Фан клуб - РК Вардар

Тоскара не е толку ескпониран и затоа рајата не е свесна за каков играч станува збор, затоа и не го скандираат и аплаудираат.
За вчера конкретно, мен оф д меч а сите медиуми курци палци пишуваат за тој коментаторот што збесна на интервенцијата на Штербик а нигде не е спомнат Тоскарот кој сам играше.

Глеам коментариве по веб и истите тие што лани го пцуеја Тоска сеа жалат за неговото заминување.

Сутиацијата со свирежите не е смешна со Дибиров колку што е со Марсениќ.

Буквално иститот дел од салата што вчера го скандираше Деки го иссвирка Марсениќ на почетокот. Зошто? Дека опцул некој македонски репрезентативец на ЕП,па дури и за тоа не сме сигурни. :pos:

Истиот тој шо почна скандирање Дејан Манасков седеше вчера до мене и за 5 минути урлаше Тимур Дибиров и слично, значи се работи за ретардирани луѓе и нишо поеќе.

Катастрофален меч имаа сите вчера, едино Тоска беше најприсебен и најјака партија изигра па стварно не ми е јасно што ќе се праи на пикер следната сезона.
Комплетен пикер е Тоска, позиционирање у напад има, одбрана игра добро али највеќе ќе изгубиме во напад што може да е кобно.

На крај Тимур беше изнервиран и одби да даде интервју после мечот, имаше и рчкање меѓу Марсениќ и Брумен каде овој вториов беше видно изнервиран а суртуков се извинуваше нешто и се одвлечкаа некако у соблекувална.

Карачиќ ме разочара вчера, премногу грешки имаше али многу повредени иаме, немаат ич одмор со Циндриќ и јасно е дека кога тогаш ќе паднат.

За крај не е лошо шо испадна вака, тимот созрева, гледаат дека не се семоќни и дека не смеат да влезат со таков потценувачки пристап на домашен терен и може само да биде одлична поука пред Веспрем.

Не сум оптимист али наше е да се надеваме.

Со вака плиток состав толку можевме... Добро е и што поминавме.
Едино можеше Раул да проба со Душебаев на среден и Македа на десен па така малце од малце да се одмори некој од Карачиќ или Циндриќ. Ама и тој план делумно падна во вода по исклучувањето на Абутовиќ. Во вакви ситуации можеби треба да се ушалта некое дете макар и само на клупа да седи, колку да види како тече утакмица од ЛШ.

Тоска е играчиште еј, каква сезона игра.. Голема глупост ќе биде ако останеме на тој бразилецот на пикер и Марсениќ и Столе.. За Столе ќе биде веројатно последна шанса догодина, од него многу ќе зависиме, ама кај мене од најомилен, полека ми станува еден од најомразените, после Деки нормално. Не може бе ден пред утакмица да бидеш у кафана, да лупаш ракии и скара, а нареден ден играш 1/8 финале.

Кревањето рака кон трибината кај што се Комити го сметаш за извинување? Сериозно?
Добро, треба да се извини јавно, да земе микрофон во сала или да има изјава за официјалната страна...
Сигурно тоа би било подобро ама и ова е нешто да кажам. Плус, токму на таа утакмица му аплаудираа од трибината на која што беа Комити.

Како и да е, уште еднаш ќе пишам дека не е поентата да провоцирам, не пишувам за играчи на други клубови или општо други клубови, нит ги ругам играчите на Вардар. Ако мислиш дека е провокација, еве ќе им се извинам на сите во фан клубов кои го сфатија како така а поготово @ForzaVardar , зошто тој и јавно кажа :)

Наредна утакмица сите со парола Тоска остани, иако секако знаеме дека веќе има потпишано договор.Нема пари со кој може да се плати вакво играчиште, и борец пред све:cuc:

Настрана утакмицава со Висла сега гледам дека среда играме заостанат меч со Брест. Тотално е небитна утакмицава може само да смени место втори да завршиме трети што ништо не менува. Затоа би сакал на утакмицава да видам некој од младиве играчи што се пријавени за Сеха лига. Пред се Тоше Ончев. Колку што пратам во Вардар 2 секоја утакмица е најдобар стрелец. Секогаш има над 7-8 гола. Дефинитивно заслужува да добие шанса во првиот тим.

Не знам дали е точно или шпекулација дека близнаците што загинаа во сообраќајна несреќа биле навивачи на Вардар и брзале да стигнат на натпреварот со Висла .

Образложи? :eek:

Секој што се разбират од ракомет ке сватит дека на двете утакмици и белорусите и чесите си ја "одработија задачата" ,е сега ти што сакаш малку инат да водиш тоа е...
Ме мрзит да пишувам и да барам во кој ситуции и која мин...
Јас знаев дека три судиски пара беа актуелни за оваа утакмица,.....третиот пар беа романските Bogdan Nicolae Stark (ROU)
rou.jpg
Romeo Mihai Stefan (ROU) .
Се надевам првата во Скопје против Веспрем да пуштит Н пак некој по мерка и за добра разлика(3-5 гола) а после во гости да ги ставит германците или францускиот пар ама требат и играчите да си ја одработат својата задача а не да промашуваат зицери ,пенали и кога се играт со играч повеке да се направит разлика од 2-3 гола.

Последно уредено:
Секој што се разбират од ракомет ке сватит дека на двете утакмици и белорусите и чесите си ја "одработија задачата" ,е сега ти што сакаш малку инат да водиш тоа е...
Ме мрзит да пишувам и да барам во кој ситуции и која мин...
Јас знаев дека три судиски пара беа актуелни за оваа утакмица,.....третиот пар беа романските Bogdan Nicolae Stark (ROU)
rou.jpg
Romeo Mihai Stefan (ROU) .
Се надевам првата во Скопје против Веспрем да пуштит Н пак некој по мерка и за добра разлика(3-5 гола) а после во гости да ги ставит германците или францускиот пар ама требат и играчите да си ја одработат својата задача а не да промашуваат зицери ,пенали и кога се играт со играч повеке да се направит разлика од 2-3 гола.

Ништо ти не разбираш ама ајде... Начевски во неколку наврати се имаат замерено со Самс ама ајде џабе ќе збориме овде. Вардар сосема заслужено оди понатаму.

Ништо ти не разбираш ама ајде... Начевски во неколку наврати се имаат замерено со Самс ама ајде џабе ќе збориме овде. Вардар сосема заслужено оди понатаму.

Наче можеби е замерен со самс ама биди сигурен дека и тој сакат Вардар бидит дел од Ф4.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom