Фан клуб - РК Вардар

Јако е сварно на трибиниве =) Браво комити =)

леле колку ми е криво што се успав :@ кога ги гледам како пеат игра магично магично или сеа кога пееа Абре Македонче :vozbud: овие а1 реклами намерно пуштија тогаш :@

леле колку ми е криво што се успав :@ кога ги гледам како пеат игра магично магично или сеа кога пееа Абре Македонче :vozbud: овие а1 реклами намерно пуштија тогаш :@

Да да знам намерно... Против македонија се тие... докажано е тоа...

Уффф се наежив сеа кога цела сала извикуваше ВАРДАР!!!!:vozbud::vozbud::vozbud:

AUUUUUUU KOMITI !!:vozbud::vozbud: mladi momci makedonci,mesto da drkate na delije i grobari eve vi gi komiti...kakva atmosfera ludilo !! samo za kogo,igracite nozeve im se tresat,gadnive danci se brzi u pm !! ejjjj ovoj li e najdobriot mlad makedonski rakometar PECAKOVSKI ???? pa zaradi nego dancive vodat so 4 razlika..3 polukontri zgresi ebati tupakot !!

Разочараа играчиве ама затоа КОМИТИ се на високо ниво! Кога ќе ги показажат ми наликуваат на навивачите од Ајнтрахт:vozbud::vozbud:

Секоја чест за Комити, стварно кога ќе го покажат тој дел наликуваат на гробарите во Београдска арена. Подршка за нив, да се побројни на натпреварите. Ама играчите разочараа, ако не ги тепаа овие неможам да замислам што ќе се случи со Киел, Барселона или Адемар Леон.

Слушајте-мртов албанец добар албанец пеат комити :)
иначе играчите разочараа стварно :(

Вијовиќ ајде доста ти е 100.000 евра годишно со играчи што ги вадиш и ти не знаеш до каде искрено криво ми е што не поминаа Белорусите на турнирот беа класа подобри и играа со срце!

СРАМОТА!

Победи ариевската раса како што се данците кои се словени затоа што се плави и со бел тен.
хахаххахахахахахахахах:pos2::pos2::pos2::pos2:
така е,у право си:pos:
нашиве беа црнци со зелен тен:pos::pos:

иначе КОМИТИ,феноменални беа,ме наежи навивањето
а за играта,не би коментирал многу,многу грешки имавме,а и Данците играа одлично,плус на голманот нивни му беше денот,то је то:pos:
:helou:

Со ова 90% ги изгубивме шансите за пролаз.Барем во Ехф нека одат,некаде кон 1/4 финале можеби ќе гледаме македонско дерби на Европска сцена.:toe::vozbud:

ZOTE, смири се со тие твои постови. Ако продолжиш вака ке бидеш санкциониран.

Инаку реално си изгубивме се гледа дека е слаб Вардар и дека со многу среќа дојде до ЛШ. Инаку ако го слушнав добро коментаторот кажа дека ке сме победиле или потприле на Адемар Леон, а НЕМА ШАНСИ.

И изгубивме :(:( Фала на сите за честитките за нашето навивање. Навивањето беше стварно на ниво, бројката одлична, а замислете што ќе беше да водевме барем малку. Инаку многу сум среќен што кореографијата успеа покрај толку повторување затоа што не е се лесно да се објасни пред толку публика. За игашите, тоа е. Многу сме спори и тоа не уби......

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom