Фан клуб - РК Металург

Аааа само лајкови удираш на фејсбук.Таков фан си ти разбирам (y)
Еве последно реплицирање на тебе, за да ти стане појасно
Убаво е што признаваш дека и вие сте тврдоглави, дека не е само до мене.
И пак ќе напоменам, а и сме збореле на оваа тема, без разлика кој и да игра во Европа, поточно во ЛШ исто ќе ми е, дали Вардар или Металург, само нека има добри резултати, мерак ќе ми биде и Вардар да помине следна фаза против Магдебург, исто како што и Металург ако го совлада Киелце наредна недела.
Сепак во последните години мора да признаете дека Металург е клубот кој ги собира неутралните фанови, а знаете зошто е тоа така. Секој сака да гледа врвен ракомет, што не значи дека секогаш ќе е вака, за некоја година може ќе е Вардар и така..
И дај веќе да прекинеме со оваа тематика, секој нека си коментира на своја тема, знаете дека вистински навивач на Металург ретко се наоѓа на темата, тие што коментираат се љубители на ракометот што ете драго им е за резултатите на Металург, нема потреба од никакви провокации низ темите, се надевам модераторот си ја брка работата (?)
Еве ако не си задоволен од кажаното, ќе признаам во неколку наврати ме наежи навивањето на Комити.
Толку од мене :)

Луѓе во Романија сум, не можам да фатам ни на Зулу ни на макс.тв, ве молам давајте стрим

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom