Leo Bonnie
Кад се врате скитнице
- Член од
- 20 декември 2008
- Мислења
- 4.511
- Поени од реакции
- 5.623
А јас се исилив сезонска си купив....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не бе па ти топ си е, изгубиле од децата на КЛ7, битно честа и гордоста е задржана како што викаа одредени членови тукаДодека ние си ЧЕКАМЕ( септември дојде, ајвари почнаја да се прат, абер нема за ништо),
да најдат макар и 5 минути време градските татковци и децата на Циле да го решат прашањето за Пелистер. ( зафатени се изгледа со одморите ).
Во пријателска утакмица Пелистер изгуби од децата на Кире Лазаров, КЛ 7 така некако се вика клубот.
Не дека е важен податок, или дека ни менва нешто, пријателска утакмица беше , ама е една добра увертира за то шо не чека во иднина.
Не знам јас дали некој од актуелната управа на РК Пелистер АД ( ако има некој воопшто останато од управата ) има некој бекап план, шо ќе биди АКО НЕ БИДИ РАБОТАТА СО ЦИЛЕВЦИ?
Шо прајме со играчи, шо ќе биди со натамошното функционирање на клубот?
Дали има определена ставка од буџетот на Општина Битола шо ќе оди за РК Пелистер да ја истурка макар и полусезоната? ( ова под претпоставка да се потрошени парите шо беа доделени за 2019 година, а имајќи го предвид фактот колку трошеа по разно разни Зејаци, Станојевиќи и Гуглета тип на играчи, со астрономски плати за наши стандарди чисто се сомневам да има останато ќора банка во буџетот на клубот).
Така да, добро ќе биди некој од легендарната управа да излези и да кажи шо понатаму?Хммм, некој?
Оти и за опстанок во плејаут ќе треба да се тресиме како одат работите.
Опасна игра играт, шо можи да донеси непоправливи последици и штети за клубот...
Pa se srami zato so go ostaja klubot na milost i nemilost, so nadez deka Eurofarm ke gi kupi i ke se odtarasat od rakometot. Da si kupea igraci sovreme i da gi zadrzea del od lani so bea podobri poedinci, sea nemase da gubat od ucilisni ekipi. Namesto toa tie go pustija klubot niz voda a kako so gleam Eurofarm mu napraja uba dupenka. I fala mu so nejkat da go kupat klubot ili fala bogu so supelkite od opstina neznat vo gazo da se dupnat, pa ke izbegnime eden golem sram.Не бе па ти топ си е, изгубиле од децата на КЛ7, битно честа и гордоста е задржана како што викаа одредени членови тукаНема врска што клуб со такво реноме ке се срами а како тргнал и најверојатно ке испадне во понизок ранг. Битно гордоста е тука, ако остане нешто од таа гордост за година две ..
Од денес. Работник.
![]()
Nevidena podrska imatОд денес. Работник.
![]()
За твоја информација салата ви ја реновираат Цилевци а не ОпштинатаNevidena podrska imat))
Автоматски споено мислење:
Mene najpojke me nervira so cilevci pederski si kjutat celo leto, duri se branuva gradot so razni platformi,bugjeti za na kraj da ime se ispolnat site uslovi...
Opstinata im gi ispolni site uslovi, od sali renoviranje, od osloboduvanje na site davacki, do neznam so drugo...
Ponedelnik ke imat preskonferencija, ke se najdi maz vo gradov da gi prasa so mislat?
Opstina, ckembari, novinar, obicen graganin, bilo koj?
Celo leto ne eb$avat so gluposti za na kraj da ne kazat nisto?
Ima nekoj salam vo gradot, za majtap tuka sluzime?