Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ima ushte karti u prodazba? Imate info?
Kade toa? Na site prodazni mesta?Прееска кога бев да купувам имаше уште малце карти останото од 5 и 11 блок и позади гол
Kade toa? Na site prodazni mesta?
Kade toa? Na site prodazni mesta?
велам ја дека сите навиваат за металург, па и комитиве, само не признаваат. поинтересно им е тука него на нивната фан страна. уф заборавив, тие се фанови на вардар само кога игра против големи екипи од типот на псж, барса и МЕТАЛУРГ.
како заврши утакмицата?
24 - 24
зашо?
кој играше кај металург? дај пиши појче. фала
Во последниот напад за победа Топиќ играше![]()
дај не зезај, пиши појче, состав такви работи. можи и во пп.
Војводина-Вардар 21-30...
Ништо не видовме од вториов дел...
Пак ме изнервира овој чутуков на клупата. Пак цел меч со Дибиров и Брумен играл
ВОЛ ВОЛ ВОЛ ВОЛ ВОЛ!
До кога мисли да ги чува на клупа Марковиќ и Раковиќ? Ебате торлакот ебате, чим ни со Војводина не ги става, за кога ги планира, за со Текстилец?
Убаво што победивме инаку. Ме радува што Прибак беше безгрешен денес. Од тоа што гледав во првиот дел, голманон на Војводина фати само две топки. Второ полувреме малце го дадоа, така да нема што мнногу да се каже.
Веројатно сме ја зајакнале одбраната. Во првите 20 минути црепот немаше ништо сменето и одбново примавме едни те исти голови како и во другите мечеви.
БевНе е ваљда дека беше во милост и немилост на МТВ?? Објавив горе линк, имаше лајв стрим на нет од преносот на српската телевизија - ТВ Војводина.![]()