Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
А што е најтрагично у ситуацијава, без разлика дали потпишал нов договор, дали ќе брани сезонава, дали ќе дреме на клупа, на ЕП у секој случај Касиљас ќе брани прва постава.

Стајте го мислењево у букмарк слободно.

А што е најтрагично у ситуацијава, без разлика дали потпишал нов договор, дали ќе брани сезонава, дали ќе дреме на клупа, на ЕП у секој случај Касиљас ќе брани прва постава.

Стајте го мислењево у букмарк слободно.
Како кога Касиљас сега брани у Порто, а прв голман на Шпанија мора да е некој од Реал/Барса (а и таму и таму бранат Јужноамериканци)? Ах, ни на Дел Боске не му е лесно.

Како кога Касиљас сега брани у Порто, а прв голман на Шпанија мора да е некој од Реал/Барса (а и таму и таму бранат Јужноамериканци)? Ах, ни на Дел Боске не му е лесно.
Да бе морало. Дека Кањизарез бранеше у Реал/Барса.

Фала курцу, барем нема веќе да тропате за него.

^ И Мaрсиaл месец денa пред дa пoтпише сo Јунaјтед пoтпишa нoв дoгoвoр сo Мoнaкo

Ако фрли Перез 35 милиони мора нездрав да е.
Добар си е Навас ја не би го мењал

35мил клаузула.за чико Перез тоа е ситна риба.
Договорот мораше да се случи, нз што очекувавте, да седи ДеГеа на глупа ради маскотата од тренер таму, и да не игра на европското?

Ќе си брани таму сега,до следното лето,следното лето го зема Перез 100%.
+ сега со тој договор нема да биде свирен од навивачите, пошто има луѓе што навистина мислат дека Де Геа по своја сила го продолжил договорот, па и ставаат од УТД текстови,како тој рекол дека бил среќен за новиот договор :pos::pos::pos:[DOUBLEPOST=1441980542][/DOUBLEPOST]
David De Gea
I feel proud to announce that I'll continue with you and Manchester United. THANKS for your unconditional support!

по сликата се гледа оти е ногу PROUD :pos:

како пред бесилка да е, а не да ми вика прауд бил за новио договор :tapp:
Свесен си дека во фунти е сумата? Тоа се 50 милиони евра. Толку пари ни за реинкарнација на Џанлука Паљука не би фрлил.

Навас; Карвахал, Пепе, Рамос, Марсело; Модрич, Касемиро, Иско; Бејл, Роналдо и Бензема.

Навас; Карвахал, Пепе, Рамос, Марсело; Модрич, Касемиро, Иско; Бејл, Роналдо и Бензема.
Sviga mi se sostavo, vtoro moze da puste skroz dryga sredina i da smene taktika, za razlika od lani.
Videkemo

Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk

COouULSWgAAkkkm.png

Касемиро 10 дена тренираше на Валдебебас, Крос имаше два тешки натпревари за Германија. Ми се свиѓа како ротира Бенитез, чисто сумљам дека истово ќе го направеше и Анчелоти.

Ајде се разбегаа туѓинциве по свои клубови рајат се чита сега...
Бучи ги еспањол сеа мноогу тешка утакмица ќе биди незнам оти ги потценија еспањол кладилнициве.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom