jyvation
Пургер
- Член од
- 4 ноември 2009
- Мислења
- 2.167
- Поени од реакции
- 2.773
Инаку во однос на муабетот за вајлд-карта за втор тим во ЛШ, сега шансите за тоа уште повеќе се зголемуваат со однос на ланската сезона на Металург.
А и да му ебам матер, Начевски беше делегат на финалето, може барем малку да ургира...
Знам дека за ова пишувам у тема за Вардар али нема општа тема за домашниов ракомет да го ебам...![]()
Каква вајлд карта бараш бе па ти??Кога ќе го види ЕХФ циркузов ни вајлд ни бутур ќе ни даде.Со тегнење и со тепање на судии сакаат да ја освојат титулата?Епа гадно се заебаа..Посебно она педерчено Миркуловски што цело време провоцира.
Абе кога ќе ми текне дека судијата се вртеше накај нас и не пцуеше од мајки шајки па што остана со играчиве.Со ова се виде дека ни е селска лигава и за да имаме уште еден противник во Лига на шампиони мора еден сериозен пристап да се има кон сево ова.
Можеби е најголемо дерби на Балканов и меѓу први 5 во светот и разбирам да има малце искри и све тоа,ама тегнење и тепање на играчите меѓу себе јас мислам дека не сум видел на ниеден натпревар во Европа.
Не го оправдувам ниту Вујо и он треба да се смири малце ама му пукна и на него филмот.Незнам како Столе остана мирен при ваква ситуација

Како и да е титула си е титула и ќе гледаме догодина можеби едно мега засилување кое денес беше на трибина до чика Михо

И уште еднашшшшшш.....
Никој како тебе друг
Не го ебе металург
И титула да освоиш
За мене не постоиш