Q
qazwsxedc
Гостин
Не ми е јасно како поише го сакате Сегед??
Ако играат 2 македонски тима у ЛШ,тоа е голем плус за мак. ракомет

Ако играат 2 македонски тима у ЛШ,тоа е голем плус за мак. ракомет

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Мене ми е што се безобразен тим, ќе пробуваат со фори и провокации што на терен што во публика да исценираат нешто. Прилично иронично за тим кој го дуваат како „најмакедонски“ ќе пробува да подли начини да заебе друг мак. клуб. Па ќе кукаат сме ги вреѓале сме вака-онака, да ни лепнат некоја казна. Тешки пицајзли се тие, барем ги знаеме во последниве години како се однесуваат.
Вака со Сегед нема да ја има таа тензија ќе си глеаме ракомет, ќе си ги пегламе. А и на крај краева не ми се гледаат ушко, наркич и компанија и дебили во плави дресови на трибини.
Што е до мене со две раце потпишувам за Сегед. Не дека вештачкиве се појаки, тука само поради тие икс фактори кои практикуваат да ги користат.
За вакви просерувања треба да има "не ми се допаѓа"
Секој со свое мислењеАко не ти се свиѓа имаш поубави мислења во Фан клуб металург таму кликај си ми се допаѓа.
Аман бе 1000 лајкови доби
Ако оваа година Металург не влезе во лига на шампиони, лесно може да се случи тоа да биде причина следната година да немаме шанса за втора екипа од кај нас да се бори за влез во лигата. Нема да е чудно вардар да се најде во ситуација да не влезе во лига на шампиони затоа што "металург оваа година не успеал". Само ај терајте си го филмот...
Ако оваа година Металург не влезе во лига на шампиони, лесно може да се случи тоа да биде причина следната година да немаме шанса за втора екипа од кај нас да се бори за влез во лигата. Нема да е чудно вардар да се најде во ситуација да не влезе во лига на шампиони затоа што "металург оваа година не успеал". Само ај терајте си го филмот...
Ако оваа година Металург не влезе во лига на шампиони, лесно може да се случи тоа да биде причина следната година да немаме шанса за втора екипа од кај нас да се бори за влез во лигата. Нема да е чудно вардар да се најде во ситуација да не влезе во лига на шампиони затоа што "металург оваа година не успеал". Само ај терајте си го филмот..
Поарно Самсоненко нека одврзе ќесето за Игропуло отколку да фрли 200000 еур. за истрошен играч како Балич.