Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
11014828_1116759701690657_4705402783442283514_n.jpg

Дан Билзеријан за сиромашни :D

Ја и @Drettica бевме, си го ладеа Дани и Рамос цело време. :D

Sent from my HTC One M9 using Tapatalk
Пешки не тепаа, без некое залагање... поготово Дани.... Данило за него е Алвеш :D[DOUBLEPOST=1441890018][/DOUBLEPOST]ronaldo.jpg

Пишете го дава хеттрик во Сабота :D

Последно уредено:
Со селфињата и видеата бетер од тинејџерка е. Ќе го одлајкнам на фејсбук, ме нервираат такви глупости. (Не дека нешто ќе му значи) :(

Тука секако се прикачуваат слики кога е со пички, доста е тоа.

Хамес и Данило повредени од глупавите репрезентации.

Хамес 1 месец аут.
Данило не е битен.

Каде прочита?

Ја знам Хамес бил изваден али не му било ништо. Вториот е небитен.

Прочитав негде дека 2-3 недели у аут Хамес. Данило еден месец.

Крв ми капе кога ќе дојде ред за репрезентацие. Класика барем двајца првотимци се враќаа повредени.

Среќа што другиве сите ни се во топ форма па ќе туркаме додека не се врати Хамесчо

Среќа што другиве сите ни се во топ форма па ќе туркаме додека не се врати Хамесчо

Риналдо ќе згази у сабота да ни ги затне муцките на сите. Коа ќе почне да се луте на судијата шо Бејл нема да му подава :D

@red.devil не ми лајкај стари коментари у врска со Де Геа. Океј, потпиша нов договор. Ама допрва ќе видимо колку е добро или лошо да држиш некој играч со сила у клуб и да го уценуеш со седење на трибина. Де Геа немаше излез, немој да мислиш дека нема првата шанса наредно лето да запне пак да замине.

@red.devil не ми лајкај стари коментари у врска со Де Геа. Океј, потпиша нов договор. Ама допрва ќе видимо колку е добро или лошо да држиш некој играч со сила у клуб и да го уценуеш со седење на трибина. Де Геа немаше излез, немој да мислиш дека нема првата шанса наредно лето да запне пак да замине.
Не се лути де, се нашалив. Барав едно друго мислење и твоето ми се виде интересно. Едно лајкче не ќе е проблем. :D
Ќе запне и ќе замине, сигурен сум во тоа. Ама како беше мислењето што го лајкнав, потсети ме? :P

Догодина ќе го имаме најскапиот голман во историјата на фудбалот. :kafence:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom