Џ
Џонтра Волта
Гостин
Види го Кимо мртвион на сликана погоре, седнал ко коњ некој, пу да ти ебам тоа помодарецот, на фејсбук дремел изгледа.. ти ебам навивачите такви. хрррррррррк флу.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Кревањето рака кон трибината кај што се Комити го сметаш за извинување? Сериозно?Не е провокација брат, смешно е веќе секогаш за се' да биде он крив и од инает, буквално само од инает да се прогледуваат лошите партии на Дибиров, кои за воља на вистината се се' повеќе и повеќе само за да не игра Манасков. Јас сум и повеќе од убеден дека кое друго крило да беше место Манасков ќе баравте да влезе во игра али зошто треба да влезе он, партијата на Дибиров која можеше да значи испаѓање од ЛШ се прогледува низ прсти, па уште и „слабо играше ама пак даде гол за победа“. Не ти е смешно што се криви Манасков за тоа што не се сменил и примил гол?
Во врска со скандирањето, безвезно е, зошто како што еве и Фрос потврдува дека истите после тоа скандирале Дибиров. Милион пати се сима случено со наша репка пример, кога не му оди на Борко (кога му одело) да се скандира Диви, па Борко да одбрани и да се скандира Борко. Дно од навивачи без респект, реално да праиме муабет и таквите се за ќутек.
Е сега, ако ти како навивач на клубот, одиш против добро на клубот, само за да не игра играч кој во минатото напраил глуп потег (за кој за воља на вистината се има и извинето), зошто јас како само симпатизер не би можел да завземам спротивен став? Дибиров и и цела сезона да има ваква утакмица, пак ќе се најде позитивна работа, зошто треба да игра.
Да, ама и нивниот голман една одбрани а 3-ца од Вардар сами беа пред него, можеа и цепелин да си праат.Диви ја здиви публиката!
Една од најважните одбрани,ако не и најважната!Резултатот беше 17-19,39-та минута беше.После тоа,Висла се изгуби начисто,публиката направи притисок и Вардар успеаа некако да дојдат до победа.
Од ракометна гледна точка може да се каже дека Вардар изигра ептен мизерно.Еден куп грешки,еден куп лесни голови примија.Барем 7 гола им подарија на тацна.Житников распали,Коралес бранеше ненормално.
Тоскич машина,мислам 8/8 шутираше.
Дибиров започна катастрофално,едно време беше 0/4.Својот катастрофален натпревар го поправи со победоносниот гол.Карачиќ почна слабо,после малце се поправи.Дујшебаев топло ладно,ама и тој имаше потег на натпреварот кога ја украде топката и даде маестрален гол за 23-23 во 53-та минута.Значи тој потег и одбраните на Диви и Штербик беа нешто најнај.
Пеналите стандард очајно се изведуваат,мада денес најлошо изведуваа. 3/7,иако еднаш Брумен или Шишкарев фатија отпадок и дадоа гол.
И за крај што да се каже за организацијата ?Како може луѓе да плаќаат за карта,а да нема место ?! Ти викаат редарите се е измешано.Како може бе да е измешано,фино лепо плаќам и треба тоа место да биде слободно.
Цела трибина тука до Комитите беа пилиштарци,најверојатно деца што тренираат ракомет и ги имаат пуштено и кој кај стигнал седнал.Катастрофална организација,ова е срамота за Вардар.
Најдов тука едно место,ама илјада и двеста редари имаше,ни гол гледаш,ни ништо.И цел натпревар од кај оградата си го проследив,мада таму преглед на играта беше супер.
Ако го направат ова пак со Веспрем све да им ебам.
@Ilumious
![]()
Образложи?Судиите беа најдобриот играч на Вардар,треба да му се заблагодарат на НАЧЕ.
Како и да е , со Везпрем ке бидит друга прича ,со Горбок појаки а и Карачич тогаш е класа.
Ја не го кривам,едноставно не го сакам. И во право си,кое било крило би го мењал место него.Не е провокација брат, смешно е веќе секогаш за се' да биде он крив и од инает, буквално само од инает да се прогледуваат лошите партии на Дибиров, кои за воља на вистината се се' повеќе и повеќе само за да не игра Манасков. Јас сум и повеќе од убеден дека кое друго крило да беше место Манасков ќе баравте да влезе во игра али зошто треба да влезе он, партијата на Дибиров која можеше да значи испаѓање од ЛШ се прогледува низ прсти, па уште и „слабо играше ама пак даде гол за победа“. Не ти е смешно што се криви Манасков за тоа што не се сменил и примил гол?
Не е провокација брат, смешно е веќе секогаш за се' да биде он крив и од инает, буквално само од инает да се прогледуваат лошите партии на Дибиров, кои за воља на вистината се се' повеќе и повеќе само за да не игра Манасков. Јас сум и повеќе од убеден дека кое друго крило да беше место Манасков ќе баравте да влезе во игра али зошто треба да влезе он, партијата на Дибиров која можеше да значи испаѓање од ЛШ се прогледува низ прсти, па уште и „слабо играше ама пак даде гол за победа“. Не ти е смешно што се криви Манасков за тоа што не се сменил и примил гол?
Во врска со скандирањето, безвезно е, зошто како што еве и Фрос потврдува дека истите после тоа скандирале Дибиров. Милион пати се сима случено со наша репка пример, кога не му оди на Борко (кога му одело) да се скандира Диви, па Борко да одбрани и да се скандира Борко. Дно од навивачи без респект, реално да праиме муабет и таквите се за ќутек.
Е сега, ако ти како навивач на клубот, одиш против добро на клубот, само за да не игра играч кој во минатото напраил глуп потег (за кој за воља на вистината се има и извинето), зошто јас како само симпатизер не би можел да завземам спротивен став? Дибиров и и цела сезона да има ваква утакмица, пак ќе се најде позитивна работа, зошто треба да игра.