- Член од
- 22 ноември 2008
- Мислења
- 474
- Поени од реакции
- 1.322
Jas ne znam ne mozam da sonvam koj ja renovira, a ti ako mu si potparol ok odsega ke znajme...За твоја информација салата ви ја реновираат Цилевци а не Општината
posto tie usta nemat.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Jas ne znam ne mozam da sonvam koj ja renovira, a ti ako mu si potparol ok odsega ke znajme...За твоја информација салата ви ја реновираат Цилевци а не Општината
Mnogu novoformirani profili se pojavija poslednava nedelaРеновирањето на тоалетите под јужната трибина е донација на ГП.Пелистер а новото осветлување е донација на Еурофарм. Донациите званично се поминати на совет и се реализирани. Покрај ова во салата излепени се надворешните стакла, поплнети се дупките на паркингот пред салата, исчистен и осветлен е паркингот и со мрежа се покриени кратерите на таванот на влезот во салата. Друго сега за сега не е направено. Од сигурни извори, се чека на финален одговор од општината кој би требало да се случи наводно во понеделник. Проблем се некои стари наследени долгови кои сега се средват. Во меѓувреме според мене нормално е дека сите потребни активности за утакмицата во среда мора да се реализираат. Несериозно е што процесот се одолговлекува и уште понедериозно е да се стопира и тоа што функционира да почне да не функционира. Се додека нема потпишан договор нормално е дека неможе да се користи друго име и други симболи.
Ох ти Шекспиру битолски .... кои деца ке го продолжат вашиот пат кога децата ке растат со бренд како Работник во Битола место со Пелистер. Мислиш некое дете ке се летне да тренира за Пелистер кога ке игра втора лига место да се бори да влезе во Работник ? Кееее биднеее ... тоа вие што сте израснети со Пелистер и имате емоција спрема името и клубот го разбирам .. ама не можеш да очекуваш од нови генерации што никад немаат видено и осетено атмосфера и што значат Чкембари и Пелистер да се понашаат исто како вие. Тука и ке се заврши целата прича и многу од "борците за чист Пелистер без Работник" ке зажалат за 3-4 години ако не се спојат тие два клуба затоа што ке биднете на истото како РК Куманово, од бивши освојувач на Куп на Македонија и играње на врвно ниво до сеа башибозук со полу аматери што преку ден се полицајци а навечер на тренинг ракометари. Ако ви е тоа визијата за Пелистер среќно момци!A Pelister ke ostani vecen, ako mene mi se smacilo od istite muabeti, ima mnogu deca koi ke go prodolzat nasiot pat, bidejki toa e zapisano vo nasiot kabadajski gen...