Фан клуб - РК Вардар

Наче можеби е замерен со самс ама биди сигурен дека и тој сакат Вардар бидит дел од Ф4.

Единствено сигурен сум дека не знаеш што зборуваш

Секој што се разбират од ракомет ке сватит дека на двете утакмици и белорусите и чесите си ја "одработија задачата" ,е сега ти што сакаш малку инат да водиш тоа е...
Ме мрзит да пишувам и да барам во кој ситуции и која мин...
Јас знаев дека три судиски пара беа актуелни за оваа утакмица,.....третиот пар беа романските Bogdan Nicolae Stark (ROU)
rou.jpg
Romeo Mihai Stefan (ROU) .
Се надевам првата во Скопје против Веспрем да пуштит Н пак некој по мерка и за добра разлика(3-5 гола) а после во гости да ги ставит германците или францускиот пар ама требат и играчите да си ја одработат својата задача а не да промашуваат зицери ,пенали и кога се играт со играч повеке да се направит разлика од 2-3 гола.
Не сакам инает да водам, баш ме интересира од која причина требало да им се заблагодариме на судиите? Изгледа се навикнавте на лошо судење, на реалното судење ви изгледа како домаќинско :D

Не видов ништо скандалозно во судењето. Два оправдани црвени картони. Исклучувањата оправдани и на двете страни. Можеби имало некоја ситна грешка, како на пример кога ги вратија на фаул, а они ја фрлија топката во аут без никаков контакт. Момент кој многу влијаеше на резултатот, бидејќи имавме играч помалку и во повторената акција примивме гол за израмнување, по кој примивме уште два на празен гол по грешките во брзање во напад.

Не сакам инает да водам, баш ме интересира од која причина требало да им се заблагодариме на судиите? Изгледа се навикнавте на лошо судење, на реалното судење ви изгледа како домаќинско :D

Не видов ништо скандалозно во судењето. Два оправдани црвени картони. Исклучувањата оправдани и на двете страни. Можеби имало некоја ситна грешка, како на пример кога ги вратија на фаул, а они ја фрлија топката во аут без никаков контакт. Момент кој многу влијаеше на резултатот, бидејќи имавме играч помалку и во повторената акција примивме гол за израмнување, по кој примивме уште два на празен гол по грешките во брзање во напад.

Далеку од скандалозно судење ,погрешно си ме сватил.Планирам да ја гледам со Веспрем во Скопје па уз пијачка ке ти образложам повеке.

Срамота и брука беше со скандирањето за Манасков. Лиглето со ништо нема заслужено да му се скандира името. Со ништо. Ама така ти е кога сите што беа до вчера за Метуалург идат на Вардар. Не дека иам нешто против луѓево од страна што се , ама надвор пред сала 80 збореа на дијалект. Па видете каква публика иде на утакмици. За комити да не зборам и они се мизерија.

Далеку од скандалозно судење ,погрешно си ме сватил.Планирам да ја гледам со Веспрем во Скопје па уз пијачка ке ти образложам повеке.
Слободно :icon_mrgr: Ју ар велкам :D

Срамота и брука беше со скандирањето за Манасков. Лиглето со ништо нема заслужено да му се скандира името. Со ништо. Ама така ти е кога сите што беа до вчера за Метуалург идат на Вардар. Не дека иам нешто против луѓево од страна што се , ама надвор пред сала 80 збореа на дијалект. Па видете каква публика иде на утакмици. За комити да не зборам и они се мизерија.

Точно дека бар 60% во сала беа луѓе што не се од Скопје. Но не треба ништо да им се замери. Треба на оние што идеа на Вардар до пред две сезони а сега поголем дел ги нема.

Од прошлата сезона почна да се мења сликата во сала. Кога можат луѓево од други градови да одвојат по 700 денари месечно за две домашни утакмици во месец не знам зашто не би можеле и оние што го пунеа Борис.

Можеби кај некој од нив влијае и трансферот на Манасков, но ова не е од сезонава туку од прошлата кога немаше ништо за Манасков. Или можеби дел од тие не идат ради тоа што не сакаат да бидат во сала со некој кој пцуел по Вардар до вчера што се вика, али ипак, нека купат карта и ќе ги има помалце.

Дефинитивно на Вардар му требаа повеќе тие фанови но не може да им се замери ни на луѓево од другиве градови што доаѓаат во сала. Сезонава да ги нема нив салата ќе биде полупразна

Точно дека бар 60% во сала беа луѓе што не се од Скопје. Но не треба ништо да им се замери. Треба на оние што идеа на Вардар до пред две сезони а сега поголем дел ги нема.

Од прошлата сезона почна да се мења сликата во сала. Кога можат луѓево од други градови да одвојат по 700 денари месечно за две домашни утакмици во месец не знам зашто не би можеле и оние што го пунеа Борис.

Можеби кај некој од нив влијае и трансферот на Манасков, но ова не е од сезонава туку од прошлата кога немаше ништо за Манасков. Или можеби дел од тие не идат ради тоа што не сакаат да бидат во сала со некој кој пцуел по Вардар до вчера што се вика, али ипак, нека купат карта и ќе ги има помалце.

Дефинитивно на Вардар му требаа повеќе тие фанови но не може да им се замери ни на луѓево од другиве градови што доаѓаат во сала. Сезонава да ги нема нив салата ќе биде полупразна
Никој не им замерува што идат на утакмици. Ама глупо е кога се скандира име на играч што не напраил ништо да го заслужи тоа. Истите тие што идат на вардар до вчера го пцуеа и ругаа Вардар пошто го имаа Металург.

Последно уредено од модератор:
Ovie od ekipa.mk se mizerija nevidena. Nisto cudno Sams da gi otkacil za nekoe sponzorstvo pa sega po sekoja cena baraat nekoja negativnost da napisat za Vardar. Posebno kokoskana sto glumi strucnjak za rakomet. Ne plasman na F4 tuku i LS da se osvoi pak ke pisuvaat nesto bez vrska. Na Deki ne mu podavale, a toj super brzo im otvoral sisinja do pred da vleze.

Ovie od ekipa.mk se mizerija nevidena. Nisto cudno Sams da gi otkacil za nekoe sponzorstvo pa sega po sekoja cena baraat nekoja negativnost da napisat za Vardar. Posebno kokoskana sto glumi strucnjak za rakomet. Ne plasman na F4 tuku i LS da se osvoi pak ke pisuvaat nesto bez vrska. Na Deki ne mu podavale, a toj super brzo im otvoral sisinja do pred da vleze.
Не ги пушти на една прес-конференција, од тогаш се закачија како мува на гомно. Јебига...

Абе тука секој може да биде новинар,, секој може гомна да јаде, во Македонијава ретко се гледа добро поткован новинар скоро и да го нема таков за спорт, нити коментатори има саглам, ништо нема тотална катастрофа е новинарството спортско коа уште е видам дека оној Тони е главен спортски уредник на МТВ бе еј (бар така мислам дека прочитав) абе овој само е добар за тоа Јуниор куп на А1 кај шо почна со децата да коментира башка да непрам муабет овие влегуваат екипите на терен најава на играчи они уште кењаат на тоа два стола опнати Алфа барем имаа средени и навремени преноси.

А тој Деки бој се заеба квалитетно шо дојде во Вардар и нека глеа да си печали леб од наредна сезона некаде на друго место коа не е пожелен што кур бара тука и како што рече некој погоре само негативна енергија носи.Тоа скандирањата за него се од овие што врска немаат ко ке ги видам ја само кои фаци од градов мој се таму они да ги прашаш ај правила шо незнаат мислат дека со Висла Краков дека играл Вардар

Од сите ретардирани коментари по спортскиве страни, овој е без сомнение најјакиот!

noooogo jako..edvaj visla ga tepaaa cc c..da bese cervar trener na taa ekipa saa sampioni ke bee a ne da se macat so anonimata visla

:icon_lol::icon_lol::icon_lol:

@Клипче еве го тој што почнал да скандира, се појави :D

Немам ништо против Дибиров, но факт е дека од како е во Вардар, на сите клучни натпревари потфрли максимално. Деан си ја користи секоја прилика максимално и ЗАСЛУЖУВА ДА ИГРА МНОГУ, МНОГУ ПОВЕЌЕ.
Крајно, јас го почнав скандирањето на Деан и драго ми е што публиката ме подржа.

А погледни му го профилот на крмакот. Слики од утакмици на Металург и пишал дека Алем со судиите не однесол во 1/4 финале. Што очекуваш од ваков изрод да му ебам фацата шугава.

Jас не ги разбирам античките што иделе на Металург со кое лице идат сега на мечеви на Вардар. Па која гнида од човек треба да си и кур да те боли за се за тоа да го направиш и така да се продадеш. Еве тргнувам од себе, нема никаква шанса јас макар и минимално да му дадам поддршка на Металург дури и од дома преку телевизор, а не па да им идам на меч у сала. Па уште и ти да кажуваш кој треба да игра, кој не и чие име да се скандира. Како не им е срам, ако не од друг, од самите себе, до вчера да плукаш по Вардар а сега да им идеш на меч во ЛШ. Уште кога беше Металург нешто налик на екипа, тврдев дека неговите навивачи се 90 % лоботомирани и тешки ретарди без свое јас ама еве сега се потврдува тоа. Да им се посерам во македонштината и антиката што ја носат со себе и во Деки и меки и пичке материне. Дај Минчо нека го врати Металург и нека го повлече цел овој отпад и од тимот и од трибини.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom