Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
Реал не изгуби ништо,тотално ништо, а УТД го изгуби најдобриот играч последните 2 сезони.толку.
Де Геа кад -тад ќе дојде во Реал, за тоа време Реал си има голман кој сака да се докаже цело време,кој сака да покаже дека тој треба да биде голманот на Реал..
За разлика од него, не мислам баш дека и Де Геа ќе брани во Утд со тие мисли (подолжил или не договор, се исто) :)

Не сакам да бидам Вамос Реал, ама ова видео апла покажвит шо Бензема му носит на Реал, шо ниеден друг напаѓач моментално немојт да му донесит.

Секој аспект од неговата игра ни носит предност офанзивно, али особено два дела : неговиот first touch (или маалски кажано играта "на прва") и особено неговиот прием/градење и пас при избивање од наша половина на туѓа и правење контри (голот со барса лани, голот на Ди марија со барса во купот пред две години, голот на Роналдо против Баерн- пасот до Бејл) и мн други.
Дават некоја друга димензија на играта ко ќе играт самиот, и за мене е убедливо најинтелигентниот играч (да, и пред Меси и Роналдо) моментално. Или да цитирам еден коментар од ЈуТуб:

"My best player in the World! He has something that neither Messi or Ronaldo have: elegance!"

Ако останит здрав цела сезона, можит да се надеваме на нешто :)
Ne seri hahahahha

Dzabe zboris be Benz e drvo treba drug a on kako zamena ke bide odlicen.:D

Последната сезона Бензема ни беше одличен,не знам што очекувате од него..
Проблем беше пред таа сезона,кога го фаќаше мрза.
Јас сум сосем задоволен од Бенз како напаѓач,само проблем е да не се повреди,тогаш ќе сме тенки,иначе еве и оваа сезона си игра супер.

Замисли потпишат сега со некој сириски талент :cool:

Ја не знам на @Drettica и @ColdSky кај им е сенсот за бизнис.

Земи отвори таму камп у Куманова, собери копиљи од Сирија, дај им топка да играат, ќе испадне некој јак талент, шитни го на Динамо, Мамиќ ќе го препродаде у Реал, ќе се напунат со пари.

Сеоски Мино Раилоа и Жорге Мендеш ќе станат, али кому да му текне. :jajce:

Големото дете денес по втор пат стана татко. Се раѓа уште еден мадридиста.
11986384_951497098255253_1211896187310557974_n.jpg

Енцо со неговиот помал брат Лиам.
Нека е живо и здраво и нека донесе многу среќа во семејството на Марсело.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom