Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
Дечки, од кај го купивте Варан? Ми делува како доста стабилен (иако имаше некоја грешка денеска) ама мислам оти за 2-3 години ќе биди носител на одбраната на Мадрид

Гледај снимка после и глеај го Озил,ако не игра добро пак коа ќе глеаш дојди пиши тука,те чекаме..

Tie se tie lugje so reazbiraat od fudbal , denes Ozil siguren sum deka napravi preku 80 tocni pasovi i bukvalno ja dvizese cela igra na Madrid , bese dobro cuvan , Mourinho go predvide toa i zatoa igrata na Madrid odese povekje po krilata .

Дечки, од кај го купивте Варан? Ми делува како доста стабилен (иако имаше некоја грешка денеска) ама мислам оти за 2-3 години ќе биди носител на одбраната на Мадрид
Од Ленс за 10м мислам беше по заслуга на Зизу го зедовме пред другите екипи :D

Немавме... нема ни Алонсо потреба да вади топка од гол линија... нели?
ме заебаваш или не знаеш да читаш????
ај да се обидеме како на првооделенец..
значи пишува дека примаме гол од прекин без направена шанса..тоа значи дека ман.утд.немаше конкретна шанса и без игра,со напади на реал постигна гол..
како шо ме држи меморијата алонсо ја вадеше второ полувреме..поправи ме ако грешам
убаво си пишува-ДО ГОЛОТ,значи дадовте гол без шанса///и неможам да цртам да разбереш

Солидна партија изигравме. Првото полувреме требаше да водиме и со 2 разлика. И ако е ова се што може страшниот и моќен тим Јунајтед, да чека само на корнер или прекин, ич не се секирајте, пласирани сме ;)

Мурињо : Имавме многу јасни шанси, штета што не ги искористивме. Манчестер играше многу затворено, со многу играчи пред шеснаесетникот, но не сакам да ја критикувам, ниту е моја работа да кажувам каква беше нивната игра. Јас тоа што имам да им го кажам на моите играчи нема да го кометирам овде, туку ќе им кажам во подготвителниот дел за повратниот натпревар. Многу екипи годинава постигаа голови на стадионот на Манчестер, зошто па тогаш ни ние да не можеме. Резултатот не е лош, немам никаква тензија, се` што работам го работам искрено, чисто со крената глава, но фудбалот е таков, понекогаш губиш понекогаш победуваш.

Чаби Алонсо, Рамос и Бензема, да земат солна киселина и да испијат по пола литро, а Пипита, дека играше 30мин, на него помала доза, едно 200-250ml, таманка ќе му е ;)

Роналдо ми делуваше незаинтересирано. Ваљда таков впечаток добив, поради тоа што беше добро затворен.

И страшна работа тоа колку не е консолидирана одбранаата :facepalm:

Само едно нешто ни фалеше вечерва - ѕвер во нападот кој при ваквиот стил на игра кога нафрламе на секои 20 секунди ќе влезеше сосе противничкиот играч во голот. Кавани, Фалкао па дури ќе кажам и Марио факин Гомез би бил попродуктивен на вечерашниот натпревар од нашите "напаѓачи".

Не знам само кој ја доби идејата прв за да го прекомандуваат Рамос како стопер кога врска нема на таа позиција скоро сите голови што ги примаме се по негова грешка што му бегаат играчите или што не знае добро да се постави , 100 пати подобро ќе игра како десен бек !

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom