Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Вас ве чувавме вас ве браневке чке тетовскееееА вие млад господине, кумановац, што гледате во слободно време? Можеби телетабиси?![]()
![]()
Бејл на неговото место, и класа напаѓач. Кој и да е. Полошо од овие не можи.Каков состав би посакале доколку Роналдо се реши да го напушти Реал? - знам дека шансите се минимални за такво нешто, но what if?
А за што е оваа ШКЉ листаПовторно Реал Мадрид на врвот ! Најновата ранк листа на фудбалски клубови за 2013 на прво место е Реал Мадрид со 4 поени предност пред Баерн , т.е 9.5 поени предност пред Барселона на третото место .
http://www.footballdatabase.com/worldrankings.php?Rnk=1
Лажеш ку*во! Осигуравме суперкуп, тие уште немаат лига осигурано. Теоретски.А за што е оваа ШКЉ листаБарселона била на трето место, а ние прво и треба да сме многу горди ради некоја статистика
Во фудбалот титулите се тие што се важни, а Реал моментално нема загарантирано ниту една за разлика од Барселона која веќе има титула оваа сезона, али битно први сме![]()
Теоретски и ти размислуваш да сме во нешто први па макар биле тоа и теорииЛажеш ку*во! Осигуравме суперкуп, тие уште немаат лига осигурано. Теоретски.![]()
ја би барса..кога е тргнато сезонава..нека идеГалатасарај, Јувентус, ПСЖ, Б. Дортмунд, Барселона, Баерн, Порто/Малага
Најдобро е турчето да се падне![]()
А како што не прати среќата да очекуваме Баерн, ЈувентусПСЖ, Галата или Порто/Малага ги сакам
Остајте ги Барса за понатаму, или ќе ни вратат или ќе им ја ебеме цела сезона![]()