Фан клуб - РК Вардар

Кој кај вас не играше освен Борозан и Лазаревски ? И тие двата шо ги пишите Малус и Боно?
А шо е до Малус и Боно ти немам гледано не ни знам кои се , ги бива ли?
Оти она што гледав вчера , многу слабо играте ко распашана банда.
Ситс други играа. Јака Малус беше донесен ко најголемо засилување, новиот Скубе. Боно ваљда беше донесен по барање на Милано. И двајцата треба да се подобри средни бекови од Танкосен и јапонецот. Добија некоја минута на претходните утакмици, не знам зошто ги нема сега. Во другите утакмици во кои играа они двајца, исто така не воодушевија нешто премногу.

Сезонава топовско месо ќе бидеме во Европа ќе не газат сите.
Во првенство далеку од Алкалоид и Работник , па и од Охрид.

Сепак верувам дека ќе бидеме најдобри кога највеќе ќе треба, и ќе ја креваме формата калп ќе одминува времето.
Ние сменивме скоро цел тим, сменивме и тренер.Еден месец се заедно. Не ни се познаваат доволно. Само непотребно си направивме тензија дека мора да газиме се пред себе оваа сезона, плус уште сме наапани од предходната сезона.
Не се ништо Кире и Јиха како млади тренери подобри од Иван.
Автоматски споено мислење:

Кој кај вас не играше освен Борозан и Лазаревски ? И тие двата шо ги пишите Малус и Боно?
А шо е до Малус и Боно ти немам гледано не ни знам кои се , ги бива ли?
Оти она што гледав вчера , многу слабо играте ко распашана банда.
Другар и вие не играте нешто особено добро. Утакмицата вчера беше радуј се куре на пијано пиче

Другар и вие не играте нешто особено добро. Утакмицата вчера беше радуј се куре на пијано пиче
Ова пиша колку да си нешто интересно или ?
Кај виде дека пишав дека играме нешто wow.
Ај уште еднаш прочитај шо прашав и изброј до 10 и пиши пак .

dobro aj da ti nacrtam... podgotovki se. nikoj nisto ne igra seuste. ni falat igraci, so nekoj seuste se probuvaat kombinacii, nekoj veke im se znae mesto ama ne se voigrani i seuste ja nemaat dignato potrebnata forma... ova vazi za site, samo budali se palat na nebitni predsezonski turniri.

dobro aj da ti nacrtam... podgotovki se. nikoj nisto ne igra seuste. ni falat igraci, so nekoj seuste se probuvaat kombinacii, nekoj veke im se znae mesto ama ne se voigrani i seuste ja nemaat dignato potrebnata forma... ova vazi za site, samo budali se palat na nebitni predsezonski turniri.
Кано биди реален кое црно воигрување кога новиве играчи се ранг на Јагуриновски ништо повеќе.
Голманите тотален промашај

Кано биди реален кое црно воигрување кога новиве играчи се ранг на Јагуриновски ништо повеќе.
Голманите тотален промашај

ova uspea da zaklucis posle 3 prijatelski utakmici kade edvaj po 20-30 min izigraa zasiluvanjata :facepalm:

Прво ти одговорив без никаква намера да провоцирам, али чим си така глуп и дрзок и не ја препозна мојата намера вака ќе ти кажам.
Берете си го вашето гајле и не се секирајте за нашето. Преокупирани сте со нас, што на ваша тема што на наша, поголема пофалба од тоа за нас нема.
Нашето нема да го доживеете никогаш, ни за 10 животи. Наjголем успех ви е титула во домашно првенство, до пред некое време имавме повеќе титули у ЛШ, одколку вие победи.
И место да дркате на две победи над Вардар на два небитни турнира, сфатете дека на вас ова ви е лимитот, а ние ќе во го извафиме џигерот оваа сезона.

Ама оваа година киксовите не се бришат на полусезона. Дури и да е така, ние дур се играме, ќе изгубиме два, три пати, и отиде возот. Оној Марчинијак не може нишо повеќе да покаже, толку му е лимитот. Исто ко Стаменковиќ, не знам за кој кур го донесовме Пољакот. Митровиќ ќе го биде ама уште е зелен и не е играч кој би не носел до титула. Лево крило очај. Кеита има еден до два удара, плус резерва Стојановски. Што да се каже. Десно останавме да се крстиме во ветеранот Џомба, кој рака на срце се бори максимално за дресот, ама и годините се тука и реализацијата е падната. Лев бек сме најмирни, Хориха е ѕвер, једино што ме нервира кај него е што нема асистенција чоекот. Ептен е траљав кога ќе дојде во ситуација да асистира. Тале и покрај очајот очекувам да ја врати формата пред 2 години, коа играше кај нас. Валах оставам да видиме, дефинитивно ќе се подобри, ама не е тоа ниво кое нас ни е потребно на гол. Ќе миксаме голмани цела сезона, па на кој ќе му тргне. Пикер, дур го дочекаме Мечка, ќе треба да вадат Анастасовски и Пољакот. Не е најлошо ама не е ни најбоље. Ќе видиме, еве прва прилика да покажат дека ова биле само подготовки, е супер купот. Да го видиме пристапот тамо па ќе коментираме.

Овој менаџеров на Јапонецов направил и турил видео на инстаграм со Јапан од турнириве, глеаш и си милиш Гидсел е.

Овој менаџеров на Јапонецов направил и турил видео на инстаграм со Јапан од турнириве, глеаш и си милиш Гидсел е.
Ма менаџерот е тој Филип Босер. Ама ни ги увалуе алал да му е.

И јас мислам дека е рано да се носат заклучоци, иако од тоа што го видовме во подготвителниов период оправдано е да сме песимисти.
Сепак, од пријателски натпревари до официјални има голема разлика.

Проблем е што Борозан го нема воопшто. Не бев оптимист при неговото доаѓање, ама човекот изигра на топ ниво минатата сезона. Покрај него, би требало и играта на другите бекови да се подигне. Малус разочара на првите пријателски, ама има добро CV, сите сме го гледале дека е одличен и проверен среден бек. Да се надеваме дека ќе фати некоја форма. Боно, Танкоски и јапонецов треба да се доволни да покриваат во нашава лига. Стварно имаме голем избор на бекови и е вистинско разочарување што ме видовме ништо од нив досега. Ако не ја бива работата, секогаш може да се игра ланската принудна комбинација со Вуко на среден и Хориха лево. Крсманчиќ делуваше катастрофално на почетокот минатата година, па се крстевме во него. Па не е можно Малус и Боно да излезат послаби од него.
Голем проблем е што Мечка ќе го нема толку време. Не е дека сме очајни на пикер, Атанасовски е супер, ама сепак голем хендикеп е тоа што ќе го нема Лазаревски 3 месеци. Губењето на двоецот Лазаревски-Аларов во одбрана е голем минус.
Го добивме Тале, кој личи како да не играл ракомет воопшто откако си замина. Пак ќе се молиме да врати форма. За разлика од Петриќ и Николиќ, он игра во два правци, иако досега се покажа доста лошо.
Десната бековска позиција е најслаба, стандардно. Од полјакот не очекував ништо и стварно е доста слаб. Србинов е талентиран, ама би бил добар за резерва. Нас ни треба водечки десен бек, а во него не добиваме таков играч. Лесно го затвораат, тромав е, има шут само. Нешто ко Борзаш што им беше лани на Пелистер. Не многу корисен, ако немаш добар среден бек да разигрува.
За прв пат крилните позиции ни се вистинска катастрофа. На лево крило мора да се засилиме или да го правиме Стојановски играч. Кеита слаб и дефанзивно и офанзивно. На десна страна ќе брка работа Жутиот. Не знам што стана со Пинто. Си отиде ли?
Од Валах очекував многу повеќе на голманска позиција. Вака имаме три голмани на кои ќе се крстиме да му се погоди денот на некого.
Чупко не ме убедува засега дека го совладал тренерскиот занает.
Долга е сезоната, ќе има повреди на клучни играчи, незгодни натпревари про згуснат распоред, се е можно. Ама засега личи дека Пелистер е за класа подобар или повоигран, а ние мака ќе мачиме и со Алкалоид и Охрид. Особено додека ги нсма Вуко и Мечка.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom