Фан клуб - РК Вардар

Jас не ги разбирам античките што иделе на Металург со кое лице идат сега на мечеви на Вардар. Па која гнида од човек треба да си и кур да те боли за се за тоа да го направиш и така да се продадеш. Еве тргнувам од себе, нема никаква шанса јас макар и минимално да му дадам поддршка на Металург дури и од дома преку телевизор, а не па да им идам на меч у сала. Па уште и ти да кажуваш кој треба да игра, кој не и чие име да се скандира. Како не им е срам, ако не од друг, од самите себе, до вчера да плукаш по Вардар а сега да им идеш на меч во ЛШ. Уште кога беше Металург нешто налик на екипа, тврдев дека неговите навивачи се 90 % лоботомирани и тешки ретарди без свое јас ама еве сега се потврдува тоа. Да им се посерам во македонштината и антиката што ја носат со себе и во Деки и меки и пичке материне. Дај Минчо нека го врати Металург и нека го повлече цел овој отпад и од тимот и од трибини.

Затоа што ти си навивач на Вардар а некој е љубител на спортот. Јас никогаш не би отишол да ги гледам Јунајтед или Евертон ама би ги гледал Лејкерси и Бостон, без око да ми трепне. Сум гледал порано повеќе баскет, сега помалку, никогаш страствено не сум навивал и би отишол во сала да ги гледам и едните и другите. Иначе да, има такви кои што преку ноќ станаа навивачи на РК, нема муабет.

Затоа што ти си навивач на Вардар а некој е љубител на спортот. Јас никогаш не би отишол да ги гледам Јунајтед или Евертон ама би ги гледал Лејкерси и Бостон, без око да ми трепне. Сум гледал порано повеќе баскет, сега помалку, никогаш страствено не сум навивал и би отишол во сала да ги гледам и едните и другите. Иначе да, има такви кои што преку ноќ станаа навивачи на РК, нема муабет.
Да, ама ти нема јадеш трици ни за едните ни за другите. И сигурно ако одиш на Бостон нема после тоа да објавуваш на фејсбук како Бостон победиле со помош на судиите.
Тука е разликата помеѓу љубителите на спортот и античките.

Абе ОК е ти како љубител на ракомет да отидеш на меч ама немаш право да понижуваш миленик на вардаровите навивачи на сметка на некојси копук кој го плукал клубот за кој сега игра. Исто така читам коментари по интернет "Раул врска нема од ракомет штом не го игра Деки". Не бе ти имаш врска крФ ти ебам. Ме мрзи да се куцкам со стока по ФБ, иначе стомајки ќе им ебеФ:D

Да, ама ти нема јадеш трици ни за едните ни за другите. И сигурно ако одиш на Бостон нема после тоа да објавуваш на фејсбук како Бостон победиле со помош на судиите.
Тука е разликата помеѓу љубителите на спортот и античките.
Така е, нема муабет. Затоа овие гласниве се за ќутек.[DOUBLEPOST=1459115723][/DOUBLEPOST]
Абе ОК е ти како љубител на ракомет да отидеш на меч ама немаш право да понижуваш миленик на вардаровите навивачи на сметка на некојси копук кој го плукал клубот за кој сега игра. Исто така читам коментари по интернет "Раул врска нема од ракомет штом не го игра Деки". Не бе ти имаш врска крФ ти ебам. Ме мрзи да се куцкам со стока по ФБ, иначе стомајки ќе им ебеФ:D
У право си 100% само ти дадов пример зошто некој кој бил да го гледа Металург, може да отиде да го гледа сега Вардар. Се разбира, стока од раја која страствено со душа навивала за Металург а сега навива за Вардар треба да се спали освен ако не се преродиле и не сфатиле дека грешеле во минатото :D

7kYNsuH.png

ОЧАЈ!!! БЕДА!!! МИЗЕРИЈА!!! Да ти се одмили се од вакви глупости напишани.

Овој што го пишувал текстот и апла глуп е. Пишал дека бил исвиркуван од сопствените навивачи. Тие навивачи во сопственост на Деки ли се морон шуплив.

Сеа читам Македонски Спорт, па и овие забегале бе , пишале Комити го скандираа Манасков и го барале во игра и тоа го пишале со " Црни букви" како " Насловче " го ставиле во делот за со Висла :tapp::tapp:
Дај нека им прати некој e-mail
на удрениве го лажат народот сепак голем тиражен весник и бренд се , вакви глупи новинари само кај нас има:tapp::pos:

Последно уредено:
Битолчани се овие, често искача posted from Bitola коа ќе пишат нешто. :D
Битола нема аеродром,затоа ве реметиме вака по социјалните мрежи,"ПАТЕТЕ".:kuracc:..:pos:
Ве поздравува Битолскиот огранок на ДПМНЕ...:masa:
ОСТВАРУВАМЕ,ВЛАДА НА РМ...:oeoeoe:
П.С
Сериозно,каде бе ејј?И после сме биле ракометна нација,ццц кој дебили еј...
Абе бел ден да не видат шо го измислија интернетот,абе за оваа затуцана во мозок нација само примерот на Северна Кореја...
СТРИКТЕН БАН до интернет,каков интернет за оваа багра бе,за оваа "РАКОМЕТНА НАЦИЈА".само камшик,и швркај:gjavol:...
.

ОЧАЈ!!! БЕДА!!! МИЗЕРИЈА!!! Да ти се одмили се од вакви глупости напишани.
Добро е нема некоја група формирано по фб Да се собериме 5000 души Раул да го стави Деки во прва постава

Преку стапов ми е од овој Манаскоооф...АЛОoo0O ако некој мислел да Дибиров ќе му биде замена, тоа е негов проблем и ич не требаше да доаѓа. Полека но сигурно се трудат да создадат атмосвера во која он би требало да биде прв избор. Само кај нас се меша репрезентација и клуб чекам кога ќе се огласи Обрван и ќе му каже на Раул да мора да играат Вилипце,МанасКофи и Столе :pijanco:на кој кафана му е судбина...а за диви нема да ургира оти Дупјачанец бил класа за него :facepalm: Арно се откажа кој ги ебава проблем било што е преку фејзбук. Ај види јави им се п.с Кој ги шиша ;).
Раул не слушал:brlav:што треба да слуша :( ...да не научи човек два збора македонски одма си чул не си разбрал...
Првиот проблем е во тоа што секој нормален знае да малиов на МанасКофи беше еден, а за мене сеуште е нај омразен играч (заедно со плејадата од мрачната страна на градот). Само што не можат да го разберат овие античко-селфи фанови кој не ја почуствувале мрачната доба во која на секој начин бевме медиумски шиканирани и кога нред важни утакмици ни земаа играчи во кој малиов онаннираше на нас :pusigo: изјавуваше да никад у Вардар да не се продавале за руски рубљи.
Е сега дојде време кога друг ги влече конците...мене ми смета што од толку играчи (сега и Борозан само чекам кога и Раул ќе биде заменет од Медолино) ние веќе 50% од играчите на Педербург ги донесовме и како знак на тоа и 50% си добивме античко-селфи фанови кој не можеја да го замислат Вардар а не пак да навиваат за него но сепак било ин да се идело на утакмица.
Проблемот е во тоа што премногу лесно не само Комити се дозволи да со едно отпоздравување да се создаде ситуација да се помирил со нас.
АХ само какви времиња беја кога игравме пред 2 сезони во Борис каква беше публиката, кога ќе споредам со сега ова е циркус и затоа се случува да на некои утакмици у групна фаза салата е празна како со Колдинг... за у кале да нез зборувам уууу тоа беја времиња

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom