Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
Откако го продадоа Озил, не верувам во фејк шпанците,мајмунот и фејк стоперите што ги имаме освен Варан.

Че ја тепаме бе барселона 80мин влегува мората и ја врти шо се секирате :D

Откако го продадоа Озил, не верувам во фејк шпанците,мајмунот и фејк стоперите што ги имаме освен Варан.

Добар си ти. Јас неам изгледано цела утакмица на Реал откако го продадоа Озил. Отприлика престанувам после прво полувреме бидејќи ми тече крв од очите, ако изгледам цела ќе треба в болница да завршам.

Добар си ти. Јас неам изгледано цела утакмица на Реал откако го продадоа Озил. Отприлика престанувам после прво полувреме бидејќи ми тече крв од очите, ако изгледам цела ќе треба в болница да завршам.

Најјако ќе биде, у 85 даваме гол за 3-1 у 90 3-2 и судијата ќе продуже 5 минути, а ние у 96 од корнер варан ќе им даде гол, и ќе плакат 2 месеци. :vozbud:

Првпат против Барса без Чаби,кој ке ги руши нападите,страв ми е со Модриќ на мидфилд и Кедира/Иљара :unsure:...

последниот натпревар кога игравме со 2состав средина беа Пепе и Модриќ и им ја зедовме на барса :свиркам::свиркам:
--- надополнето: 9 октомври 2013 во 01:06 ---
Иначе официјално првото ел класико ќе биде во 18-00 часот :)

последниот натпревар кога игравме со 2состав средина беа Пепе и Модриќ и им ја зедовме на барса :свиркам::свиркам:
--- надополнето: 9 октомври 2013 во 01:06 ---
Иначе официјално првото ел класико ќе биде во 18-00 часот :)
Само што тогаш го имавме Д Спешл уан на клупа а сега го имаме Карло Бос ... првиов е професор по фудбал за овај сега што го имаме аку не играл фудбал Моу.

18:00 сабота Класикото, тепаме - се праам хебла, губиме - се праам хебла. :rolleyes:

Варан се повредил... значи Бивис и Батхед пак ќе се стоперскиот тандем.
--- надополнето: 9 октомври 2013 во 21:36 ---
http://www.marca.com/2013/10/09/en/football/real_madrid/1381330390.html

Сите напаѓачи се наптрваруваат и се фалат со бројки на постигнати голови, нашиов трча многу :rolleyes:

Трча да му ебам матер стоперска.... ко деструктивец добра километража има :свиркам:

Варан се повредил... значи Бивис и Батхед пак ќе се стоперскиот тандем.
--- надополнето: 9 октомври 2013 во 21:36 ---

Трча да му ебам матер стоперска.... ко деструктивец добра километража има :свиркам:

Новиот Чаби Алосно maybe? :LOL:

аааааааахахахахаха

1375220_719505561397424_851025314_n.png

Како беше она, Who needs Super Heroes :pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom