Фан клуб - РК Металург

значи HardCore комитиве (или само така се претставуваат) имаат толкав КОМПЛЕКС од Металург па неможат да го извадат од уста...

Алооо дечки,престанете да тролате со тие Вардар-Металург споредби ако немате да кажете некоја информација што би створила плодна дебата, пак ќе кажам заобиколувајте ја темата...тие детски муабет кој е кој појак,кој има повеќе публика или повеќе репрезентавци немаат крај пошо никој не е објективен и секој го брани својот став...
И дај некој админ нека регулира ситуацијата, не сме должни да читаме изкомплексирани карактери кои бараат терапија на темава за траумите кои им ги нанесе Металург...
Абе кои трауми да те прашам јас?! Три пати е победен Металург во 2012 од Вардар. Без разлика дали било СЕХА, Куп на Македонија или нешто сасвим трето, победите си остануваат запишани. Јас ќе ти кажам дека испаѓаш смешен со муабетов!

Абе кои трауми да те прашам јас?! Три пати е победен Металург во 2012 од Вардар. Без разлика дали било СЕХА, Куп на Македонија или нешто сасвим трето, победите си остануваат запишани. Јас ќе ти кажам дека испаѓаш смешен со муабетов!
A мене ме интересира, еве ако три пати е победен Металург во 2012 година, што тука се докажувате?
Смешно е што успехот на Металург во ЛШ, овие 4 победи што ги имаат моментално, не ги оправдувате, прибидејќи му била лесна групата на нив и секој македонски тим би можел тој успех да го има. Глупости.
Победите си остануваат запишани да, Металург е првак на Македонија, Металург игра ЛШ со врвни екипи како со Киелце и ред други.
Повеќе ве има во оваа тема, отколку во темата за Вардар Про.

значи HardCore комитиве (или само така се претставуваат) имаат толкав КОМПЛЕКС од Металург па неможат да го извадат од уста...

Алооо дечки,престанете да тролате со тие Вардар-Металург споредби ако немате да кажете некоја информација што би створила плодна дебата, пак ќе кажам заобиколувајте ја темата...тие детски муабет кој е кој појак,кој има повеќе публика или повеќе репрезентавци немаат крај пошо никој не е објективен и секој го брани својот став...
И дај некој админ нека регулира ситуацијата, не сме должни да читаме изкомплексирани карактери кои бараат терапија на темава за траумите кои им ги нанесе Металург...
И која е целта на твојот пост од кога се смири работата ?
Ние искомплексираните,а секој падобрански пост овде серете по Вардар и Комити,па демек кој кур бараме да пишуваме......

Извиѓач, лесен плен за Металург
Ракометарите на Металург не дозволија поразот од Киелце во ЛШ да ја наруши позитивната атмосфера што владее во клубот во текот на целата сезона, па вечерва стигнаа до рутинска победа над Извиѓач во рамките од регионалната СЕХА-лига. Свесни дека разликата во квалитет мора да биде потврдена и на теренот, избраниците на Червар одиграа максимално фокусирано, веќе на полувреме имаа предност од 14-7 за на крајот да слават со двоцифрена позитива (28-18).

Стручниот штаб на Металург продолжи со својата навика на дуелите од СЕХА-лигата да им даде одмор на дел од стандардните првотимци, па така вечерва не настапија Наумче Мојсовски, Димовски и Мите Стоилов. И со комбиниран состав македонскиот шампион беше далеку посилен ривал од Извиѓач, а во најдобро издание се прикажаа Вугринец со шест, Манасков со пет и Левов и Миркуловски со по три постигнати погодоци.

Гласав,ама џабе Везпрем и Киелце Господ не ги стига. :icon_lol:
Да бе стварно, ама ако се обидеме малце да прошириме по роднини, другари и други, би било интересно да освои Металург. Плус не се толку недостижни само неколку илјади гласови се пред Металург, што не е недостижно.

Да бе стварно, ама ако се обидеме малце да прошириме по роднини, другари и други, би било интересно да освои Металург. Плус не се толку недостижни само неколку илјади гласови се пред Металург, што не е недостижно.

Нека објави Сител за два дена ќе видиш 100 000.
Колку што има кај нас џаболебари пред ПЦ нигде нема. :):):)

Две средби да се играат во еден ден не само што е глупо него ќе настане голем хаос. Не може две средби да се играат на еден саат пауза во вакви натпреварувања. Не е ова маалска лига туку ЛШ пред се во ракометов. Што е со картите тој што ќе си влезе може теоретски да остане на двете средби да стане хаос на трибините и долу на теренот. Како што кажав не е ова некој локален турнир. А одговорноста за ова треба да си ја бара Металург бидејќи тие требаше да играат на 2 декември (недела) додека МЗТ во сабота. Така беше договорот потпишан во септември. Е после ЕХФ го промени распоредот и овие од БТ немаа избор. Најдобро решение сега е, МЗТ да игра во недела бидејќи се работи за послаба лига и натпреварувања кое може да трпи корекции за ТВ права и слично. Во Лига на Шампиони нема шанси таква промена на недела дена пред утакмица.

Како бе не може 2 средби у ист ден у иста сала, не е ова стадион. Ај видете како е на запад. Штом од БТ се нафаќаат дека имаат капацитет да се трансформира салата брзо, значи имаат. Барем комплексот на салата досега доста професионално си ја вршеле работата.

Тоа дека некој ќе остне и на двата натпревари, е до културата на народот. Но има редари ќе го средат тоа.

До

- Претседател на Република Македонија, г-дин Ѓорѓе Иванов

- Влада на Република Македониј

омг бе, Металург со соопштение до Претседателот и Владата за вакво нешто, како може за термин на натпревар да пратиш соопштение до највисоките државни институции... не се нормални еј... :pos:

Се е тоа ок , али треба да измериш на кантар дека таа една победа на Металург што ја оствари врз Вардар и освои домашно првенство многу повеќе вреди отколку тие 3 победи на Вардар ... Бидејќи кој освои домашно првенство, тој ќе игра Лига на Шампиони, со Сеха и Куп ништо не добиваш ...

A мене ме интересира, еве ако три пати е победен Металург во 2012 година, што тука се докажувате?
Смешно е што успехот на Металург во ЛШ, овие 4 победи што ги имаат моментално, не ги оправдувате, прибидејќи му била лесна групата на нив и секој македонски тим би можел тој успех да го има. Глупости.
Победите си остануваат запишани да, Металург е првак на Македонија, Металург игра ЛШ со врвни екипи како со Киелце и ред други.
Повеќе ве има во оваа тема, отколку во темата за Вардар Про.

Си бил некогаш на наптревар Металург кога играл??Значи на било кој дали во домашна лига или ЛШ или пак СЕХА??

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom