не ти се свиѓа имаш поубави мислења во Фан клуб металург таму кликај си ми се допаѓа.

Аман бе 1000 лајкови доби :facepalm:
Ако оваа година Металург не влезе во лига на шампиони, лесно може да се случи тоа да биде причина следната година да немаме шанса за втора екипа од кај нас да се бори за влез во лигата. Нема да е чудно вардар да се најде во ситуација да не влезе во лига на шампиони затоа што "металург оваа година не успеал". Само ај терајте си го филмот...

Ако оваа година Металург не влезе во лига на шампиони, лесно може да се случи тоа да биде причина следната година да немаме шанса за втора екипа од кај нас да се бори за влез во лигата. Нема да е чудно вардар да се најде во ситуација да не влезе во лига на шампиони затоа што "металург оваа година не успеал". Само ај терајте си го филмот...

А што не ти е јасно на тебе евидентна е разликата во ставовите. Ние не го сакаме лицемерието што доаѓа од автокоманда и крај. Реални сме и ја кажуваме вистината во очи! Не го сакаме Металург зошто би сакал некој кој ги прави најподмуклите потези само за да наштети некому а не да направи добро на себе. Јас сега демек како да треба да бидам „вау нека влезе Металург македонската репрезентација“ а после од тој табор нас да не викаат неартикулисани коњи. Епа нема тоа да го слушнеш од нас од причина што сме алергични на лицемерие макар и пласманот на Металург да значи утакмица плус во Скопје каде што Вардар ќе биде домаќин...

Ајде бе пишувај си во темана за Металург, не заболе патлакот нас тука дали ќе се пласира Металург во ЛШ.

Ако оваа година Металург не влезе во лига на шампиони, лесно може да се случи тоа да биде причина следната година да немаме шанса за втора екипа од кај нас да се бори за влез во лигата. Нема да е чудно вардар да се најде во ситуација да не влезе во лига на шампиони затоа што "металург оваа година не успеал". Само ај терајте си го филмот..

Прво, тешко дека се добиваат две екипи во ЛШ со една или две подобро изиграни сезони.

Второ поради односот на дотичниот клуб кон другите клубови, посебно кон Вардар и користење на неспортски тактики не заслужува да добие ни фер-плеј подршка. Тоа што некој фрлил највеќе пари за плати и труби во неговиот весник и бекстејџ за тоа колку се јаки не мора да значи дека треба да им се донира титулата.

Начинот на кој им ги купуваат играчите на Вардар со договарања пред утакмица позади грб на управата, третманот во Автокоманда, сценирани провокации на терен и трибини со 10 платени навивачи за мнозинството да влезе на терен да биде казнет Вардар, притисоци во репрезентација и во федерација, суптилната пропаганда дека Вардар е „србомански клуб“ и ги пропаѓа Македонците а они ги купуваат и спасуваат, и се борат за ракометната македонштина... не за Сегед.. за ПАОК ќе навивам ако игра со нив.

На Сител спортски вести пред утакмицата за титула дури беше кажано дека доколку Металург победел ќе играл директно во групи а бидејќи Вардар не го постигнал „историскиот успех“ можело ЕХФ да одлучи да игра квалификации :facepalm:

Тоа што некој лајкнал значи дека и други согледуваат некои работи во Македонскиов ракомет.

Според "Вест", се предомислувале околу носењето на Растворцев, затоа што досега бил повреден и не биле сигурни дека може да си ја врати формата. За Балиќ, тие 150 000 евра биле конечна понуда.

Што чекаат не незнам, нема да остане ниеден солиден играч до крајот. Фактички ниеден бек не донесоа ако не дојде Растворцев. Само Терзиќ кој има 19 години...
Со душа го чекам 22 јули ако стварно има прес конфереција на тој ден, да дознаеме кои им се плановите...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom