- Член од
- 9 март 2013
- Мислења
- 756
- Поени од реакции
- 379
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Фичо е најсигурен од сите поради повеќе причини: Македонец, капитен, почнува да созрева во играта и (колку и самиот да го мрзи ова) влијанието од презимето кое го носи.Ако Лацковиќ го зедоа, претходно и Горбок, Растворцев кај и да е ќе се опорави, значи некој ќе лета..а се ми се чини дека тоа ќе биде Филип Лазаров..
За цената на картите релевантни сте да дискутирате само доколку имате утакмици колку дечките што се редовни на уткамиците. Не ја коментирам цената само што му се зпнавте на дечкото![]()
Ех сега и ти,не е сигурно поспор од Фичо...Ова ќе испадне полош трансфер и од Растворцев. Лац има 33, сјебан е од повреди на повеќе места, ја нема веќе експлозивноста, му ѕвони шутот а и во одбрана е полош од погоре споменатиот. И најважно, ултра спор е за во брзиот систем на Раул. Ја сум сигурен дека Раул би одбрал некој друг место него, ако тој бира, но трансферот бил договорен по ланските стандарди - слободен играч, ѕвезда во залез, земај! Доволно беше Горбок за таму, требаше да запнат за десен бек...
Ех сега и ти,не е сигурно поспор од Фичо...
И напад со Прибак на лев бек не е вистиски напад,Прибак треба да си се врати на среден бек како back up на Карачиќ,таа е играта...
Само да е фит Лацковиќ со повредите јас мислам дека ќе брка голема работа,не е за фрлање,е сега не е како на времето,ама сеуште е класа играч.....
Горбок од друга страна е потежок,со далеку полоша техника од Лацковиќ....
Според мене ќе бидат добар тандем...
Грешка сум,сега проверив,се мислев дека 2007 со Кил освоија..Со оглед на тоа што Филип Лазаров игра во подобра форма од сите леви бекови- Горбок (кој го одмара Ду Риц на 5-10 минути), Растворцев (која знае што се случува со него?) и Лацковиќ (кој е замена за неговиот врсник Хенс ), не гледам какво офанзивно засилување би бил последниов, па и сите заедно. За очекување е подобра игра на Горбок, но за другиве сум мнооооогу скептичен. Како што кажа Ел Нињо, трансеферот е несомнено по ланските критериуми .
@Tomasino мала исправка - Флензбург никогаш нема освоено ЛШ, по реформацијата...
.
Максимумот од Лацковиќ >>>>> Максимумот од Горбок