Фан клуб - РК Вардар

само пофалба до Комити...а ракометариве незнам кој бедови ѓи маваа...како да не беше онаа екипа шо ги прегази Динамо....тргнувајќи од денеска преслабиот Петар Ангелов,продолжувајќи кон слабата реализација од бековската линија,крилата...дали данциве изиграа феноменално одбрана па тешко одеше организирање на нападите на Вардар па се завршуваше со удари од неизградени позиции кои голманот на Колдинг живи ги фаќаше...тоа е тоа 1 коло е има за играње има време за подобрување

Ги прегази Динамо? Резултатот секогаш не кажува, Динамо заслужи да помине тоа беа играчи кои играа со срце за разлика од хероите на Вардар.

Шо серете бе одма против Вардар.А тепаат ги праите херои а изгубат одма ги праите од гомно подоле.И шо ако влезеа Динамо.Да не ќе изиграа пдобро.Како прво немаат искуство како она што го имаат Вардар во ЛШ.
Иначе за атмосфера прсото не се опишува.

Ги прегази Динамо? Резултатот секогаш не кажува, Динамо заслужи да помине тоа беа играчи кои играа со срце за разлика од хероите на Вардар.
како тоа мислиш резултатот не кажува....па според резултатот се коментира за играта на екипата...неможе да зборуваме за некој шо тепале 1 разлика и да речеме одиграа неверојатен меч а тепаа само 1 разлика...

у салата ечеше...едвај чекам да ги видам сликите и видеата...ке има реприза на ТВ за да си се видам..играта...тоа е тоа... ЛШ не е мала работа...

бев и јас... КОМИТИ ЗАПАД н.1!!! само тоа ке кажам... атмосфера ненормално добра,понекогаш и цела сала пееше... а играта,тоа е тоа...

а кажаа нешто за реприза на утакмицата на ТВ?

Мислам дека ќе биде полна салата и дека ќе нема карти, барем последните 20 мин, затоа оди порано да земеш! Плус ќе има и со гага карти, така да тоа што ќе остане 2000-3000 одма ќе отиде за 15 мин.
Мое скромно мислење!:helou:
Вардар игра не е заебанција!
Хехе... друже, јас ли да не најдам карта :) Блок 3 :vozbud:
Публиката беше одлична, ама играчите... посебно оној кршон Ангеловски што сите викаат дека требало да биде викнат во репрезентација. Абе каква репрезентација, тој само за топките да им ги фаќа позади гол е :nerv:

main.php

http://www.komiti.org/gal1/gallery2/main.php?g2_itemId=1994

Атмосферата беше одлична!! Цела сала ечеше. Комитити докажаа дека се најаки навивачи што постоеле и уште ке постојат во Македонија. Ама најако беше коа цела сала беше на нозе и навиваше не се слушаше свирчето на судијата!! Ама штета што изгубивме!! У второ полувреме игравме катастрофално. Највеке разочара Бранко Ангеловски. Одигра мн лошо мн изгубени топки успоруваше игра. А и Диви не беше у некоја добра форма!! Секад коа брани он Вардар игра добро и тогаш никој не не победува!!! ЕДЕН Е ВАРДАР!!! идеме напред!!!

Една маана за кореото...мали се листовите или така ми се гледа ???
-Како што видов од сликите,листовите се премногу мали за да се држат раширени и горе убаво да испадне кореото,требало поголеми листови со што и кореото би успеало тотално !!!
И вака не е лошо,ама со поголеми листови е филингот...
Ајде памет за друг пат ;)

Јако корео јако навивање сварно топ =) уште да тепавте ќе беше јако:vozbud::vozbud::vozbud:

Една маана за кореото...мали се листовите или така ми се гледа ???
-Како што видов од сликите,листовите се премногу мали за да се држат раширени и горе убаво да испадне кореото,требало поголеми листови со што и кореото би успеало тотално !!!
И вака не е лошо,ама со поголеми листови е филингот...
Ајде памет за друг пат ;)

Не се мали листовите него на поедини сегменти ги има помалце па затоа ти се гледа дека има дупки ... Се на се , за наши услови е топ кореографија и само не знам зашто толку припреми ,цимање,предоговарање од страна на КЗ за релативно лесна кореографија ...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom