Пеце
Пелистер-Битола
- Член од
- 16 септември 2009
- Мислења
- 4.517
- Поени од реакции
- 5.898
Овај Криштофанс можи слободно да го прашаме дали сака да игра за кошарка за репрезентацијата на Македонија на местото на Самарџиски 
Сигурен сум 100% дека повеќе ќе биди корисен отколку Пеџа
таква тепана фаца има, барем нема да е како Пеџа пичка за да закуца 
Мајтапо на страна, Криштофанс ѕвер денес, незапирлив, ни Диви ни Малумбрас не можеа да му ги одбранат бомбите, од место ги пукаше со 100 на сат
7-8 гола сигурно даде од кои повеќето беа во второ полувреме.
Урбан исто најдобар кај Татран 11 гола многу добар, брз играч, добро крило.
Дибиров не можеше сам кај Вардар, требаше поголема минутажа на Душебаев, барем за во Сеха треба да игра поќе...
За пеналите најпаметно е од сега па натаму цело време да ви ги шутира Лазаров
Ептен ми е сигурен на пеналите, дури играше кај нас немаше промаш, сигурно над 20 пенали даде без да промаши после дојде утакмица со Вардар во Битола е тука му беше прво промашување и тоа не му ја фати голманот туку во пречката мана
Доста е сигурен за пенали ако не за друго, плус после Дибиров беше најсветла точка кај Вардар...

Сигурен сум 100% дека повеќе ќе биди корисен отколку Пеџа
таква тепана фаца има, барем нема да е како Пеџа пичка за да закуца 
Мајтапо на страна, Криштофанс ѕвер денес, незапирлив, ни Диви ни Малумбрас не можеа да му ги одбранат бомбите, од место ги пукаше со 100 на сат
7-8 гола сигурно даде од кои повеќето беа во второ полувреме.Урбан исто најдобар кај Татран 11 гола многу добар, брз играч, добро крило.
Дибиров не можеше сам кај Вардар, требаше поголема минутажа на Душебаев, барем за во Сеха треба да игра поќе...
За пеналите најпаметно е од сега па натаму цело време да ви ги шутира Лазаров
Ептен ми е сигурен на пеналите, дури играше кај нас немаше промаш, сигурно над 20 пенали даде без да промаши после дојде утакмица со Вардар во Битола е тука му беше прво промашување и тоа не му ја фати голманот туку во пречката мана
Доста е сигурен за пенали ако не за друго, плус после Дибиров беше најсветла точка кај Вардар...

Кај го најдоа бе леле 

осеќам ќе го скршиме мразот..
паники кренавте....