Фан клуб - РК Вардар

Колку ми е драго, што конечно добивме едно вакво дерби. Сите тие искри (денеска беа во поголема мера од што треба) му даваат уште поголем шмек на дербито, дефинитивно најдобро балканско дерби, и добро е едно вакво луто ривалство за напредокот во ракометот во Македонија, секогаш е драго, без разлика дали си навивач на Металург или Вардар да видиш играч од Македонија кој игра во спротивниот тим, како игра добар ракомет, како напредува, пошто за 10 дена сите сплотени заедно и Вардарци и Металурзи ќе се радуваме на головите на Стоилов, Мојсовски, Миркуловски.....

Оти тресиш зелени то не ми е јасно, како ќе бидат сплотени, со Наумче педерче или со Столе свињо, или со боксојте шо летаја денеска на сите страни. Нема тука сплотување ако е Наумче педерче тогаш да дај господ на Столе да му го закачи.

There can be only one, there can be only one....

CAMPEONES CAMPEONES CAMPEONES OOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

1.Кога ќе мијам лице ќе го измијам 5 пати. Секоја страна од вилицата ќе ја четкам по 25 секунди.

2.Пред да тргнам за на утакмица ќе ја пуштам Раце горе од САФ.

3.На излагање од двор, првата скала во дворот ќе ја качам и симнам 5 пати.

4.Ќе се ишишам во понеделникот од неделата кога играме :D

5.И во црква ќе отидам после сто години. Пошто не иде ова вака :D После 15 години ќе ги однесам во црква свеќите што ми ги дале кога ме крштеваме :pos:

6.Со досегашната "среќна" маица загубивме :( Заборавив декасо нив победуваме кога носам маица во нивните бои :D Така да ќе носам сина маица. Можно е и дресот Депортиво (јебеш ултрас правила битно да тепаме у пм), ем е сино бел, ем ќе им кобам нив, ем секогаш ми нсоел среќа :D

Јавете се стручњаци што викавте нема да можеме да освоиме????????

ШШШШШШШШШШШШШШШШШШШШШШШ ТИШИНААААААААААААААААААААААААА

После титулава што ја освоивте 90% сум сигурен дека Кире ке потпише со Вардар:D

Чудесна е оваа Македонија :icon_mrgr:
Чудесна е :D
ИЗлези ќе видиш повторно, се е магично црно црвено, излези ќе видиш повторно, собрани Комити твојте најверниииииииииииииииии, ОВА Е ОВА ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ ОВА Е ЦРВЕНО ЦРНИОТ СВЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕТ НАНАНАНАНАНАНАНАНАНАНАНА

Бодрењето меѓу сите играчи во клучни моменти... и она на Доне и Стојан :love::love::love:

^обожавам вакви постови извадени од букмарк :D

Луѓе, дефинитивно на картите за ракометните дербија треба да пишува дека се опасни по живот. :) Пред да почне утакмицата, си мерев пулс и имав 100 и кусур отчукувања во минута, без никаква физичка активност.

Во секој случај, драго ми е што фудбалерите станаа шампиони, ама ракометната титула оваа година ми е најдрагата титула од осамостојувањето на Македонија до сега. Постојано ни беа поставувани сопки, коментаторите плачеа по Металург, бевме потценувани.. ама сега можат да го пушат!!! Хемијата меѓу играчите на Вардар е посилна од се!

Лига на шампиони, чекај не!

CL_Velux_Logo_Vertical_RGB.jpg

криво ми е шо не отидов у хавана требаше лудница е 100% сеа таму ама опасно е со Mr.X да се иде ке се поднапие ке потепа све живо таму почнувајки од таксисти , коа ке го прочита ова ке ми збере све на куп :D

"Му благодарам на Металург што со своите одлични настапи оваа сезона ни го отвори патот директно во групите од Лигата на шампионите. Им честитам на моите соиграчи, одиграа одличен натпревар и сосема заслужено славиме. Им благодарам и на фантастичните навивачи и оваа титула им ја посветувам на нив", рече Стоилов.

Ајде сите да им се заблагодариме на Металург.
МЕТАЛУУУУУРГ ЕБИ СЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ, НИКАД ВИЕ НЕМА ДА ПОБЕДИТЕЕЕЕЕЕЕЕ; САМО НАПРЕД ВАРДАРЕЕЕЕЕЕЕ ЕБИ ГИ СЕЉАЦИТЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ

Да не си ги барам постовите, каде што ви реков, во Кале Титула не зимаат !!! :icon_mrgr:
Никој како тебе друуууг, не го ебе Металург!!!
Тоа е онаа вистинска магија помеѓу момците,тренерот и нас, тоа е она што го зборам цела сезона како една фамилија сме !!!
Фала им на ракометарите, што ме направија денес најсреќен човек на светот !!!
Секој би посакал вакви навивачи вакви ракометари, ваков клуб !!!
Еве им го сега и Бекстејџ и курвите и Македонски Спорт и коментаторите на МТВ и тинејџерките што се палеаа на вештачкиов бренд и тоа како ќе не победеле 7 разлика и парите на Минчо !!! Разберете ВАРДАР Е БРЕНД, ВАРДАР Е ТРАДИЦИЈА, ВАРДАР Е ГОРДОСТА НА СКОПЈЕ ВАРДАР Е ЖИВОТ !!!
Одиме во Лига на Шампиони да видат што е пекол и како се навива за својот клуб!!!
Бренд се станува со расчистени сметки, а не со муабети на небитни тетки !!!
Од оваа возбуда не можам на себе да дојдам за сега толку ! :icon_mrgr:
Славење цел ден, реков на Mr.X ќе им испијам од соковите, на играчите, ништо посебно не се :pos: Мислев дека ќе припаднам во сала. Како само сме се радувале на головите брат :icon_mrgr:
Еве ви една фотка од екипа Кајгана, успеавме да преживееме ! :icon_lol:

18p35w.jpg

Поздрав од врвот :vozbud:
Скопје слави Вардаре со години го чекавме моментот повторно да бидеш прво место сега кога први сме ништо битно не ни е секој гине за тебе Скопје слави Вардаре !!!

ВАААРДААААР ВАРДААААР ПАК СМЕ НАЈДОБРИИИ ВАРДАААР ВАРДААААР ШАМПИООООНИИИ

:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

ЧЕСТИТО ТИТУЛА ВАРДАРЦИ ДА НИ СЕ МНОЖАТ УШТЕ МНОГУ ВАКВИ НАТПРЕВАРИ ДА ДОЖИВЕЕМЕ/ПРЕЖИВЕЕМЕ !!! :icon_mrgr:

Честито титула Вардарци,со среќа нека ви е!Победи поборбениот и поупорниот.Ги седнавте на гз Металурзите кои вложија цело богатство :D

Денес одсабајле си реков ах ако испадне денов ко што треба што радост ќе биде:icon_lol:

Кога падна петардата со Турново знаев дека е посебен денов... едноставно имав некое чувство, се осеќаше во воздухот дека ракометна титула е наша... душа ми се исполни... за Вујо, за сите играчи што после секој гол со тупаница го чукаа амблемот на дресот и гледаа накај публиката, толку бурекојадачи и „експерти“ си ги затворија устите, и највеќе и за СТОЛЕ! човечиште е.... живот остаи денес.

Не е Скопје црно-црвено... Македонија е црно - црвена!! и во фудбал и во ракомет и во одбојка !!!

Богами имаме и зашто да бидеме горди навивачи на Спортско Друштво Вардар!

ЉУБОВ МОЈА ГОЛЕМАА.....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom