- Член од
- 14 април 2010
- Мислења
- 4.704
- Поени од реакции
- 6.092
И за Комити Хелмштадт ако нема карти ќе има проблемиДругари, ако нема карта за мене, не ве примам више на Тетекс.![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
И за Комити Хелмштадт ако нема карти ќе има проблемиДругари, ако нема карта за мене, не ве примам више на Тетекс.![]()
брат што е со прашањево?Треба да дадеме три гола повеќе од Фленсбург среде Скопје.
Шо викате идеме на фајнл фор?![]()
брат што е со прашањево?![]()
Која трема ме мава во стомаков маме му.... Ко пред испит порано, киснев во wc, така и со Вардаров, здравјето ми го зема.
Него, некако се плашам ако тепаме и идеме на Ф4, да не ја запоставиме дома титулава, не сакам ни под разно да изгубиме од гнидите, а со оглед дека ќе се игра во Борис и кај нив во шталата, ептен се плашам!![]()
Зарем со Минчовци ќе се игра во Борис?!Тие се кријат како талибанци у бункер во тоа нивната штала а ние ќе им продаваме морал и фер плеј???!Требало мило за драго,во Кале и без присуство на разни морски пустоловци ако се стави катанец за нашите навивачи во Автокоманда како што е и обичај!Со ваков потег од нашата управа само се штети на Вардар за шампионатот.Или обостран фер плеј и двете во Борис или во Кале гз преку глава.А во Кале гарант губат минчовци со 7-8 разлика па после тоа во Автокоманда Чевларот нека се поти под мишка и нека јаде бурек како тоа ЦИА и мосад биле замешани они да изгубат!А вака катастрофа!
Вардар-Загреб на 15.03.2014.Кажи ми која и кога била последната утакмица што ја играле Вардар во Кале?