Фан клуб - РК Вардар

Ќе оди некој утре со бус?
Да се организираме да чекаме некако заедно?

Vistina e ova deka Cindric ushe edna godina vo Vardar pa ide vo Kielce?

Vistina e ova deka Cindric ushe edna godina vo Vardar pa ide vo Kielce?

Испадна шпекулација за ова пред неколку месеци ама и остана на тоа, по успехов мислам дека освен Душебаев кој од претходно најави заминување други јаки играчи не би требало да сакаат да си одат.

Иначе конечно некој без влакна на јазикот распали по плачкото пошо сериозно ја претера батето у задње време.

КАМЧЕВ: ЛИНО, ЗА ТЕБЕ РАУЛ Е РАКОМЕТЕН ДОКТОР ПО НАУКИ!

Некоја најнова информација каде ќе се игра натпреварот со Борец у среда?
Во Велес ќе биде.
Имало притисок врз градоначалникот да дозволи да се игра во Скопје, ама овој не попуштил.

Се супер али кој фактор беше Орце да земе медал (освен што му е другарче на Сергеј), за мене еден минус за Сергеј.

како се изнаредија сите за медали то чудо некое проста раја :pos: на крај дури си реков нема да остане за Столе и компанијата шо беа на крај :) иначе Камчев е Здравје Радово еден од главните "спонзори" на Вардар заедно до Самсоненко... btw, едно нешо ми падна во очи во врска со здравје радово и со дресовите... нели цела сезона здравје радово беше "ударно" на дресовите, а сеа во Келн се врати Бетсити :)

Во Велес ќе биде.
Имало притисок врз градоначалникот да дозволи да се игра во Скопје, ама овој не попуштил.
Веродостојна ти е информацијава? Можно ли е да постои толкав сељак...

како се изнаредија сите за медали то чудо некое проста раја :pos: на крај дури си реков нема да остане за Столе и компанијата шо беа на крај :) иначе Камчев е Здравје Радово еден од главните "спонзори" на Вардар заедно до Самсоненко... btw, едно нешо ми падна во очи во врска со здравје радово и со дресовите... нели цела сезона здравје радово беше "ударно" на дресовите, а сеа во Келн се врати Бетсити :)
Камчев не е (беше) сам во Здравје, сега веќе и таму се смени структурата, не знам кој е газда. Башка од такви "спонзори" подалеку, само Самс и никој друг. Башка спонзор и на ФК Пелистер со медал од Вардар, чудесна Македонија. Ај доста му е внимание.

Не знам колку си запознаен ама мислам дека е редно да се престане со мешање политика во спортот. Тоа што овие ретардите од инфомакс, курир, република и остали наркомански здруженија се обидуваат да ќарат политички поени со тоа што некој пишал нас не треба да ни е гајле. Ко демек еден и единствен е тој што пишал против Вардар, ко демек цела држава се радува за Вардар. Не, си се радуваме ние и секако оние исклучоци кои сакаат спорт. Едноставно политика и спорт не треба да се меша веќе, остај ги овие забеганиве нека пишуваат.
Jas se soglasuvam so napisanoto od tvoja strana da ne se mesa politika i sport ali ne mora odma pristrasno da razmisljues demek ako e infomaks uopste ne treba da se zeme u predvid napisanoto, spored mene drzi vodatoa sto go napisale bez razlika koja im bila namerata, jas licno sakav da go iskritikuvam stavot na bilo koj sto razmisluva taka posto realno e mnogu glupo pa uste koa kje vidis deka istiot minister e staven uste poglupo ti pagja.

Колку се израдував кога видов како Македонци од други градови се радуваат на успехот на Вардар, затоа што Вардар не е само Скопски туку Македонски. Многу имаме изгубено на тоа поле поради ултра глупите скандирања провинцијалци. Од секогаш сум бил против таквите скандирања и никогаш не сум скандирал дури и кога сме играле против Пелистер. Сега некој ќе каже касно ви текна и со право ќе го каже тоа, ама треба да прекинат таквите работи. Кога во државава имаме еден куп работи кои не делат, Вардар треба да биде тоа што ќе не обедини. Поздрав до сите.
:oeoeoe:

Не е доцна во ниту еден случај ама овој став треба да се шири меѓу Комити а не да бркаат рандом навивачи од сала пошто не навивале за Вардар пред Х години и да си го припишуваат како своина, што не е во ред. Иначе, бреј, цел Балкан слави со Вардар, имам познаници преку фан клуб од цела поранешна Југославија и буквално сите честитаа, изнапишаа статуси!

Малце за вчерашнава прослава, мене она видео што го извадиле дотичниве на ФБ страната Shkupi или Шверцерите кој и да е, со скандирање во толкав обем на Клетите Шип ми личи дека е монтажа. Како звукот да е само ставен на тоа видео кај што сите скокаат. Ја такво нешто не слушнав.

Абе шампиони станавме :цицки:
Уште не ми се верува. Сега ја изгледав пак утакмицата. Како прв пат да ја гледам.. освен на последниот гол и голот на абаоло од паѓање на ништо друго не се сеќавав. Се е низ магла :anco:

Ќе оди некој утре со бус?
Да се организираме да чекаме некако заедно?
Abe lugje da podobro e navecer, ama ete sletuvaat u 11 pa forata e so bis odma na plostad. Inaku mislam deka i kosarkarite be orecekani u raboten den

Sent from my SM-J510FN using Tapatalk

Не знам колку си запознаен ама мислам дека е редно да се престане со мешање политика во спортот. Тоа што овие ретардите од инфомакс, курир, република и остали наркомански здруженија се обидуваат да ќарат политички поени со тоа што некој пишал нас не треба да ни е гајле. Ко демек еден и единствен е тој што пишал против Вардар, ко демек цела држава се радува за Вардар. Не, си се радуваме ние и секако оние исклучоци кои сакаат спорт. Едноставно политика и спорт не треба да се меша веќе, остај ги овие забеганиве нека пишуваат.

So toa sto ovoj e minister za kultura a ne obicen graganin. Kreten

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom