Фан клуб - РК Вардар

И јас тоа си викам Драгаш е топ дефанзивец, со Абутовиќ се столбови, плус што се уиграни заедно, незаменливи се стварно. Драгаш ќе го биде ако продолжи вака, сепак е и доста млад. За Куковски, Ојлевски се согласувам, па и за Чаневски и покрај тоа што не знам зошто ама јас мислам дека Чаневски е подобар за трет голман од Даскаловски кој буквално не покажа ништо годинава, плус Чаневски дете е нели :pos: дете си остана за жал :icon_mrgr:

Кој го сакате повеќе во група Сегед или Металург? :)

Ја нема да глумам во име на „македонската репрезентација“ на вештачкиве и ќе бидам искрен. Си го сакам Сегед повеќе во група (y) тука ги плескаме, таму ќе биде густо али можеме и таму со малку поголем напор.
--- надополнето: 16 јули 2013 во 13:43 ---
Со вештачкиве како демек дерби ќе бидело, ќе дигаат тензија па ќе пробуваат со тие нивните игри да те заебат да направат провокации за да јадеме казни од ЕХФ.. мани ми ги таму бе.

Мислам за Вардар потпишува скоро сигурно. ЛШ ќе игра, ене кај му е Загреб и плус ова е прва понуда на русинов. Ќе се врати задутре ќе му плесне уште неколку илјади и тоа е тоа. Али лакомо г'зе Балиќ...

Мислам за Вардар потпишува скоро сигурно. ЛШ ќе игра, ене кај му е Загреб и плус ова е прва понуда на русинов. Ќе се врати задутре ќе му плесне уште неколку илјади и тоа е тоа. Али лакомо г'зе Балиќ...

Pa toa vikam i ja. Sea ke se vidi dali igra uste rukomet samo za pari, ili bara i sportski predizvik:)

Па не ни имаше официјална понуда од нас колку што знам, се е на база на шпекулации на некои портали...

Што фали и Металург да влезе во нашата група? :D Заборавате дека утакмиците ќе се играат во Борис? :D Инаку за Балиќ сепак мислам дека ќе заврши кај нас, ќе му пуштат уште 50 000 евра и ќе дојде, каков Брест Мешков, без амбиции е клубот, плус Скопје му е многу подобра опција, мислам дека ќе се договорат, ако не па, кој го ебе. :icon_mrgr:

Јас ги сакам Металург во нашава група, очекувам 3 место и после да паднеме со некој полесен 2 -пласиран, ако има воопшто таков :sneaky: :icon_mrgr:

Мене ми е што се безобразен тим, ќе пробуваат со фори и провокации што на терен што во публика да исценираат нешто. Прилично иронично за тим кој го дуваат како „најмакедонски“ ќе пробува да подли начини да заебе друг мак. клуб. Па ќе кукаат сме ги вреѓале сме вака-онака, да ни лепнат некоја казна. Тешки пицајзли се тие, барем ги знаеме во последниве години како се однесуваат.

Вака со Сегед нема да ја има таа тензија ќе си глеаме ракомет, ќе си ги пегламе :cool:. А и на крај краева не ми се гледаат ушко, наркич и компанија и дебили во плави дресови на трибини.

Што е до мене со две раце потпишувам за Сегед. Не дека вештачкиве се појаки, тука само поради тие икс фактори кои практикуваат да ги користат.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom