Chains
империја
- Член од
- 15 август 2006
- Мислења
- 761
- Поени од реакции
- 678
Наум супер беа Комитите,да не беа они,натпреварот ќе личеше на театар исто како мината година на натпреварите на Автокомандосите,тогаш главен виц беше тоа што салата беше полна а атмосферата театарска:baeh:Мене многу ме изнервираа обичните гледачи,со свиркањето на Бранче Ангеловски и со напуштањето на салата пред да заврши натпреварот.Затоа многу сакав да се игра во Кале,каде доаѓаат само прави навивачи на Вардар.Знам дека ова звучи малициозно,ама ке немаше испади како оние вчера.Горд сум на Комитите затоа што салата ечеше 60 минути и му дадоа подршка на тимот.Има и други натпревари,ќе се соземат дечките и ќе изиграат подобро.Уште еднаш,браво КОМИТИ,покажавте дека Вардар има срце и душа!Не престануваат со бодрење 60 минути, ниту ни кога стана очигледно дека мечот е изгубен за Вардар.
Офф.Модераторот на којшто му е криво што не поминале белорусите,сериозно треба да стави прст на чело и да се запраша што напишал. На тој натпревар Вардар беше перфектен и заслужи да игра во ЛШ.
Edit-Постот подолу на /gone/87 е малку естремен но ја доловува поентата.Ако си дошол на натпревар,седи до крај ,бодри ја својата екипа па и да губела со 20 гола разлика.
Офф.Модераторот на којшто му е криво што не поминале белорусите,сериозно треба да стави прст на чело и да се запраша што напишал. На тој натпревар Вардар беше перфектен и заслужи да игра во ЛШ.
Edit-Постот подолу на /gone/87 е малку естремен но ја доловува поентата.Ако си дошол на натпревар,седи до крај ,бодри ја својата екипа па и да губела со 20 гола разлика.