Фан клуб - РК Вардар

Лацковиќ е дослужен коњ. Овој трансфер е промашување на сезоната.

Настрана од тоа, еве Томасино што вели дека ќе брка работа. Ја верувам он ќе брка работа ќе се најде во тимот, али мене исто ми е проблем што за парите кои ќе му се дадат него (а не се малку) има подобри опции на таа позиција од него. Не е само да се фрлат парите туку така, туку и ефикасно да се пазари.

Сеа пак ќе биде тешко на таа позиција. Горбок доаѓа со мала минутажа и од клупа. Ќе треба да се среди и во форма и психички после оваа изгубена сезона за него. Лацковиќ исто доаѓа како резерва а и имам големи сомнежи дека ќе пружи нешто повеќе.на крај ете може пак да извисиме на таа позиција иако верувам дека Горбок ќе пружи добри партии.

Мене исто ова не ми делува дека е избор на Гонзалес. Типичен негов избор ми се Степанчик од Загреб или Македа.

Финтата е да создадеме тим кој со јак и компактен ростер и жежок домашен терен ќе гарантира елиминација на скоро секој противник кој би ни налетал во ЛШ идната сезона. Не е финтата да фрлиме пари и пак да се тресеме дали овој или оној ќе го поминеме Или дома нерешени пак да играме.

Со дечково заедно идевме на курс по англиски некаде на средината на девеесетите. Отсекогаш го бивало за пишување текстови. Одамна го немам видено ама очигледно не се променил(y)

Ke se desi nekoja glupost na utakmicava samo radi glupava uprava nasa koja nikogas ne gledala rakomet. PLus ova so kartive so gi davale na skapanici nekoi tamo sto idat ednas u decenija na rakomet. Gi brkaat oni pravi fanovi koi svarno go sakaat Vardar[DOUBLEPOST=1398260859][/DOUBLEPOST]Ke se desi nekoja glupost na utakmicava samo radi glupava uprava nasa koja nikogas ne gledala rakomet. PLus ova so kartive so gi davale na skapanici nekoi tamo sto idat ednas u decenija na rakomet. Gi brkaat oni pravi fanovi koi svarno go sakaat Vardar

Timur Dibirov

Сите мои пријатели и фанови,јас би сакал да кажам неколку зборови,26 април, голем ден за сите Македонци,навивачите на Вардар,и Балканскиот ракомет,ќе имате цела година да биде со нас и поддржани многу силно,но во овој ден без вас, ние сме ништо,и само заедно ќе направи историја на Македонија,јас ветувам дека ќе го оставам срцето и сите сили во областа,и секој спортист ќе продолжи со чест да го носи амблемот на Вардар!ние не тим,ние сме семејство!изиграем и за наши братьја,кои имат повреды,Столе Стоилов,Владимир Петрич,Добривое Маркович,они играли за нас кога имали повреды сите други,сите заедно,Вардар!!!!!!!!!!!

:cuc:

Инаку стигнаа меилови за картите со известување ако не сте виделе со меил ќе може да се подигнат.

Секоја чест за дечкото,напишано од срце,вистински,искрено опишана модерната состојба како изгледа современиот МАКЕДОНСКИ "НАВИВАЧ"......:tapp:
Колку сме само лицемери како народ,то чудо нешто....
Кое помодарство стана баш сега да се "навива" за нашите тимови,зошто?зошто се пласирале во самата завршница на ЛШ...
Па се бара карта повеќе,"подршка" од сите градови,истите тие кои до вчера плукале во Вардар и Металург, сега се тепаат за да најдат карта и да бидат еден од 7000 среќници кои ќе се чекираат од БТ да се пофалат дека се присутни на натпреварот,ќе прават селфи,ќе пишуваат статуси секоја минута за да се соберат некој лајк,колку жално и патетично.:facepalm:....од нив барем 1/4 глава сечам дека немаат ни 10 ракометни натпревари гледано во живо...
Подршка од Битола,од Охрид,од Струмица,од Куманово...ма немој да ме јебеш,не е ова Звезда и Делије со сите свои подгрупи во секое селце во Србија....:facepalm:
Разбирам некој шо си го сака Вардар од другите градови,шо години одат да навиваат за Вардар,ама ваква мобилизација е смешна....:icon_mrgr:
Се прават од пуста желба да бидат видени,да бидат ИН ,да бидат шемаџии...
Гледам на последните преноси на Алфа на мечот со Колдинг мислам беше,луѓе од Битола(кои живеат во Скопје)кои заборавиле кај е салата во Битола,сега седнати на прв ред одма до тренерите и глумат навивачи,фрчат статуси на ФБ,ајде Металург,браво "наши"....:pos:каде бе?
Е сега заради вакви индијанци од цела Македонија ќе нема место за некој шо навистина си го сака клубот,а не е спремен да плати да речиме 2000,3000,4000 карта за Фленсбург(колку шо ќе одат на црно картите)....
И ако губи тимот,штама,никаде ги нема...ако водат ќе штракаат и ќе пукаат статуси на социјлните мрежи.......
Видовме каква подршка има Вардар со ХСВ дома кога не беа Комити во сала....
Колку сме само назад,за жалење сме дефинитивно..се е само тренд,шема која кратко трае...
Затоа каша попара е се кога се работи за навивањето,денес ова ти се ФБ навивачи,кои живеат за да објават статус,да се чекираат,да тагнат некого....со огромна чест на исклучоците,малцинство се,ама постојат,за среќа...

Јас само едно ќе кажам.. Очекувајте Горбок да го гледате само во одбрана, мark my words

не го отпишувајте пред време лацковиќ.........да не го величите потоа.....и говорите каков играч е

Јас само едно ќе кажам.. Очекувајте Горбок да го гледате само во одбрана, мark my words
Бриши постото додека не сум го букмаркирал. Горбок е добар во напад, ни фали таков играч, ако сезонава е во слаба форма, не значи дека и во Вардар со многу натпревари и минутажа нема да си ја поврати. За Лацковиќ не знам.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom