- Член од
- 13 август 2019
- Мислења
- 777
- Поени од реакции
- 4.235
И ја мислам тешко Бенце, тој не мрда од Унгарија, не се луди да го пуштат, плус има договор ако не се лажам.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Друже, ко што ми кажаа два клуба од МК се интересирале за Бахиди,едниот сме ние, неможам да тврдам колку е вистина, и мене ми е за неверување, затоа и го прашав @EdenZivotEdnaLjubov како поупатенОд каде тоа дека он е во игра?
Ова шпекулацииве ќе не збрлаватДруже, ко што ми кажаа два клуба од МК се интересирале за Бахиди,едниот сме ние, неможам да тврдам колку е вистина, и мене ми е за неверување, затоа и го прашав @EdenZivotEdnaLjubov како поупатен
.Остај, и секој втор пост на ФБ од прталиве е за враќањето на Алекс.Ова шпекулацииве ќе не збрлават.
Koa ќе ни го сервираат Серафимов, ќе биде најјако.Остај, и секој втор пост на ФБ од прталиве е за враќањето на Алекс.
Jа од домашниве имам само една желбаKoa ќе ни го сервираат Серафимов, ќе биде најјако.
Вилипче Лазаров? ХеххеJа од домашниве имам само една желба
Филип Николов?Jа од домашниве имам само една желба
На Хазбула централнио ? ХехеЌе ме терате у пм ако пишам, затоа ќе си ќутам))))
Ова ти се вика арт позирање, една рука у џеб, друга на ѓока.Коа сме кај Хазбула ))))))))))
Прегледај го приврзокот 463585