Фан клуб - РК Вардар

Само нешто ќе кажам и Столе лани беше 943894839 класи подобар пикер од Лазовиќ (само како еден пример земав) но кај Вујо немаше прва и втора постава сите играа еднакво, тоа и беше лекот за Металург кој не ротираше и глумеа мангупи полнејќи ги Пелистер и остали во нашава лига со 40 гола за на крај да останат на втора постава...Сега ние го правиме истово..Страшно..Не велам дека е катастрофа Кастратовиќ и дека не сум задоволен од резултатите, туку ме иритира неговото форсирање на се едни исти играчи..Преку тасета од СЕХА, секако би требало да завршиме во топ 4 и да не завршиме јака работа, па дури ни ЛШ не е така важно за оваа сезона, колку можеме толку, подобро да се насочиме на одбрана на титулата во првенството, да не останеме на крајот без клучни играчи, да ја одбраниме титулата, да ги откажеме вештачкиве и да целиме и во ЛШ на нешто повеќе..И да кога спомнав клучни играчи, лани и немавме клучни играчи сите можеа добро да заменат, ако не дај боже да се повреди Дибиров, да не очекуваме после Марковиќ да не вади кој не добива шанса ни во СЕХА..

:pos::pos::pos:

Разговор за мечот меѓу двата најголеми фанови :pos:
Фанот на СИТЕ КЛУБОВИ ОСВЕН ВАРДАР, мислеше тепале со голема разлика и сакаше паметен да испадне без воопшто да го гледа неговиот тим (воглавно за мечевите на сите негови екипи, типот е зафатен :D). Каков пенал :pos: Море малу појче од пенал :icon_mrgr:
И објаснувањето со каков состав играле :pos:

Diskusija megju Zharko Angelovski I nadezen tutunar od Prilep sho poradi nekoja pricina go mrazi Vardar.

Sta reci...

Прво честитики за победата на Вардар:)
Ама, не ми е јасно како воопшто дојде да еден приучен тренер води вака скап тим:confused:

Од кад ему се тие кредити?

Прво честитики за победата на Вардар:)
Ама, не ми е јасно како воопшто дојде да еден приучен тренер води вака скап тим:confused:

Од кад ему се тие кредити?
Истото прашање оди и за неговата жена, Индира Кастратовиќ која е тренер на ЖРК Вардар.
Веројатно Самсоненко е близок со нивната фамилија, нема друго објаснување...

:pos::pos::pos:

Разговор за мечот меѓу двата најголеми фанови :pos:
Фанот на СИТЕ КЛУБОВИ ОСВЕН ВАРДАР, мислеше тепале со голема разлика и сакаше паметен да испадне без воопшто да го гледа неговиот тим (воглавно за мечевите на сите негови екипи, типот е зафатен :D). Каков пенал :pos: Море малу појче од пенал :icon_mrgr:
И објаснувањето со каков состав играле :pos:

Што очекуваш па и ти брат две души напатени едниов навива само преку ТВ и чат-пат ако го однесат во Борис, а другиов се распрашува преку форум само за резултати колку да тера филм Анти-Вардар :icon_lol:

Војводина-Вардар 21-30...
Ништо не видовме од вториов дел...
Пак ме изнервира овој чутуков на клупата. Пак цел меч со Дибиров и Брумен играл :tapp:

ВОЛ ВОЛ ВОЛ ВОЛ ВОЛ!
До кога мисли да ги чува на клупа Марковиќ и Раковиќ? Ебате торлакот ебате, чим ни со Војводина не ги става, за кога ги планира, за со Текстилец?

Кога ви велев јас дека не ви требаат Марковиќ и Раковиќ мајтап ми игравте :cool:. Мајтапот на страна, недозволиво е Дибиров и Брумен да имаат толку голема минутажа. Зборуваш за Марковиќ и Раковиќ, што да речиме за Недановски и Јовчевски...

Истото прашање оди и за неговата жена, Индира Кастратовиќ која е тренер на ЖРК Вардар.
Веројатно Самсоненко е близок со нивната фамилија, нема друго објаснување...

Мислам дека Индира многу добро го води женскиот состав откако го презеде, никако не смее да се споредува со Зоран. А во принцип на техничко-тактички план и Зоран не мислам дека лошо го води Вардар, проблемот е што ги префорсира некои од играчите и нема да ме чуди да платат на пролет заради тоа. Плус имаше и неколку во најмала рака чудни и непотребни трансфери ама не знаеме кој е одговорен за тоа дали Кастратовиќ или газдата...

Кога ви велев јас дека не ви требаат Марковиќ и Раковиќ мајтап ми игравте :cool:. Мајтапот на страна, недозволиво е Дибиров и Брумен да имаат толку голема минутажа. Зборуваш за Марковиќ и Раковиќ, што да речиме за Недановски и Јовчевски...

Мислам дека Индира многу добро го води женскиот состав откако го презеде, никако не смее да се споредува со Зоран. А во принцип на техничко-тактички план и Зоран не мислам дека лошо го води Вардар, проблемот е што ги префорсира некои од играчите и нема да ме чуди да платат на пролет заради тоа. Плус имаше и неколку во најмала рака чудни и непотребни трансфери ама не знаеме кој е одговорен за тоа дали Кастратовиќ или газдата...

Кој се тие непотребни трансфери?Брумен не чини..??Растворцев,Чипурин или пак Дибиров? :eek::eek: Баш би сакал еве вака да дознаам кои се тие чудни и непотребни трансфери.

Дај бе не лупајте глупости кога нешто не знаете.Сите се правите ракометни стручњаци на чело со "Дозволете ми морето".Па уште кога ќе се здружат со "Раде" во комбинација КРАЈ!!

Problem e minutazhava na brumen i na dibirov ama on si znae. u nedela ako padnat on i done ima da trchaat mesto niv kako znaat i umeat. ako prodolzhi vaka najdobro e nedanovski i jovchevski da odat vo strumica ili vo peilister kade kje imaat mozhnost da igraat natprevari. Isto i daskalovski (shteta za nego bidejkji drugive golmani koi gi forsiraat ne se nishto podobri, posebno ne Svinjich). Ne gledav vtoro poluvreme da ne braneshe sluchajno? I dujshebaev ima isto mnogu mala minutazha na poslednive dva mecha najverojatno bidejkji beliov go razbira zoki a so maliov go mrzi da se zamara da mu objasnuva, pa podobro mu e kako taka petric da izigra na vaka prilichno nebitni utakmici. Ama koga kje dojdat posilni go vidovme pridonesot i na petric i na rastvorcev koj da mozhe bi go stail da igra 65 minuti. Pribak treba da se pofali poshto denes izigra super od toa shto vidov... drugive nekako lezherno ko za Vojvodina... se spremame za nedela : )

Кој се тие непотребни трансфери?Брумен не чини..??Растворцев,Чипурин или пак Дибиров? :eek::eek: Баш би сакал еве вака да дознаам кои се тие чудни и непотребни трансфери.

Дај бе не лупајте глупости кога нешто не знаете.Сите се правите ракометни стручњаци на чело со "Дозволете ми морето".Па уште кога ќе се здружат со "Раде" во комбинација КРАЈ!!

Не е дека немаше големи промашувања сезонава..Го донесоа Мите Стоилов а ги избркаа Кукоски и Драгаш..:facepalm: Се, се ама за Драгаш не можам да им простам (n)

pa ko za pochetok imame 4 golmani i 6 krila... Prethodno mrchev za nepotrebni transferi, no sega koga kje razmislam mislam deka e dobro sezonava da ja pomineme kako shto trgnavme. I mislam deka slednata kje ima eden kup igrachi vo out. Ama ovaa sezona nemashe stvarno da bide fer od strana na klubot praktichno da se isfrlat igrachite koi go dovedoa Vardar vo LS. I od ovoj aspekt ja opravduvam seta ovaa meshanica vo timot i ekipa od 30 igrachi. Na pochetokot....

Sega ni ja ne razbiram zoshto gi sobraa Divi i StiolovM. Ako znaesh bujrum kazhi... za mene oni mi se nepotrebni transferi...

Мите Стоилов? Ангелов? Како ќе ги оправдаш овие трансфери? Не е ни само до донесените играчи туку и до оние кои се непотребно задржани. Сум лупал глупости, а тимот има 6 крила од кои само 2 играат, 3 пикери кои за да играат и премногу ротираат и понекогаш не успеваат да влезат во ритам, а за 4те голмани да не ни правам муабет. Арно не се 5, за малку и 5 ќе беа, ако не заминеше во последен момент Чаневски.

Се знае како се прави екипа. Имаш 2 јаки постави + уште некој специјалист за одбрана, евентуално 3 голман (ако нема добар млад), другото е млади играчи од школата (најталентираните) кои ќе добиваат по некоја минута каде што е можно. Се на се тоа се 20 играчи + повремено младите - колку и да се на број.

Ок е тоа што го кажува bbbbbb дека не требало да се избркаат играчите кои ја донесоа титулата, ама па искрено не мислам дека им се прави услуга на пример на Марковиќ и Недановски со оваа ситуација со која 100% ќе го изгубат местото во репрезентацијата во пресрет на ЕП. Исто и за Даскаловски е жална ситуацијата со оглед дека реално има најголем потенцијал од сите 4ца, ама нема да добие никаква шанса да се развие бидејќи моментално е за нијанса послаб од другите 3ца.

Нема збор дека оваа сезона составот е преоден, и дека ќе има големи промени идната сезона (слично беше и кај жените), ама факт е дека некои потези беа комплетно непотребни и буквално се случува фрлање на непотребни пари. Поарно да ги штедеа за идната сезона.

Мите Стоилов? Ангелов? Како ќе ги оправдаш овие трансфери? Не е ни само до донесените играчи туку и до оние кои се непотребно задржани. Сум лупал глупости, а тимот има 6 крила од кои само 2 играат, 3 пикери кои за да играат и премногу ротираат и понекогаш не успеваат да влезат во ритам, а за 4те голмани да не ни правам муабет. Арно не се 5, за малку и 5 ќе беа, ако не заминеше во последен момент Чаневски.

Се знае како се прави екипа. Имаш 2 јаки постави + уште некој специјалист за одбрана, евентуално 3 голман (ако нема добар млад), другото е млади играчи од школата (најталентираните) кои ќе добиваат по некоја минута каде што е можно. Се на се тоа се 20 играчи + повремено младите - колку и да се на број.

Ок е тоа што го кажува bbbbbb дека не требало да се избркаат играчите кои ја донесоа титулата, ама па искрено не мислам дека им се прави услуга на пример на Марковиќ и Недановски со оваа ситуација со која 100% ќе го изгубат местото во репрезентацијата во пресрет на ЕП. Исто и за Даскаловски е жална ситуацијата со оглед дека реално има најголем потенцијал од сите 4ца, ама нема да добие никаква шанса да се развие бидејќи моментално е за нијанса послаб од другите 3ца.

Нема збор дека оваа сезона составот е преоден, и дека ќе има големи промени идната сезона (слично беше и кај жените), ама факт е дека некои потези беа комплетно непотребни и буквално се случува фрлање на непотребни пари. Поарно да ги штедеа за идната сезона.

Видовме колку може да се потреме на Страхиња уште на почетокот.Еве Диви добива шанса во СЕХА заедно со Малумбрес.Даскаловски би требало да добие шанса со Швајцарциве сигурно.
Остај ги ти Велешаниве што го имаат Станиќ светска класа на голман и се обезбедени.Ние мака мачиме да најдеме добар голман па годинава мора да се импровизира.

Си отиде Кукоски дојде Стоилов човек за во одбрана.Мада требаше Кукоски да си остане според мене подобар е во одбрана.
Све на све и толку играчи и иаме.Околу 21 ако не го рачунаме Терзич дека никаде го нема типов.
Е сега плус ние играме и на 2 фронта.Приоритет ни е секако ЛШ ама и СЕХА не треба да се запоставува.Башка што дојде и нов спонзор сака и он некаков резултат макар и минимален.Оваа година ќе се направи една селекција и од наредна очекувам да имаме веќе 16-17 играчи кои ќе го понесат целиот товар.Еве земи ги за пример и ПСЖ донесоа многу нови играчи и моментално имаат преку 23-24 играчи.Секако многу од нив и не добиваат којзнае колкава минутажа но во клубот се.
Така да мислам дека сите трансфери се на место, и те како потребни.Играчите од минатата година едноставно не треба а и не смееа да ги избркаат одма.

И незнам зошто толку форсира 2 крила Кастратовиќ тоа треба него лично да го прашаш.

Ејјј умрев од смеа :pos: пошто не смеам веќе таму да ги цитирам..Колку се смешни душиве напатени кога ќе кажат комшикиве :pos: јадници едни Комити го измислија зборот комшики во Македонија бе..:icon_lol: Да не беше Металург, ние ќе игравме квалификации со Татран и пошто изгубивме во СЕХА ќе изгубевме и во квалификации и немаше да играме во ЛШ, нема везе тоа што сме шампиони на Македонија и они играат благодарение на банкротот на Медведи и Атлетико :pos:а оној "неутралниот" имал повеќе симпатии кон Металург ама јаде ***** за Вардар во секоја прилика зошто сме биле сељаци и сме го вреѓале.. :pos: Море марш на колена пред шампионот не знаете ни како ви изиграл клубот :pipi:

Ејјј умрев од смеа :pos: пошто не смеам веќе таму да ги цитирам..Колку се смешни душиве напатени кога ќе кажат комшикиве :pos: јадници едни Комити го измислија зборот комшики во Македонија бе..:icon_lol:

Еднаш еден го читам вика за нас „вештачките’’ :icon_lol:

две чисти у глава да се немало еј...

А тој другиот неутралниот прво коментира колку се јаки па после прашува колку е резултат... :pos:

А оној па што се избаци ко циган на семафори нашиве играчи играле како на гостински терен :vozbud: :pos::pos::pos::pos::pos:
Кои пациенти се човече, џабе сме им пееле.. :facepalm: Море мозоци едни ние цела недела сме со Вардар и во сала и надвор од неа, ние цела недела смислуваме и правиме кореографии, мислиме кои песни би можеле да ги преработиме, како да му дадеме што поголема подршка на нашиот Вардар, затоа што така татковците не учеле, со нетрпение ги чекаме натпреварите со било кој клуб, по цел ден и ноќ мислиме на Вардар..Едвај чекаме да се собереме цело дружина и да пееме за Вардар, заедно да салвиме, заедно да тагуваме..Вие што правите бе мозоци испрани, чекате гратис карта и барате уште еден да дојде со вас да можете да позирате во сала..:гомце:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom