Фан клуб - РК Вардар

Како ќе иде распоредувањето на картите за блок 1 и 2? ќе ги пуштаат во билетара или пак целосно ќе им ги дадат на Комити? Или некој трет начин?

Другари, ако нема карта за мене, не ве примам више на Тетекс. :D

Очекувам Алекс и Дибиров да распалат, убаво рекоа тука некои погоре - Ептен би било малер да не им тргне на 2 утакмици по ред, посебно во оваа фаза.

Беше некој да ги подигне картите од билетара?
Работи тоа со маилот? :)

Последно уредено:
Јас ги подигнав картите само кога ќе одите да ги подигнете носете лична карта, бараат на билетара не може без лична да се подигнат.

ради осигурувањето е тоа

Handball Planet направи рангирање на "Top 10 Best Buy" односно за најдобри трансфери за сезонатата 2013/2014. Вардаровата летечка легенда Тимур Дибиров се најде на прво место како најдобар трансфер во Европа за оваа сезона :). Уште еден вардарец на списокот е Дујшебаев на 10то место.

http://www.handball-planet.com/top-10-best-buys-20132014-flying-dibirov-ilic-skube-simonet/

• Ми се допаѓа
Reactions: SF
А од кај информацијата дека картите за Комити ќе бидат 250?
дознав дека ке бидат поефтини, веројатно дечкото (член на една подгрупа) што ми кажа сакал да ќари на мене и на уште неколку. така да мое извинување :)[DOUBLEPOST=1398368709][/DOUBLEPOST]Иначе се збори дека Минчо ја шитнал утакмицата со Кил за изборна кампања, немал пари демек...

Последно уредено:
Edno prasanje. Kupuvajki online karta ispadna da kupam 3 karti za blok 5 i edna za blok 9. dali nekoj ima ista maka kako mene pa saka da se smenime :) ista e cenata

Edno prasanje. Kupuvajki online karta ispadna da kupam 3 karti za blok 5 i edna za blok 9. dali nekoj ima ista maka kako mene pa saka da se smenime :) ista e cenata
Која мака ја имаш ти чим си купил карта жити се ? -.-

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom