Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Истото го мислам и за Дибиров. Не знам што беше проблемот што ниту една топка не доби. Затворен ли беше премногу, бековска ли игра форсираше Раул не знам ... пропуст голем. Мислам дека заминувањето на поголемиот дел од играчите допринесува моралот да е на пониско ниво од претходната година. Искрени да бидеме со оваква игра тешко дека ќе го добиеме PSG.Штета голема Вардар е бољи тим од Монтпеље, не верувам дека може овака лошо да изиграат ко денес. Многу лош почеток, 20 пути топка од раце им падна. Штербик денес не постоеше и пак имавме шанса до крај. Штета стварно мислам под нормални околности лагано би тепале 3+ разлика минимум.
Rabotava e solzi kapat prosti mi.Jbg mi se ideses uste eden pat na plostad ali jbg fala im za sve, tolku iam sila, godinava ni vrati za site uspesi od lani i toa e.Лошиот ден на Штербик дојде баш кога не требашеТоа е тоа, фала им за се досега на момците со акцент на тие што си одат, срцето не ми дава да пишам ни критика не па нешто лошо. Магичниот викенд од лани ќе го паметам додека сум жива.