- Член од
- 22 јули 2010
- Мислења
- 32.528
- Поени од реакции
- 81.967
Jас не ги разбирам античките што иделе на Металург со кое лице идат сега на мечеви на Вардар. Па која гнида од човек треба да си и кур да те боли за се за тоа да го направиш и така да се продадеш. Еве тргнувам од себе, нема никаква шанса јас макар и минимално да му дадам поддршка на Металург дури и од дома преку телевизор, а не па да им идам на меч у сала. Па уште и ти да кажуваш кој треба да игра, кој не и чие име да се скандира. Како не им е срам, ако не од друг, од самите себе, до вчера да плукаш по Вардар а сега да им идеш на меч во ЛШ. Уште кога беше Металург нешто налик на екипа, тврдев дека неговите навивачи се 90 % лоботомирани и тешки ретарди без свое јас ама еве сега се потврдува тоа. Да им се посерам во македонштината и антиката што ја носат со себе и во Деки и меки и пичке материне. Дај Минчо нека го врати Металург и нека го повлече цел овој отпад и од тимот и од трибини.
Затоа што ти си навивач на Вардар а некој е љубител на спортот. Јас никогаш не би отишол да ги гледам Јунајтед или Евертон ама би ги гледал Лејкерси и Бостон, без око да ми трепне. Сум гледал порано повеќе баскет, сега помалку, никогаш страствено не сум навивал и би отишол во сала да ги гледам и едните и другите. Иначе да, има такви кои што преку ноќ станаа навивачи на РК, нема муабет.