Фан клуб - РК Вардар

ХАХА ти си бил за жалење години ме следиш ,ме читаш ,губиш време а јас пишам глупости,пишувам глупости за глупави судии како тебе шо .....за 50 е а :pos:
самиот велит судиите суделе на ниско ниво само тој ги знаел правилата
:pos:
Вардарци влегоа на Кајгана ме читаа мене и поднеса жалба за правилото 8.10....а,б,цв......па каква одлука ДК ке донесит следната недела ке видиме,,,,,

многу сум благодарен шо имало такви глупаци ко тебе шо ме следат ,ме пцујат,и после поплави излегват од шахтите и истурет нервоза на мене , а и си можам да ги НАСЕДНАМ со глупави измислени мој судиски правила
Битно шупаците битолски му ставија лајк

:pos::pos:
Битно шупаците битолски му ставија лајк
ги читам ко селски буквар,пуштен е од еден форумџија овде да ми контрират и провоцират,ги фатив двајцата со гаштите спуштени

:pos::pos:

ги читам ко селски буквар,пуштен е од еден форумџија овде да ми контрират и провоцират,ги фатив двајцата со гаштите спуштени
Комплексите пуштени на најјако

Бидна што бидна не може да се порави..Среќата сеуште дебело ги служи.Ние не сме толку добри но и тие не се нешто подобри.Но овој поранешен судија зарем очекувате да биде реален ,не тврдам дека е пристрасен но врана на врана очи не вади.Истото го мислам и за одговорот на жалбата.Не мислам дека судијата намерно донел таква одлука но кога се работи за изедначени екипи треба поискусни судии и посебно да се почитува за правилото за последните 30 секунди.Судиите не беа дораснати да судат Супер куп но така на срце коректно судеа.до крајот.

Комплексите пуштени на најјако
Ajde, tebe te smetam kako normalen clen na forumov, i razumen covek, eve daj da razvieme kvalitetna diskusija, bez kompleksi, neargumentirani iskazi, frlanje muabeti od rakav, eve dali ti smetas deka vardar e osteten i zosto?

Ajde, tebe te smetam kako normalen clen na forumov, i razumen covek, eve daj da razvieme kvalitetna diskusija, bez kompleksi, neargumentirani iskazi, frlanje muabeti od rakav, eve dali ti smetas deka vardar e osteten i zosto?
Фала.
Ги разборам ракометните правила на ниво на гледач, љубител на ракометот. Еве вака лаички,
лично јас сметам дека сме оштетени, бидејќи Деки Бој го попречува Тале, да ја прими топката на центар, и да форсира брза контра, плус има физчки контакт. И судиите да направиле грешка, си има комисија ќе одлучи.
На крајот на краиштата никој не е виновен, освен ние самоте, што се доведовме, во таква ситуација да се спасуваме у последна секунда, и тоа што изгубивме.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom