Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
Real-Madrid-13-14-Home-Third+Kit.jpg

А вие млад господине, кумановац, што гледате во слободно време? Можеби телетабиси? :D :D
Вас ве чувавме вас ве браневке чке тетовскееее :vozbud:

Гастоз сторис гледам во слободно време :icon_lol:

Неколку утакмици го имам гледано и на една направи 2 кикса по негови додавања оти сакаше да изигрува Роналдо и примија 2 гола Тотенхем.

Просечко е според мене. Боље нашево дете да го вратат оти е најдобар десен бек во БЛ по Лам:свиркам:

• Ми се допаѓа
Reactions: JOE
За вгодина доколку Моу си оди, најдобро би било Клоп да го замени. Да се надеваме дека нема да си оди ама ако ја освојме ЛаДецима годинава, тоа ќе се случи 99,999(9)%.

За играчиве, Лука ќе биде добар, не осудувајте прерано. Го постигна еден од најважните голови сезонава, дајте му малку кредит. Напаѓач ни треба секако, тука сме најслаби. Игуаин од кога се врати од таа повредата не е оној истиот, ама сепак би можел да остани, го сметам за наше дете. Од друга страна Бензема незнам шо прај во тимов. Дефинитивно АУТ. Го посакувам Кавани во нападот, Фалкао ми е преувеличен некако.. еве го нема некое време, ги наполни ЛаКоруња со 5 гола и го снема. Исти ми се со Пипита (додуша нашиов никого не го наполни сезонава ама :icon_lol:)

За ситуацијата со Бејл, сум за да го земиме, ама не доколку игра на од Роналдо местото, па тој да се префрла шпиц. Тоа ми нема логика, Роналдо си е крило, таму има простор за дриблинг,шут и ред други работи :D Ако дојди Бејл, ќе треба да му се најде некоја друга позиција, можеби му одговараат него скоро сите позиции.

Вака би ни изгледал составот за вгодина:

- Касиљас -

- Арбелоа - Варан - Рамос - Марсело

- Кедира - Чаби

-Бејл (ДиМарија) - Озил(Бејл) - ЦР7

- Кавани

Просек 2.5 гола по натпревар, и тоа е тоа. :D

Каков состав би посакале доколку Роналдо се реши да го напушти Реал? - знам дека шансите се минимални за такво нешто, но what if?

Реално ако гледаме кој напаѓач да дојде ќе постигнува исто голови ко Бензема и Игуаин. :icon_lol:
Од овие што не поврзуваат... Фалкао,Левандовски и Кавани... сите ми се исти. За сите тројца играта на нивните тимови е базирана тие да даваат голови.

Евентуално ако се врати сагата од лани па Игуаин да си замине доброволно да му текне колку е часот. Исти кур сме ко Барса. Таму Меси командува кај нас Роналдо. Напаѓачите се во сенка ...барем нашиве добиваат шанса да играат. Таму не. 200 гола Меси ќе ги дава сам :icon_lol:

Ма какви Фалкао, Кавани, Левандовски... ете Burak Yılmaz добро се покажа и во ЛШ и таман ќе се вклопи во турската колонија :pos: и што е најбитно од 15-20 милки нема да биде повеќе :icon_mrgr:

Каков состав би посакале доколку Роналдо се реши да го напушти Реал? - знам дека шансите се минимални за такво нешто, но what if?
Бејл на неговото место, и класа напаѓач. Кој и да е. Полошо од овие не можи. :D

Повторно Реал Мадрид на врвот ! Најновата ранк листа на фудбалски клубови за 2013 на прво место е Реал Мадрид со 4 поени предност пред Баерн , т.е 9.5 поени предност пред Барселона на третото место .
http://www.footballdatabase.com/worldrankings.php?Rnk=1

Повторно Реал Мадрид на врвот ! Најновата ранк листа на фудбалски клубови за 2013 на прво место е Реал Мадрид со 4 поени предност пред Баерн , т.е 9.5 поени предност пред Барселона на третото место .
http://www.footballdatabase.com/worldrankings.php?Rnk=1
А за што е оваа ШКЉ листа o_O Барселона била на трето место, а ние прво и треба да сме многу горди ради некоја статистика :confused:
Во фудбалот титулите се тие што се важни, а Реал моментално нема загарантирано ниту една за разлика од Барселона која веќе има титула оваа сезона, али битно први сме :pos::facepalm:

А за што е оваа ШКЉ листа o_O Барселона била на трето место, а ние прво и треба да сме многу горди ради некоја статистика :confused:
Во фудбалот титулите се тие што се важни, а Реал моментално нема загарантирано ниту една за разлика од Барселона која веќе има титула оваа сезона, али битно први сме :pos::facepalm:
Лажеш ку*во! Осигуравме суперкуп, тие уште немаат лига осигурано. Теоретски. :pipi:

Лажеш ку*во! Осигуравме суперкуп, тие уште немаат лига осигурано. Теоретски. :pipi:
Теоретски и ти размислуваш да сме во нешто први па макар биле тоа и теории :pos:

Галатасарај, Јувентус, ПСЖ, Б. Дортмунд, Барселона, Баерн, Порто/Малага
Најдобро е турчето да се падне :icon_mrgr:

Галатасарај, Јувентус, ПСЖ, Б. Дортмунд, Барселона, Баерн, Порто/Малага
Најдобро е турчето да се падне :icon_mrgr:
ја би барса..кога е тргнато сезонава..нека иде :D

ПСЖ, Галата или Порто/Малага ги сакам :D

Остајте ги Барса за понатаму, или ќе ни вратат или ќе им ја ебеме цела сезона :D

ПСЖ, Галата или Порто/Малага ги сакам :D

Остајте ги Барса за понатаму, или ќе ни вратат или ќе им ја ебеме цела сезона :D
А како што не прати среќата да очекуваме Баерн, Јувентус :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom